From zero to hero

Idag är det badkarsrace i hamnkanalen... Vet inte om just jag kommer att navigera badkaret, men jag skall helt klart vara där och hejja på data. Innan racet så skall jag och Linda strosa runt i stan. Behöver köpa lite böcker, skissblock, speciella skisspennor... Vi ska nämligen börja med skisstecknink i skolan nästa vecka. Skall bli kul att få sig lite tips.

Ikväll är det insparkssittning, det är denna sittning som avslutar själva insparken.. Skall bli ganska skönt att få återgå till ett lite normalare liv.

Kriss är jätte sjuk... Han har haft 39 gradig feber i några dagar nu, han hostar och snorar hela tiden. Stackarn!

// Soon to be a number one

Piratfest för HI-LIFE// Yoho, yoho... a pirates life for me

Första lektionen

Om 5min skall jag cykla in till skolan och gå på min första lektion/föreläsning... Det skall bli spännande att äntligen få se lite av vad jag gett mig in på.

Ikväll är det nattuppdrag med pirattema, kemaren är med...

// Bråttom, bråttom...

SWE

Igår var det som sagt var SWE på Rosenlundsbadet. Det var kanon kul på alla sätt. Skumparty, dansgolv i poolen, gratis hamburgare, billiga öl/cider, sumobrottning, hoppborg, kuddkrig, grym musik, mycket vatten mm. Tyvärr så har jag inga bilder på detta då min kamera inte tål vatten. Däremot så hade en klasskamrat en vattentät kamera så kanske blir det att jag får låna några bilder av henne och lägga ut på bloggen längre fram.

Ikväll är jag hemma i Borås. De som är kvar i Jönköping skall spela dônkbrännboll ikväll.. Skulle varit roligt att vara med på. Men imorgon så skall det sjungas i kyrkan med systrarna så jag är hemma nu under helgen.

// Ikväll skall jag bara slappa

Lastbilsmässa

Strax är det någon festivalliknande grej som drar igång nere vid Vätterstranden och eftersom jag har min husvagn belägen bara 300m där ifrån så struntade jag i att samlas vid skolan den här gången. Klockan 19.00 ikväll är det SWE (student water event) på Rosenlundsbadet, som ni ju redan vet. Det blir förfest i min husvagn (eller rättare sagt förtält) den här gången då jag bor bara 300m från badhuset också..

Det är helt proppfullt med husvagnar, tält och husbilar på campingen just nu.. Detta beror på att det är lasbilsmässa på Elmia (typ som Åhaga) bara 200m här ifrån. Så på Villa Björkhagen (campingen) är det ett par hundra lasbilsfantaster och jag och Kriss. Vi känner att vi inte riktigt passar in här. Vi är visserligen inte här så mycket, men ändå... På kvällarna är det livemusik, storstark med jäger för 88kr, lövbiffar, skrål, grova ord, lättklädda lastbilsfruar, vilsna barn och fulla gubbar... Trailer park helt enkelt. Så mitt smeknamn White Trash passar väldigt bra just nu.

Lite ramsor:
"Maskin är inget för oss och ljus är inget för oss. Nej, bygg är inget för oss... För vi är data förstås"

"Vem är det som står kvar? Data står när de andra faller!"

"Data har värdens bästa nolleklass i år, nolleklass i år, nolleklass i år.
För data har världens bästa nolleklass i år och HI-LIFE älskar vi"

"Ekonomer har smör i håret"
"Ekonomer har sex för pengar"


// Time to go

Stadsvandring1. I väntan på nästa tävling 2. Likaså på denna bild 3. Stapla backar på varandra (blev lite bad i fontänen bakom med, tyvärr ingen bild på detta då jag själv badade) 4. Kundvagnsrace 5. Snyggaste sättet att ta sig runt banan gav poäng, så gjorde även naket 6. Att fjäska för HI-LIFE gav också poäng (hi-lige är teknikernas insparksfixare) 7. Här skulle vi sammla in diverse saker som stod på en lista (bh:ar, nakna människor, pensionärer, hundar, ekonomer t.ex. för att bara nämna några) 8. I väntan på lite Dônk (en alkoholblandning gjord av HI-LIFE) 9. EX-LIFE (förra årets insparksfixare) 10. Vissa kunde dricka dônk 11. Kön blev lång till dônken 12. Kriss mår illa efter dônken 13. Utsikten från vägen hem till husvagnen 14. Kriss i sin overall

