Likt?

Skulle ha jobbat ikväll/natt.. Men Ztyle fick för sig att stänga istället så det blev inget jobb. Hängde lite med Kriss och hans kompisar som tentafestade istället. Men orkade inte följa med dem ut... Så nu sitter jag här och underhåller mig själv med att kolla allt som finns att kolla på internet. Så här skulle vårat barn kanske kunna se ut om vi hade ett, jag och Kriss...Vad tror ni? Är det likt oss?

Imorgon blir det till att ta en kik på vårmarknaden här i stan... Kanske blir lite solande också. På kvällen är det i alla fall jobb som gäller.

// God natt

Tentafest

Gårdagen: Lunch på 8 glas på piren. Bowling (jag vann.. woho). Grill i kyla och blåst (men har man bestämt att man ska grilla så ska man grilla). Förfest hos mig. En mojito (stavas?) på Twins. Dans och BlackJack-spel på Karlssons. En trevlig kväll helt enkelt. Kul att ha Emmy på besök med.

Kanske kommer bilder senare idag...

Idag blir det en lugn dag. Men ikväll skall jag jobba på Ztyle. Blir troligtvis lugnt där med.

// Vatten är gott

Ingen skola snart vi ser...

...hej adjöss, goodbye gamla plugg...

Yes.. nu är det ÄNTLIGEN sommar
på riktigt. Tentrona är avklarade. Skolan är nu avslutad. Drar till piren om ett tag för lite öl? och lunch. Sen bilr det som sagt var bowling, mer öl?/vin, grill och party. Emmy kommer vid 14.20. Livet känns underbart. Trots att webbtentan gick åt skogen. 9poäng och 10 gav godkänt. Men nästa gång klarar jag den. Nu gömmer jag den och har kul istället.


Min nya hårfärg/frisyr... En aning ljusare (slingor). Egenklippt lugg.

// Inget regn än Nu regnar det för fullt... :(

Färg och fotboll

Här sitter jag med färg/blekning i håret.. Känner mig jätte ful faktiskt. Men så är det. Efter fulhet kommer finhet...!? Eller något sådant.Imorgon är det den andra och sista tentan för terminen. Bild- och fototeknink. Den skall nog vägen trots allt. Mest av allt längtar jag efter att den skall vara avklarad. För då är det tentafirande som jag sagt tidigare. Lunch på piren, bowling, grill (ifall vädret tillåter) och sedan någon slags utgång. Kommer bli super duper bra.

Jag vill spela The sims nu... Men Kriss har bokat tv:n i 2 timmar framåt. Fotboll.... Pust och stön. Jag gillar inte fotboll. I alla fall inte när det är två lag som jag varken kan något om eller hejjar på över huvud taget. Ucha så tråkigt! Men jag kan ju inte få se mina serier varje kväll. Det är ju trots allt hans tv.

// Råkade bleka en bit av min arm :S

Skit också

Okej.. det gick inte bra alls. Självklart kan jag har gissat rätt på vissa frågor. Men chansen att jag får godkänt känns inte stor. Tror inte det var många i klassen som gick därifrån med en glad uppsyn. Me, men.. ingen mening med att sitta och grubbla på hur det kan ha gått nu. Det får jag reda på tids nog ändå. Nu får jag fokusera på fototentan som är på torsdag istället.

12. (1p)
Vilket eller vilka alternativ är fungerande anrop till följande metod, dvs. de passerar genom kompilatorn och genererar inga fel vid körning.

public double Average(string n, string p) {
int c=n.Length+p.Length;
return c/2;
}

• int x=Convert.ToInt32(Average(“text”));
• double x=Convert.ToInt32(Average(“text”,”en längre text”));
• double e=Average(“text”,”en längre text”);
• int x=Convert.ToDouble(Average(“text,”en längre text”));
Det är sånna här saker jag haft tenta på idag... Snälla säg ifall ni fattar något. För jag får panik bara av att kolla på det...


