Söderkullatjejer



// Natti

Halvblodsprins och Halvareapris

Harry Potter and the halfblood-prince var bra.. bäst av alla filmerna om Potter hittills enligt mig.

Idag har jag varit i Göteborg och strosat runt i affärer med Emilia och Anna. Fyndat en massa måste jag säga. Linnen för 25kr styck på Monki. En top för 98kr istället för 245kr från Carlings. En tjocktröja/poncho för 98kr istället för 399kr från BikBok. Köpte en väska med.. orginalpris på den, men det var den värd. Känns skönt att ha köpt ite nytt till garderoben inför skolstarten. Är ju trots allt bara två veckor kvar innan jag drar tillbaka till Jönköping.

I helgen blir det 11,5 timmars jobb fre-sön igen... Men efter det är jag lite ledig i alla fall. Räknar dagarna!

// Monkism

Mat, jobb, bio, shopping...

Nu skall familjen strax ner till Lilla toget och avnjuta lite mat. När någon i familjen fyller 18 år så brkar vi alltid gå på restaurang för att fira detta. Denna gång är det Malin som fyllt år. Visserligen fyllde hon i Maj, men vi har liksom inte kommit iväg för ens nu. Gott skall det bli i alla fall!


Copyright: Martha Gustafson

Denna vecka är det mest jobb för hela slanten. Skall visserligen på Bio imorgon och till Göteborg för lite shopping på torsdag. Så lite annat blir det väl.

Skriver mer en annan dag...

// Tjo!

Bibeln och Babbel

Tillbaka på jobbet. Helgvecka. 07.00-18.30 Fredag till Söndag. Vad mer behöver jag säga? Tänkte hur som haver dra iväg ett litet inlägg nu innan allt drar igång. Först och främst vill jag tacka alla som närvarade på Söderkullagatan i torsdags kväll. Vi blev ett rätt stort gäng till slut måste jag säga.

Torsdagskvällen bjöd på grillat, vin, Hanna-besök, Bibeln, musik, cider, gitarrspel, gott umgänge, chips, fyllehundar, ericssonfolk, taxi x2, trägårn, dans, gammal bekantskaper, dålig musik, bra musik, kycklingrulle, barndomsvänner, mobiluppladdningar, dart, familj, lekar, mys, bus, skojsigheter etc. En lyckad utekväll med andra ord!


Bild tagen från V Magazine...

Idag blir det som sagt var jobb. Efter jobbet skyndar jag mig dock ner till Babbel för att där äta god tapas med Emmy och lite annat folk. Skall bli nice. Ingen utgång för mig dock eftersom jobbet kallar även imorgon.

// På återseende

Håller mina tummar

Ni kommer väl på torsdag? Då blir det grill, förfest och utgång. Hanna och Laholm från min klass i Jönköping kommer och hälsar på. Skall bli mycket kul. Tyvärr tror jag det skall regna i Borås på torsdag. Jag som vill visa Borås från dess bästa sida. inte skall det väl regna då... Håller tummarna för uppehåll.



Var meningen att jag skulle gå på Harry Potter imorgon (onsdag), men det fanns för få platser kvar. Trist. Men jag får väl hitta på något annat skoj. Förslag någon?

// Sugen på coca cola

Renovering

Jag jobbar natt... Men det är la sådär mycket att göra, måste jag säga. Ska snart leta fram en dammsugare och städa lite bland komponenthyllorna. Det behövs. Tiden kanske går lite fortare ifall jag har något att göra, tänkte jag.

Imorgon skall jag sooova länge. Hoppas jag. Ifall jag inte blir väckt att mamma slipar trappsteg i hallen vill säga. Vi håller nämligen på att renovera hallen. Något som påbörjades för ca fyra år sedan. Nu är projektet återupptaget igen dock. Nytt golv är på plats. Panel till väggarna är inhandlat. Taket är uppbrutet (skall målas). En elektriker har varit där och kikat lite. Så vi (vi och vi.. men mamma och Matz) är en bra bit på väg måste jag säga. Kommer nog bli kanoners.


Bild tagen från V Magazine...

// Tjo


Etiketter och partynetter

Helgen har varit bra: Jobbat på harrys. Festat med skiftlaget. Festat med Anna och hennes gäng. Firat lillebror i Varberg. Simmat med Elsa och Amanda. Ätit cheesburgare med Matilda. Regnat bort. Dansat på Trägårn. Ätit kebabrulle från Campino. Bjudit in folk till grill på torsdag. Fått ont i fötterna av för höga klackar. Raggat tomma vinflaskor. Fikat på stan. Med mera, med mera...


V.Magazine..

Idag skall jag designa vinflaskeetiketter, antagligen städa (för det behövs), se en bra film på tv och mysa med familjen..

// Jag är alltid den som går hem först..