Vi gjorde en del andra saker på stadsvandringen också.. Badade från piren bla. Ikväll skall det vara hävf på kåren. Jag skippar detta idag känner jag. Får ladda inför morgondagens poolparty på Rosenlundsbadet istället. Har ju trots allt varit ute varenda kväll den här veckan. Min kropp säger liksom lite ifrån nu också känner jag. Mitt horoskop för dagen i METRO löd något i stil med detta "det är någonting som inte fungerar riktigt för dig just nu. Ta det lugnt och se till att få mycket sömn"... Ja ni fattar ju själva. det som inte fungerar riktigt som vanligt just nu det är min kropp, för sömn och lugn det har jag inte sett något av de senaste dygnen. Men kul har jag! :)

// White trash (mitt nya smeknamn, gissa vart det kommer ifrån.. hehe)

Guling

Sitter just nu och slappar lite. Det känns behövligt efter 3 dagars fullsmeckat schema. Klockan halv ett drar det igång igen visserligen. Då skall vi på stadsvandring med våra faddrar. Detta må låta som en lugn aktivitet. Men en liten fågel viska i mitt öra att ombyte skulle vara klokt att ta med. Samma fågel viskade också något om att bada i en fontän. Så jag håller mig på den säkra sidan och tar med ett litet ombyte.

Jag tänkte förklara lite här på bloggen hur det fungerar med overallerna som vi har fått.
Jönköping har fem olika inriktningar på sina skolor som alla har olika färger. Hälsohögskolan har vita overaller, tekniska (jag och Kriss) har gula, högskolan för lärande och kommunikation har röda, ekonomerna blå och internationella handelshögskolan har gröna.
Inte nog med detta, utan alla linjer har sedan varsin färg. Min linje (Grafisk design och webbutveckling, även förkortat DG) har röd. Detta ser man på de tygremsor som smyckar overallbenets sidor. Kristoffer som går byggnadsutformning har blått.
Sedan pryder man overallen ytterligare med olika märken. Man får nya märken genom att delta i olika aktiviteter, sittningar, lekar, resor etc. Än så länge har jag bara samlat på mig fyra märken. Ett visar vilken linje jag går och den sitter på högra bröstfickan. En står för insparken. Ett märke visar att jag deltagit i overallsermonin (de bilderna jag visade i förra inlägget). Och det sista visar att jag varit med på caps. Caps är ett slags dryckesspel som går ut på att smätta kapsyler i varandras glas. Träffar man någons glas så får den dricka typ.
Det finns mycket mer att säga om just overallerna. Det finns många olika regler för hur den skall användas, vad man får och inte får göra i den osv. För att bara nämna en regel så kan jag säga att overallen bara får tvättas ifall man själv är i den. Så tvättmaskin är uteslutet.


Om en fadder har på sig limegrön t-shirt (som på bild 1) så betyder det att han/hon är nykter hela kvällen...

Nu skall jag käka lite frukost och sedan bege mig till Munksjöparken där vi skall samlas för vår lilla stadsvandring.

"Här marskerar data fram, verje kvinna, varje man. Ritar snyggt och kablar dra, det gör data jävligt bra"
Ja jag tilhör gruppen data.. Så jag är en lite nörd nu. Det är ju så att man skrattar när man hör det.

// På fredag är det poolparty på Rosenlundsbadet

Akademien ikväll

Lite bilder från insparken... Visserligen bara gått några dagar, men det har hänt jätte mycket.
Jag kan ju säga att jag nog hade lite för höga förväntningar på insparken så till en början blev jag lite besviken. Inte så lätt att känna någon sammhörighet när man är ett gäng på 140 pers liksom. Men det blir bättre och bättre hela tiden. Så jag skall inte klaga... Jag har kul! Verkligen! Och det verkar Kriss också ha.