På torsdag blir det tentafestande. Mitt första tentafestande. Vi ska luncha gott på piren. Bowla på eftermiddagen. Sedan grill hemma hos mig och troligtvis blir det en öl/cider ute sen med. Emmy kommer och gör oss sällskap också. Skall bli mycket trevligt. Längtar!

// 1/250s, f/8 och ISO 200

I detta nu

The Village... ganska spännande. Men jag vet redan hur den slutar. Kriss värmer bullar och jag dricker vatten med citron. Imorgon är det den första och den svåraste tentan. SKall bli skönt att få den överstökad.

// Heart

Borde plugga...

Hhhhhhhhhjjjjjjjjjjäääääääääääällllllllllllllppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll har jag och Kriss grillat. Revben, champinjoner, lök och tomater. Vi hade potatisklyftor och Tzatsiki till. Och äppelcider.. Mumms säger jag bara.// ...men nu stylista

Jag vill, jag vill, jag vill...

Det finns så mycket jag vill göra.. Så mycket jag vill se... Nu, nu, nu, nu... Inte vänta. Jag har så mycket åsikter, så mycket som jag vill få ur mig. Jag tycker och tänker om allt. Världen, samhället, människor.. I-land och u-land. Rik och fattig. Smal och tjock. Gammal och ung. Plugga och jobba. Bo och resa. Jag tycker, tänker och har så mycket åsikter. Jag vill göra så mycket. Jag vill plugga och bli utbildad. Jag vill jobba och tjäna en massa pengar. Jag vill bo och bilda familj. Jag vill resa och uppleva världen. Jag vill jobba som Art Director och bli framgångsrik. Jag vill vara volontär för hjälpa till att göra världen till en lite bättre plats. Just nu känns det som om allt står näst intill still. Visst jag lär mig saker i skolan och jag har super kul med mina vänner. Jag trivs i min lägenhet och jag och Kriss har det jätte bra ihop. Men jag vill ha mer. Mer, mer, mer... Jag vill utvecklas. Jag vill få utlopp för vad jag har inombords. Jag vill ut i världen och göra nytta. Jag vill tycka till. Jag vill hjälpa till. Jag vill säga mitt. Jag vill lyssna. Jag vill lära mig. Jag vill utvecklas. Jag vill, jag vill, jag vill...// Jag spricker

Gotlandsbilder// Gotti got(t)land

Fotoplugg och tvättid

Filmen "Max Manus" igår var bra.. Se den. Kanske inte nödvändigtvis på bio, men se den.

Idag blir det plugg runt tolvtiden.. idag blir det fotostudier. Mycket mer intressant än databashantering och sån skit. Redan vid 14.00 är tvättstugan bokad dock. Finns mycket vätt som vill bli ren. Men mellan varven skall jag nog hinna plugga ytterligare.

Dags att ta tag i sitt liv, hoppa in i duschen och göra sig redo för skolan då kanske.. Tjingeling!

// Pust!

Fotboll och bio

Blev inget plugg alls idag.. Fy på mig! Var för trött efter gårdagens kårenkväll. En mycket trevlig sådan måste jag säga.

Istället för plugg blev det datorn i sängen hela dagen. Är dock nyss hemkommen från O'Learys där jag och Kriss kollat på AIK-Elfsborgs matchen. 0-0 blev det. Men nachotallriken som beställdes in var mycket god.

Nu skall vi båda strax på Bio. Vi skal se Max Manus. Den har fått bra kritik så jag hoppas den är bra. För annars finns det en risk att jag kommer somna på salongen. Är jätte trött.

// Tjing

Studier pågår, stör ej...

