Ölandshelg och nytt smink

En helg på Öland har paserat och det har varit jätte mysigt och trevligt.
Bodde i husvagn med Malin, Mamma och Matz... och så lilla Elsa då förstås.
Vi hälsade på lite släktingar på mammas sida. Min mormors syster, alltså min gammel moster, fyllde 70 plus att hon och hennes man varit gifta i 50 år samma datum. Så det blev firande så det stod härliga till. De fick en resa till olika gästgiverier i Sverige. De kommer få det så mysigt och mätta kommer de bli med för den delen.
Förutom kalas blev det en massa god mat, vin och trevligt umgänge. En kväll cyklade jag och min 4 år äldre syssling Emelie ner till en hamn i närheten och lyssnade på enn blues band. Fat daddy hette dom och var rätt så amatöriga...(heter det så?).. Men det avr trevligt ändå.
Jag gillar Öland. Det är fint och soligt nästan jämt. Och så är det ganska platt också och det är ju bra när man cyklar :)

Just nu sitter jag på jobbet. Väntar på att grabbarna skall bli klara för att gå på lunch. Jag är nämligen mycket hungrig. har med mig en mozzarella pizza idag... Gott och flötigt!

I veckan som kommer skall jag se till att få många ärenden utredda. Behöver skaffa hemförsäkrning, införskaffa en piratutstyrsel, köpa present till Jiii och sedan slutligen blir det festen med stort F. Eller skall jag säga med stort P???

// Köpt en ny uppsättning smink... Kan ju inte låna systrarnas längre

Dagen efter och feberkänningar

Nu är jag på jobbet... händer inte så mycket. Skall egentligen jobba ända till 16.30, men jag går nog hem tidigare. Finns liksom ingenting att göra och att bara sitta ut tiden är inte så kul. Man vill visserligen ha pengarna, men just idag vill jag komma hem. Ska till Öland, så jag måste verkligen packa.

Känner mig flötig... kanske för att jag har samma smink som igår. Orkade inte göra mig iordning imorse. Festade igår nämligen och kom väl inte i säng för ens vid 02.30 eller något sånt. Dessutom mår jag lite krassligt.. Haft feberkänningar hela dagen. Gick hem från stan igår i ösregn, utan paraply... Såg ut som en dränkt katt. Tvingade upp pojkvännen ur sängen för att möta mig med handduk och paraply. Höll på att frysa ihjäl tror jag... Vart är sommaren egentligen?

Blev alltså utgång igår som jag skrev... Var trevligt. Förfest med Sara, Emmy, Anette, Eva, Karin, Emma och Josefin... Malin komme senare med.. Mycket trevligt. Vi drog till Rådhuset och där var det inte jätte mycket folk, men det var kul. Blev dans för hela slanten. Träffade lite jobbarkompisar med... Alltid kul! Inte lika kul att gå upp så man är på jobbet vid 07.00 i morse bara... Men jag är ung, jag skall orka sånt :) 

// Tror inte jag tål öronproppar... de kliar i öronen!

High volyme and High heels

Sitter på jobbet... väntar på att det skall bli något att göra.

Pojkvännen, mamma och systern köar på Stadium. De har shoppat loss för 2500kr (ord pris. 10 000). De stod i kö redan 06.45 i morse och ändå hamnade de ganska långt bak i kön (vid SIBA). Men bara 1 halv timma efter de kommit var kön bort och förbi DIN SKO. De hade tur! Hade tydligen varit kaos med trängda människor, gråt och arga tanter vid insläppet (de släppte in några i taget). Men fyndat har de gjort. Jag menar 75% på ALLT är billigt. Kostar något 1000kr blir det bara 250kr, det är helt sjuuukt billigt. Lite fynd till mig har de nog hittat också.

IKVÄLL BLIR DET FEST!!!!!!!!!!!

// Systemet och inköp av partyklädsel senare

22.59

Jag vill blogga om något kul... Men har idetorka.


Borde sova är så trött o mornarna...


Utgång på torsdag... Öland på fredag... Lön imorgon


Saknar min Jiii... Need to see her!!!!!!!!


Krilledill och Jag (jag är inte naken trotts att det ser ut som det... så, nu vet ni det också)

// Viste du att varmt vatten fryser fortare än kallt

Bloggar istället för att räkna får

Jag är helt klart nöjd med mig själv och med mitt utseende (tur är väl det, vore väldigt jobbigt annars. Skall ju dras med mig sjävl ett bra tag till). Finns inte många som jag verkligen känner att jag skulle kunna tänka mig att se ut som. Vet egentligen bara 3 personer (hittills) som jag tycker är så vackra att jag skulle vilja ha deras utseende. Två av dem ser ni på bild här nedanför och den tredje bor i Borås, skriver därför inte ut namn. Men jag är som sagt vad super nöjd med mig själv... tro inget annat!

Vem är vackrast? Mischa Barton eller Rachel Bilson?
Eller är det omöjligt att avgöra?