Epidemin, Akademien, HI-LIFE, faddrar, caps, badning, såpaglid, overall, klädstreck, förfester, fester, märken, fånga ägg, dunk-brännboll, sittningar, föreläsningar, akademiska introduktioner, nya vänner.. och mycket mycket mer.

// Jag hinner knappt andas


Det regnar här i Jönköping idag

Det har regnat hela dagen här i Jönköping.
Nervositeten börjar komma nu. Imorgon börjar vi skolan och det skall självklart bli jätte kul. Undra vilka man kommer träffa, hur nollningen kommer att vara, om det blir några roliga fester, vilka som kommer bli mina kompisar, hoppas det är bra väder, vad skall jag ha på mig osv.. Alla dessa frågor och förhoppningar far igenom huvudet hela tiden. Jag kan inte slappna av...


Kommer fler bilder på hur vi bor då vädret är bättre...

Idag har jag och Kriss vandrat omkring i stan. Eftersom det regnade så bestämde vi oss för att gå in till stan. Vi gick utmed Vättern in till centrum. Vi kollade på shoppinggatan, åt en halv baguett på Subway, tog oss en titt på vår blivande skola, gick förbi Lindas hus (synd att hon inte är hemma för tillfället), kollade på tändsticksområdet, tog reda på vart stationen och resecentrumet låg, solade på Meddo, handlade lite mjölk etc på ICA och begav oss sedan hemmåt igen. Vi var dock bara hemma 10min för sen bar det av till Media Markt där vi införskaffade oss en kamera. (Den var inte alls dyr, alltså lagom att använda som partykamera för oss båda. Vi skall ha den varannan dag...) Väl hemma i husvagnen igen lagade vi oss lite köttbullar och pasta, diskade och lärde oss den nya kameran. Och nu sitter vi både och surfar.

// Ikväll skall vi se film

Saknad, rädsla och lättnad

Jaha, då jobbar man inte på ericsson längre... Dagen gick förvånansvärt snabbt. Jag bjöd på kladdkaka och en massa glass i konstiga smaker, jag skrev en vers på rimm i ett hejdå-mail, jag fick en stor hink fylld med godis och jag vet inte hur många gånger jag fick berätta om vad det är jag skall göra nu när jag slutat. "Känns det bra nu när det är sista dagen?" var nog den vanligaste frasen idag. Och JA, det känndes mycket bra. Lite sorgligt förståss.


Lite blandade bilder på olika folk från jobbet...

Nu sitter jag i husvagnen. Lägenheten är tom och urstädad. Så på Söderkullas uppfart i husvagnen skall jag och Kriss bo nu i två nätter. Och på lördag bär det av till Jönköping. Spänningen stiger.

Imorgon skall jag ringa vårdcentralen. Jag vill inte skrämma någon nu, men jag skall kolla upp mitt hjärta. Har haft konstiga stickningar i hjärtat med jämna mellanrum nu i några månader. Och igår när vi höll på att packa gjorde det faktiskt ont på riktigt. Jag blev så rädd att jag börja gråta, så nu får jag nog ta och kolla upp den där konstiga kännslan. Vet egentligen inte om stickningar är ett bra ordval. För det känns mer som om hjärtat knycklas ihop så att när blodet vill forsa igenom så går inte det och jag måste då ta djupa andetag typ för att väckla ut hjärtat igen. Jag fattar ju att så inte kan vara fallet, men kännslan är sådan. Hoppas jag får någon förklaring imorgon i alla fall...


// Det är alltså inte arrows, rekar, flyttar och modemförrådet jag kommer att sakna, utan er som har gjort det värt att på måndagsmorgonen vakna

Halvlek

Jag har fått en stor hink med godis... :)
Visst är de käcka mina arbetskamrater?

// Bara 6 1/2 timma kvar

Final

Sista dagen på jobbet...

// Skönt men ledsamt

Last week

Idag har jag jobbet min tredje sista dag på Ericsson.. Börjar faktiskt kännas lite vemodigt. Kommer sakna ganska många tror jag. Jobbet i sig kommer jag verkligen INTE sakna, men alla arbetskamrater kommer det kännas lite tugnt att lämna bakom sig. De jag verkligen vill hålla kontakten med kommer jag väl självklart försöka göra det med, men det är nog inte lika lätt när man ska byta stad.