Sitter i skolan. Plugg hela dagen. Plugg hela veckan. Plugg, plugg, plugg... Rapporter x4 ska färdigställas och tentor x2 skall klaras. Sen skall jag jobba x3 under dessa två sista veckor med. Jag är på god väg att få ett nervsammanbrott!Blir nog inte så mycket bloggande då som ni kanske förstår. Bilder från AG skall jag nog lyckas slänga in dock. Men när vet jag ej.

// Fadderutbildning snart då

AG nalkas

Sitter i mitt kök och väntar på att det skall blir dags och dra till samlingsplatsen för AG. Allt är packat och jag är fixad. Nu skall jag bara ta ut pengar och köpa någon risi frutti eller annat liknande på ica, att ha på bussen.

Såg just på smhi att det kommer bli 17 grader och stårlande sol på Gotland... fast på måndag. Så det var ju typiskt. Men enligt väderprognosen skall det vara uppehåll hela helgen i alla fall. Och det tackar vi för.Glöm inte rösta när jag är borta... Sitter ni vid en ny dator så tveka inte att klicka er in på tävlingen och ge mina bidrag bra betyg. Länken hittar ni i inlägget nedan. Förlåt om jag tjatar om den här tävlingen... Men det är lika bra att ni vänjer er, för jag kommer påminna er om den mer eller mindre ända tils den är avslutad.

// Sing Hallelujah

Fotolabb

Suttit i skolan nu sen 09.00.. Har fotat hela dagen. Motljus, rörelseoskärpa, brännvidd och bilxt. Börjar tröttna på det nu.. dags att åka hem till Kriss strax tror jag.

Glöm inte rösta på mina linnen i Vero moda tävlingen. Varje gång ni sitter vi en ny dator. Tävlingen avslutas den 1:a Juni, så då är det extra viktigt att ni röstar det datumet, så jag hamnar högt. Rösta här!

// Packa till AG

Rösta på mina linnen

Röstnings sida

Klicka på länken ovan och ge mig bra betyg i Vero Modas linne-tävling. Rösta, rösta, rösta...
// RÖSTA

Twister

Ingen ork till plugg. Men imorgon är det dags att börja ta tag i tentapluggandet på allvar.

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Okej då, jag har visserligen varit och storhandlat och lagat stuvade makaroner med köttbullar. Men mer än så har jag inte orkat. Nu sitter jag här och önskar att det kunde gå något bra på tv.

Igår var det faddersittning. Den var helt okej. Inte den roligaste kvällen i mitt liv, men ändå en helt okej kväll. Undra varför man inte fick något märke?// Twister

Motljus

Gör mig iordning för kvällens sittning. Faddersittning. Skall bli kul. Var inte allas sugen innan idag.. Men nu när jag lyssnat på lite spotify-musik så vill hela kroppen dansa och parta.
// Break my stride

Jag vill till soooolen...


Ja, hit längtar man tillbaka till...

// Brunch

Lättnad

Yes... labben är klar.. helt och hållet. Tur det eftersom jag inte kan gå på nästa (som är den sista). Men jag har fortfarande inte fattat. Hm...

Precis hemkommen från en sväng på stan med Kriss. Nu är han och tränar, medans jag sitter här och drömmer om ett par skor jag såg på DinSko. Ska jobba ihop till dem idag. Så kanske, kanske köper jag dem om några dagar. Ikväll är det alltså jobb som gäller. På Karlssons blir det denna gången. Det var studentkväll där igår så är nog inte så mycket folk ute just ikväll. Kan i för sig vara ganska skönt.

Imorgon är det fadderutbildning vid 09.00 (segt när man slutat jobbet 02.30). Då blir det lite första hjälpen och annat skoj. Imorgon kväll är det faddersittning. Det skall bli nice.

Ikväll firar vi min lillasyster Malin som fyller 18 år. Kan inte fatta att hon blivit så stor. Galet. Hon har lite fest hemma på Söderkulla nu. Hade gärna varit med och partat.


Mali Bali...

// Tjingeling

Det är kört...