// The OC är förresten en väldigt bra inspirationskälla när det gäller kläder och mode...

Folkets jubel!!!

Idag fyller min underbara Johanna 21 år... Henne firar vi och tänker extra mycket på idag!

Enligt min mamma så det när man fyller 21år som man blir myndig. Därför har vi firat just denna ålder lite extra hemma. Året efter (alltså då man fyller 22) firas man nästan inte längre.. Eller jo det klart man firas. Men inte på samma gamla vanliga sätt. Då förväntar sig mina föräldrar att det är jag som skall bjuda på mat och så kommer de över med en bukett blommor... Låter väl sådär halvkul... Men jag antar att det är så när man blir äldre (tänkte skriva vuxen, men känner mig inte som det...)

Sitter på jobbet, som vanligt när jag skriver. Är en ganska lugn dag. I alla fall för mig som inte upptäcker och hittar allt som behövs göras... Min kolega däremot är stressad hela tiden... Kanske kommer jag också vara det när jag jobbat här ett tag? Jag låter er veta efter mina 6månader här på Ericsson.

Händer mycket kul framöver... MYCKET MYCKET KULIGA SAKER!
Johanna har som bekant fyllt år (fyller år i detta nu) och skall självfallet ha lite firande.. 4:e Augusti antagligen.. Längtar vi till.

Jag och Kriss skall ha inflyttningsferra... (för er som trott att vi redan haft det så har vi alltså inte det). Den 18:e Augusti smäller det. Släkt och vänner... Det blir öppet hus hela dagen. Den som inte vill festa på kvällen kommer på dagen och den som inte vill bara käka mat på dagen kommer på kvällen och festar. Smart va!?! (Vet att jag inte är den enda som gjort sin inflyttningsfest på detta sätt)

Helgen där emellan är det församlingsläger... (10-12 Augusti?) Skall bli mysigt.. Lägerbål, mat, prat och lekar...

Någon gång i Augusti blir det även Liseberg. Om det går att trycka in dett mellan fest, läger och jobb vill säga.

Vad händer sen då? Jo då försvinner alla vännerna igen. Oslo? London? Lund, Jönköping mm. fast den här gången blir jag inte ensam kvar. Jag kommer förhoppningsvis ha Emmy i en lägenhet på Normalm... Det tackar jag för!

På Onsdag kommer den efterlängtade lönen och då vet jag en person som drar ner till stan och Indiska och inhandlar hatthylla, skoställ och kanske en spegel att sätta upp i hallen. Kanske blir det en lampskärm med. Någon (jag nämner inga namn, men hon börjar på S och slutar på ara) gjorde sönder den på senaste festen.

Nu borde jag återgå till arbetet.. Ser ju inte så bra ut om jag bara sitter här och bloggar. I för sig fins det ingenting att göra.. Men men... Något går säkert att hitta på!

// Harry Potter i all sin ära, men vem orkar läsa böcker när det fins film?

LONG HAIR vs SHORT HAIR


Britney Spears långt eller kort hår???


Jennifer Aniston långt eller kort??


Victoria Beckham... vad är finast?


Och vad är finast på Courteney Cox?


Till sist mig själv då.. Vad passar mig bäst?

Hade kunnat lägga upp fler bilder
på kändisar som haft både kort och långt hår.
Men jag nåste faktiskt gå och göra iordning mig inför arbetsdagen.. Lite mat i magen skulle inte heller sitta fel.

// Over and out

Pump up the music

Disco här på Sandlid.. Underbart!
Ska bara byta till en bra låt med så blir det ännu bättre :)
Maria har stuckigt ner till Ryda, så jag är själv i förrådet.. Gör mig nada. Då kan jag blogga lite... Gött säger jag åt det!

Nåt ass som kallat mig Big Head... jag har för fan litet huvud... lite för litet tom... Aja, jag tog bort den komentaren i alla fall och fortätter mitt glada small-head-liv... Utan större men för denna elaka komentar.

Sista dagen på jobbet imorgon innan helgen... Wonderbart.. På fredag blir det nog lite shopping, men tyvärr också storstädning av lyan. Ser ut som om det varit  inbördeskrig mellan mig och Kristoffer... (om det skulle varit det hade jag vunnit garanterat ändå.. bara så ni vet.. catwoman vinner alltid)

Nej nu skall jag fortätta inventera, för det är sånt jag gör på mitt jobb... (bara en av mina arbetsuppgifter dock, tac och lov)

// Djurparken på lördag.. låt det bli uppehåll...


De efterlängtade bilderna

image28
image29
image30
image31
Här är jag med kort hår... Nöjd som bara den nu när jag fått vänja mig lite :)

Partysugen

Jaha då var man kortklippt...
Känns skönt, ovant, fult ibland, fint ibland... Måste nog vänja mig!!!
Bild kanske kommer... om jag känner mig nöjd med de jag tar senare.. :P

// Sugen på party

Music and Lyrics

Working nine to five... What a way to make a living (fast egentligen jobbar jag 06.30-15.12)

Mysig film: Music and Lyrics

Inte vart så här trött på länge... John Blund var är du om kvällarna?