Kvällen har varit rätt slö måste jag säga. Jag var visserligen en sväng på Ö&B och köpte flyttkartonger. 17kr / st kostade dem, galet dyrt för en kartong ändå måste jag säga. Tur att man skall ha dem ett tag i alla fall. Men vet ni något så urbota dumt som hände när jag skulle konka ut dessa flyttlådor från Ö&B? Jo, för det första vill jag bara säga att det verkligen inte är lätt att bära 15st utvikta flyttlådor, det är rätt otympligt och ganska tugnt då man får bära med muskler man inte viste man hade. Hur som helst, när jag då håller på med denna kraftansträgning börjar en Tele2-snubbe försöka värva mig som kund. Pucko... Här går en liten tjej, högröd i ansiktet av ansträgning och bär på stoooora kartonger och han skall börja tjöta mobilabonemang... Välj dina värvningstillfällen grabben!

Nu plingade det på dörren och Matilda och Tobias kom för att hämta en luftmadrass.. Dock hade de åkt hit i onödan då jag redan lämnat tillbaka de madrasserna jag lånat från Söderkulla. De fick i alla fall se mig iklädd en ful badrock. Alltid något.

Annars ikväll har det mest varit tjöt med Emma som kom förbi en sväng och hela 2 flyttlådor är fullpackade med böcker, filmer och cdskivor. Alltid något som sagt var.// Downtown

Carrie Underwood

Då var man tillbaka i Borås igen då. Helgen har spenderats i Lesjöfors som ni säkert redan vet. Det böev lite fiske, bad, kanot, kräftskiva, husvagn och mycket bilåkande. Men nu är jag som sagt var hemma och veckan kommer bestå utav mest jobb och en massa lägenhetspackande. För på lördag flyttar jag ocg Kriss till Jönköping. Nervositeten börjar bli påtaglig...


Lite mobilbilder från helgen...

Jag bjuder på en låt med:
Carrie Underwood - Before He Cheats

// Hade velat vara bra på en sport

Filmtajm

Så var kvällen över oss... Systrarna skall iväg på olika håll, så jag och brorsan Patrik skall sitta hemma och kolla på film. Var precis nere på Hemmakväll och hyrde 3 filmer: "10 000 B.C", "Ping-Pongkungen" och "Leo"... Hoppas att någon av dessa skall falla oss i smaken// Puss

Inbrottstjuvar och snapps

YES! Det blir kräftskiva i Lesjöfors när jag och syskonen kommer upp. Fick nämligen nyss ett sms av mamma där hon skrev att jag skulle köpa nubbe och ta med snappsvisehäftet. Great!

Jag har, som ni säkert förstår, precis vaknat. Somnade med mjukisbyxor och en tjock munktröja på mig igår. Men nu när jag vaknade hade jag tydligen tagit av mig tröjan. Jag har verkligen inget minne utav detta. Tycker sådant är lite läskigt. Alltså att inte minnas. Jag tom gick runt ett litet varv i lägenheten innan för att se aå ingen annan brutit sig in. Någon som tyckt jag såg för varm ut när jag sov och tagit av mig tröjan. En så kallad vänlig inbrottstjuv.. Men icke sa nicke, inga tjuvar så långt ögat kunde nå.

Jag har inga planer för kvällen. Men tror jag skall försöka dra ihop ilte vänner och kanske kolla på film eller något annat skoj. Skall börja smsa lite folk nu på dirketen tror jag bestämt.

// Äntligen helg

Zzzzzz...

Oj oj oj oj vad jag bloggar...

Jag har slutat jobbet nu för snart 1 timma sedan, men ändå har jag inte laggt mig för att sova än. Jag skall snart köra Kriss till tåget. Den galningen skall upp till Sthlm NU! efter ett tolvtimmars nattpass...

Efter att jag kört Kriss skall jag stanna på Sussies smörgåsbutik och köpa mig frukost. Min mage skriker verkligen efter mat. Kommer inte kunna sova om jag inte får i mig lite käk.

// God natt (god morgon) små kamrater

TÄNK!