Vad gör man ifall man inte fattar någonting? Vad gör man ifall man skall ha en tenta i det ämnet man inte fattar något i? Vad gör man ifall man inte förstår en enda mening i studielitteraturen? Vad gör man ifall man inte fattar vad lärarna förklarar?

// ?????

Rhythm is a dancer

Idag mår jag mycket bättre. En aningens förkyld bara, men det har inget dött av... (i alla fall inte i ett i-land som Sverige).

Så ikväll blir det piratsittning (jag struntar i att klä ut mig) och sedan kåren. Förfesten blir hemma hos Italy. Trevligt, får man se hur han och hans tjej bor också.


No limit...

Sitter och taggar med 80- och 90-tals musik just nu. Härliga låtar. Så mycket minnen (i alla fall när det gäller 90-tals musiken). Mellanstadiedisco rakt igenom alltså.. Underbart!

// Mr Vain

Dripp-dropp, dripp-dropp...

Idag regnar det och är mulet... Jag har precis ätit rester från gårdagens fiskpinnemiddag. Och nu sitter jag här och undrar ifall mamma håller på att opereras och hur det går. Får ringa henne i eftermiddag/kväll och fråga hur hon mår. Jag är fortfarande sjuk. Tror inte jag har feber längre dock och halsen känns mycket bättre. Så nu har jag i stort sett bara huvudvärken att tampas med. Nu skall jag nog göra en kraftansträgning och försöka plugga lite. Får se ifall det blir ASP.net-boken eller Digital SLR Photography-boken.// Tuddelo

Blås bort dumma virusHar ont i huvudet, halsen och har nog haft lite feber idag. Men jag ska inte bli sjuk.. eller rättare sagt jag skall inte bli mer sjuk. Bara friskare.

// Har fått en ny granne

Roslagen

Meningslös föreläsning... därför sitter jag i datasalen. Tänkte börja skriva lite på projektrapporten.

Helgen i Norrtälje har varit rolig och solig. Jag har sovit dåligt, sjungt i två olika kyrkor, hälsat på Olle, fått ont i halsen, bränt mig på näsan, ätit god mat, fotat, åkt buss och bil, hämtat Moa på Arlanda, spelat spel, sett bron från Kalle Blomqvist-filmen, gått på marknad, solat, inte badat, lekt lekar mm... Bilder kommer i eftermiddag

// Back to work

Krull och knorrKunde inte låta bli att lägga ut den här bilden på grisen med fårull. Visst är den såååå söööt? Han slipper frysa i alla fall.


Grisen Elizabeth...

// Var är bilen?

Sköna Maj välkommen...

Jaha då var 1:a Maj här.. Härligt härligt. Tiden har gått så oerhört fort bara. Känns som om det inte alls var länge sedan jag hade inspark och påbörjade mitt första år. Och nu är det bara veckor kvar tills jag gått hälften. Galet!

Idag åker jag till Norrtälje. Olle skall hälsas på och sjungas skall det göras. Imorgon hämtar vi Moa på Arlanda med. Känns faktikst inte som om hon varit borta så länge. Även på den punkten har tiden gått ganska fort. Fast jag bor ju i för sig i Jönköping och märker inte av hennes frånvaro på samma sätt. Kanske beror på det.

Kvällen igår gick utmärkt, spelmässigt. Jag skötte mig bra, borträknat några felräkningar. Men jag måste säga att både snabbheten gällande räkning och utdelning av marker har förbättrats på bara dessa två gånger. Så det kan ju bara gå bättre. Jag var alltså på Eksjös stadshotell och dealade igår. Trevligt ställe måste jag säga. Det var mycket folk, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att det var valborg. Annars kan jag inte tänka mig att det kryllar av männsikor där precis.

Packningen är packad och frukosten är uppäten.. Så nu väntar jag bara på att bilen från Borås skall komma och hämta upp mig. Tror bestämt att de är lite sena.// Tic-tac, tic-tac...

RSS 2.0