Imorgon blir det Hönö.. Mitt efterlängtade Hönö.
Tält, lovsång, myspys, vänner, nimbus, fika, glass, bad?, sol?, luftmadrass, familjen...
Längtar!

// Frukost

Borta bra, men hemma bäst...

Måste blogga av mig lite känslor...

Vist är det superduper kul att ha flyttat till egen lägenhet och allt... Med min stora kärlek och vi har så mycket planer ihop. Men samtidigt så är det så fruktansvärt tomt. Kan inte ens beskrvia känslan med ord. Känner mig så ensam. Svårt att flytta från en familj där man är omringad av sina syskon och föräldrar dygnet runt... i lägenheten är det tyst och tråkigt. Jobbar Kristoffer är det ännu tråkigare...

Jag hälsar på hemma så ofta jag kan.. ändå känns det som om jag missar allt. Händer så mycket när inte jag är där. Saknar det där att bara kunna gå till ngn av syskonen och prata eller hitta på ngt när man har tåkigt.
Innan klagade jag på att jag aldrig fick en lugn stund. Nu klagar jag på att jag BARA har lugna stunder...
Hate it! Jag vill att det ska hända saker hela tiden...

Jag vill verkligen inte säga upp lägenheten eller så... Antar bara att det här är något jag måste gå igenom.. eller!?!
Gråter ofta... Älskar min familj mest av allt. Skulle inte klara mig utan dem. Hur skall jag klara av att flytta till Stockholm? Känns svårt och konstigt att tänka sig mig själv utan dem så långt bort...

Nu kanske en del säger.. "Men hallå? Du har ju faktiskt varit längre bort än så. Australien tex."
Men det är inte samma sak.. det var en resa.. jag flyttade inte.. bara reste ett tag.
Älskar mina syskon så det gör ont i bröstet på mig.... Försvin aldrig från mig.. ALDRIG!

Some pics of my sisters:
  
Matilda                       Moa                       Malin

// Jag finns altid här för er mina underbara syskon... ALLTID!!!

Lampskärm & Nya Ritz/Liquid

Så sitter man åter här på jobbet efter en helgs ledighet...

Familjen åkte till Hönö i lördags.. drar dit själv på fredag efter jobbet... slutar nog lite tidigare för att kunna komma ut inte allt för sent. Mysigt med Hönökonferens..

I lördags var det lite förfest hos mig och Kriss... Var galet skoj.
Linda, Emma, Clara, Kalle med kompis, Gedda, Erik?, Maggan, Johanna, Sara, Emmy, Anette, Janina, Veronica, Tobias, Matilda.. Sen lite senare kom Karin och Emilia med.. Och så jag och Krilledill förstås.
Lamskärm gick sönder, ett glas likaså, popcornkrig och killtequilarace (salt över hela köksgolvet), galen dans till Helo, Godbye och försenad? taxi... Lyckat måste jag säga.
Killarna fan varandra i alla fall.. nice.
Swing däremot börjar bli det nya Ritz... Smått folk, ombyggnation och trång uteplats... Njej dit orkar jag inte gå mer.
"Det är min mammas jobbarkompis" / Fick mig att känna mig ngt gammal.. ja!

// Måste fortsätta jobba.. uppdaterar mer sen.. kanske

Helgen i stora drag

Fredag: Bakis från torsdagen (Rådhuset), sluta jobba 16.30, stack hem till lägenheten, drog till söderkulla och följde med familjen på Thai Silk.. Mysigt, mysigt... Och gott fram för allt.

Lördag: Försökte gå upp i tid, städa och plocka iordning lite gran, hem en sväng, pappa på besök i lägenheten, rusa till systemet innan det stängde, söderkulla igen, tog med mig anna och moa till lägenheten, gjorde mig iordning, stack till ica kvatum och köpte ostar och gott med sara, nettan och emmy, förfest hos malin (och masarin), Vimmel hela kvällen (träffa tobbelobbe), McDonalds, sova

Söndag: Inte så mycket bakis, mest trött, linda på besök, såg film och käka chips, till söderkulla, åt fiskbullar, lägenheten igen för att städa och göra mig iordning för pokerkväll med kriss kompisar, vann hela pokerturneringen (80kr till mig), sova.

Måndag: Ja då sitter man här igen då... Jobbar kväll. Slutar om 2 tim ganska så exakt. Längtar redan efter helgen och festen på Regementsgatan.. Skall bli kuligt. Krilles vänner banga dock.. Men den festen med de gossarna tar vi längre fram. Nu får det komma andra gossar istället... Men vad gör det! Finns så många dagar man kan festa på så det räcker och blir över.

// Skall nog ta en kopp kaffe

RSS 2.0