Ett litet blogginlägg så här på morgonkvisten...

Har precis uppdaterat mig på bt.se och aftonbladet.se...
Och jag hittade faktiskt en intressant och bra nyhet i Borås tidning. De skall tydligen lanseras en medtagbar askkopp, för rökare att fimpa i. Jätte bra tycker jag. För det är verkligen så fuuuult med alla fimpar som ligger precis överallt på gatorna (likaså tuggummin).. Om man nu som rökare inte "orkar" slänga sin fimp i en papperskorg så är det ju jätte bra att ha en askkopp i medtagbar storlek... Right!?! Den stora frågan är bara, hur stor sannorlikhet är det att folk verkligen kommer köpa och använda den?// Det bästa vore ju i för sig om alla rökare slutade röka helt istället...

Röda djur med klor

Åter igen på jobbet...

VIlle bara skriva att jag just nu är väldigt sugen på kräftor.. Hoppas det blir kräftskiva uppe i Lesjöfors. Ringde just Matz och la fram förslaget. Så nu får jag bara se ifall de napapr på det eller ej.// Back to work

Elsa pälsdjur

God morgon.. Jag har alltså nyss vaknat.. (Kl. 15.00) Har jobbat natten till idag som ni säkert redan vet. Och snart är det på't igen.. En natt till och sedan är det helg.

Helgen skall tillbringas i Lesjöfors som jag skrev för något inlägg sedan.. Skall bli mys att åka bil upp tillsammans med Malin och Amanda tycker jag. Saknar min lilla gosvovve med. Hon trivs verkligen där uppe vid Dalkarssjön, där hon kan springa fritt hela dagarna, bada som en galning och göra precis som hon vill (nästan).


1.                                         2.                                         3.

1.Elsa badar
2.Elsa vid poolen hemma
3.Elsa leker tiger


// Duschen

GratisMakeUp

Vill du få gratis pressentkort på t.ex. KICKS? Skynda dig då in på GratisMakeUp.se

Klicka på bilden för att komma direkt till sidan...

// Bara 2 tim och 20min kvar på arbetspasset...


Var är min släkt?

Något ytterst märkligt hände mig nyss.. Okej, det kanske inte känns så märkvärdigt när ni läser det. Men för mig var det oväntat, men roligt.
Det är nämligen så att det här på jobbet har börjat en ny kvinna. Inte exakt med samma uppgifter som mig, men ändå på samma avdelning och i samma hall som jag sitter. Jag har sett henne gå omkring här nu i två dagar, inte tänkt så mycket mer på det. Men så idag såg jag henne på lite närmare håll och med ens så tyckte jag att hon såg väldigt bekant ut. Jag började spana lite efter henne för att försöka få en närmare blick på hennes ansikte. Och ju mer jag kollade, desto mer bekant kändes hon.
Så kommer jag på det... Hon är väldigt lik min pappas kusin Lotta. Vi var mycket med dem när jag var yngre. Hon har nämligen också barn. Så jag och mina sysslingar lekte en del. Men nu var det jätte många år sedan vi sågs, mest pga att min mamma och pappa skiljde sig.
Jag gick i alla fall fram till henne lite försiktigt och sa att jag tycker jag kännde igen henne.. Och då visar det sig att det faktiskt var min pappas kusin Lotta. Hur stor sannorlikhet är det att hon har börjat jobba på samma avdelning som mig här på Ericsson i Borås? Inte så stor, med tanke på att hon bor med familjen i Ulricehamn och har jobbat större delen av sitt liv på bank.
Ganska roligt ändå tycker jag. Nu får jag se till att fråga en massa om mina sysslingar, om vad de gör och hur de mår osv.

Något som däremot inte alls är lika roligt, är att jag nu blir påmind om hur lite kontakt jag har med släkten på min pappas sida. Att liksom gå från att ha mycket kontakt till ingen alls på bara något år... Jag har, om jag skall vara ärlig legat och gråtit om kvällarna någon gång ibland pga just detta. Att jag saknar min släkt. Att jag inte träffar dem så offta som jag skulle vilja. Jag blir arg på mig själv för att jag inte försöker träffa dem mer. Men sen så slår det mig att det egentligen borde vara upp till min Pappa, farmor och farfar, faster, farbror att se till att jag och mina syskon inte stängs ute från gemenskapen... Självklart inte bara deras ansvar, men MEST. Det är de som är/var vuxna. Mammas och pappas skiljsmässa var visserligen för flera år sedan (när jag gick på högstadiet), men kontakten med släkten på pappas sida har bara blivit sämre och sämre.
Jag vill inte skuldbelägga någon, men jag och mina syskon känner oss faktiskt utanför. Vi blir inte alltid inbjudna när släkten träffas eller så glömmer pappa att berätta det. Vi får inte heller reda på när kusinerna från Gävle kommer på besök t.ex. Man kan tycka att vi borde ringa och ta reda på saker själva kanske? Men ibland behövs det lite "draghjälp" och det är inte alltid så lätt för oss att veta vad som är rätt. Speciellt inte om de vuxna i släkten inte har gjort det klart för oss att vi får, kan, borde, att de vill att vi ska vara med, höra av oss osv. Vi inkluderas inte längre. Det är i alla fall så det känns på många sätt. Och det är så sorgligt!

Jag är så dum också, som inte vågar ta upp detta med pappa, farmor och farfar, faster och farbror... Istället går jag runt här och hoppas att de skall förstå själva.

// Var är min släkt?

fashionMARKET

Om ganska så exakt 5 minuter så bär det av till jobbet. Skall försöka blogga lite där, om det blir tid över till sådanna icke-jobbsrelaterade saker vill säga... Och om jag kommer på något intressant/ointressant att skriva om.

Något som ni själva får bestämma intressegraden på är att jag skall gå modell för fashionMARKET igen... Eller rättare sagt, de har mailat och frågat om jag vill. Och jag har sagt att jag vill. Det skall tydligen vara en modevisning på storatorget här i Borås den 14:e September. Jag hoppas innerligt att smink och hår blir bättre den här gången än förra...

// fashionMARKET

What to do, what to do?

Ännu en ny dag.. Även den här fylld med jobb, jobb och åter jobb. Tolvtimmars nattpass som börjar 20.30. Det är väl bara att bita ihop.

Idag säger vi även grattis till min kära syster Maryvonne som fyller 20 år... Grattis!

Vad skall jag annars göra idag? Laga korvstråganof, sitta vid datorn, kanske spela lite The Sims på PS2, diska, städa lite smått mm.. Jag har alltså inget planerat. En rätt trist dag som bara kommer gå åt till att vänta på att få gå till jobbet. Ucha mig..

// Vad skall ni göra?

Lesjöfors

Sitter på jobbet och fryser.. Jag gör en massa arbeten, men fryser ändå. Hoppas det blir bättre nu när jag har ätit lite.

På Lördag så åker jag till Lesjöfors. För alla er som någon gång har åkt till Sälen, så har ni antagligen åkt igenom Lesjöfors. En rätt så liten ort, som ser ganska trist ut från bilfönstret. Men vi ska bo med husvagnen precis vid en sjö. Och om det blir fint väder så kommer det att vara underbart skönt med tystnaden och "ensamheten"... Vad kan man mer säga om Lesjöfors? Jo, kanske att de har en Esperantogård. Ni vet det där påhittade språket? Lesjöfors har även varit ledande inom produktionen av fjädrar av olika slag. STORA fjädrar och små fjädrar. Fjädrar som finns i stora maskiner, fjädrar som finns i små maskiner.. (Lesjöfors AB) Lesjöfors har även ett bandylag som är rätt duktigt. Det finns säkert fler saker att nämna om esjöfors, men jag slutar min lista här.// Bry


Magrutor

Ni skulle bara se oss nu, mig och Kriss... Vi ligger i varsitt rum i lägenheten (toaletten och tvrummet... bra mattor för ryggen där) och gör situps (stavas?)... Vi har nämligen bestämt oss för att göra 3x20 varannan kväll. Detta är 3:e kvällen jag gör det nu... Och det är JOBBIGT! Men vill man vara fin så får man lida pin. Snygg mage skall jag få i alla fall :)


Och så lite knasiga egobilder...

// Mmmm... Prickigkorvmacka som belöning

Det ska va husvagn...

Om 2 och 1/2 timma så börjar jag jobba... Semestern är slut och två veckor återstår nu innan skolan i Jönköping börjar. Jag vet inte ifall jag nämnt det här i bloggen, men Kriss och jag har ju som sagt var fått en 2:a hanslägenheten. Men den flyttar vi först in i 1 September och skolan börjar 18:e Augusti. Så jag och Kriss har bokat campingplats. Så de 2 första veckorna blir det husvagn. Men hellre två veckor i husvagn och ändå vara på plats i Jönköping under nollningen, än att pendla från Borås och kanske missa hälften.

Nu skall jag och Kriss ner till kvarterskrogen och käka lunch. De har god mat där tycker jag. Och nu har ägaren fått någon slags ny medhjälpare av något slag, verkar det som. För pizzasalladen är ny, pizzautbudet är nytt, maten är lite annorlunda osv. Till det bättre alltså. Ägaren verkar inte längre så trött och sliten heller.... Så Kvarterskrogen går nog mot ljusare dagar nu verkar det som...

// Jag gillar när det regnar.. Specielt om man ska jobba.

The Dark Night

Precis hemkommen från att ha varit på Bio. Filmen som sågs var "The Dark Night".. Jag tycker den var bra. Sevärd helt klart. Och precis som alla andra så tycker jag med att Heath Ledger var suverän i sin tolkning som Jokern. Å andra sidan så kan jag verkligen INTE förstå hur IMDB kan ge filmen så bra betyg. Det finns massor med filmer som är bättre. Jag vågar nog säga att The Dark Night är den bästa under sin kategori. Mycket bättre än Superman och Spindelmannen och alla de där Superhjältefilmerna. Men jag menar Forest Gump, Sagan om ringen triologin, Pulp Fiction, Blood Diamond mfl är tusen gånger bättre än den här Batman-filmen. Så att ligga i topp på IMDB's lista förtjänar den inte. Men se den ändå.. Heath är bra och filmen är som sagt den bästa av sitt slag. Enligt mig då alltså!!!

Har ni föresten tänkt på att Batman inte är någon superhjälte.. utan "bara" en hjälte. Spindelmannen och Superman och alla andra superhjältar har någon onaturlig kraft och de kämpar mot galna varelser som vill ta över världen. Batman däremot har tränat sig själv till "perfektion" för att bekämpa småtjuvar, galna människor och bankrånare. Jag tycker man kan relatera mer till Batman än vad man kan till de andra superhjältarna. Dessutom så överlämnar Batman alla sina tjuvar till polisen. Spindelmannen och Superman dödar de som är elaka. Så jag hejjar på Batman i fortsättningen... Just so you all know!Igår var det lite party på Regementsgatan. Vi blev ett gäng på 10+ som spelade lite spel, drack och snackade allmänt strunt. Vi drog sedan alla ner till stan i olika omgångar och jag hamnade på Vimmel med Emma, Linda och Daniel. Kriss hamnade i en solstol, för påverkad för att orka fortsätta kvällen. Vimmelvistelsen blev dock inte långvarig. Så bara en kycklingrulle och en taxiresa senare var jag åter hemma. Men kvällen var lyckad och trevlig.

// Campino is the shit

Kvinna vs Man

Ja vad skall man säga? Att jag för att vara bloggare inte uppdaterar min blogg tillräckligt offta? Ska försöka bli bättre på detta nu när semestern snart är över och rutiner börja återkomma.

Idag har jag och Kriss gått på stan.. Jag har shoppat lite rea-fynd, kriss har klippt sig och jag har fikat med Emmy på Café Viskan. Orkar inte lägga upp bilder på det jag köpt.

På eftermiddagen/kvällen blev det lite grill, bad och spel (kampen mellan man och kvinna).

I går var jag och Kriss på Astrid LIndgrens värld med hans lillasyster Julia som är 5 år. Det var myspys. Minnen från när man själv var lite och gick omkring där dök upp. Och jag måste säga att det kändes mmyyyyccckkkeeett större när man var yngre.// Imorgon blir det partaj

RSS 2.0