Startfasen

Jag och Amanda är i idé-fasen till att starta ett företag ihop. Vi vet inte alls vad det skall heta, hur vi skall gå till väga och om det kommer att funka. Men vi vet att vi vill. Vi ska som jag nämnt för ett par inlägg sedan, trycka upp t-shirts och linne med egna motiv. Vi kommer antagligen att sälja på olika event, på våra olika skolor, vi en hemsida (förhoppningsvis) osv. Allt är bara i startfasen som sagt var, så inget är klappt och klart för fem öre. Men viljan ovh energin finns där så det kan väl inte gå annat än bra? Vi måste hitta en t-shirt-leverantör, ett billigt tryckeri, en duktig hemsidemakare och lite annat. men till att börja med så är det väl bara att börja designa motvi, mönster och tryck för mig och Amanda då. Önska oss lycka till!

// Spännande!

H som i Hönö..

En regning helg på Hönö är förbi och en ny arbetsvecka har tagit sin början... Hönö var trevligt trots vädret.



På torsdag skall jag festa... det har varit bestämt sedan jag fick mitt sommarschema och insåg att detta var den "enda" torsdagskväll jag kunde gå ut. Så vad säger ni? Någon som är sugen på att förfesta lite med mig?

// Jag har planer på g

Att trycka eller ej?

Jag har en idé om att trycka upp t-shirts och linnen med egna motiv för att sedan sälja. Eller vad säger ni om det? Jag vet dock inte vart jag skall sälja mina produkter i så fall. På skolgården? Göra en egen hemsida? Bara sälja till vänner och bekanta? Göra mig som ett eget litet företag eller bara sälja för skojs skull? Ja, vad säger ni? Har ni några tips så dela gärna med er av dem...


Om jag skulle börja sälja så skulle jag självklart göra fler motiv... :)

// Bara 1,5tim kvar på arbetspasset

Dags att vända på dygnet

Idag har jag skjutsat Moa, Malin och Louise ut till Hönö. Fick sällskap av Kriss, så att jag slapp åka hem själv.. Vi passade även på att luncha på Nimbus när vi ändå var ute på öarna. Jag åt räkfylld torsk (de han byta från spätta till torsk under tiden vi stod i kön.. typsikt. Men det var gott ändå..). Mumsigt. Nu på eftermiddagen har jag bara sovigt, eftersom jag ska jobba inatt. Börjar inte för ens vid 23.10 så det är ett tag kvar, men kunde inte sova mer.



Morgondagen kommer nog inte blis å värst mycket att skriva om. Kommer sova hela förmiddagen, umgås med Kriss på eftermiddagen.. Kanske tar man en tur ner till stan då det är torsdagkväll. Vi får se, vi får se.. På fredag bär det i alla fall av ut mot Hönö igen. Men då stannar vi tills på söndagen. Hoppas vädret blir bättre tills dess...

// Trött

Fikapaus

Sitter på jobbet och tar mig en liten välfärtjänt paus. Inte för att det har varit så värst mycket att göra.. Men ändå.

Idag har det inte hänt mycket i mitt lilla liv. Vaknade vid 11.00, åt kalaspuffar till frukost, segade framför datorn en stund, åkte med vovven till Storsjön för lite bad, åt pasta- och laxsallad till lunch och drog sedan till jobbet. Morgondagen kommer antagligen se ut precis likadant. På onsdag åker jag dok ut med två av småsystrarna till Hönö. Skall vara en snäll storasyster och skjutsa ut dem dit. Själv anländer jag till Hönö först på fredag då jag vaknat till liv (jobbar natten till fredagen).. Hoppas vädret är lite bättre då än vad det är nu.

// Thriller

Min första dricks

Har precis skjutsat ut småsystrarna mina till Roddklubben.. de ska städa efter sin sittning som de hade igår. De ska även ha årsmöte med föreningen (de är inte med i roddklubben). Själv ska jag nog käka en sen frukost. Ska sitta ute. Det är rätt varmt ändå, trots att det är lite halvmörka moln på himlen.

De senaste två dagarna har jag varit ute på fotö med Kriss och hans lillasyster Julia. Vi har badat, fångat krabbor, solat, lekt, ätit pizza och glass, tagit en massa fina kort med Julias kamera och mest bara haft det skönt. Njutit av sommaren i skärgården helt enkelt.

Igårkväll tittade jag förbi en snabbis hemma hos Linda och Daniel.. de hade lite förfest. Kunde tyvärr inte delta då jag skulle iväg och jobba. Igår var det blackjack-bordet på Tonic som skulle skötas utav mig. Det var mycke spel och varmt som satan. Jag smälte bort. Ingen luftkonditionering på den klubben inte. Tyvärr gick det väl inte så jätte bra för mig som dealer heller. Jag förlorade rätt mycket. Men jag fick min första dricks.. En bra dricks dess utom. Gött mos!



Nu idag skall jag mest ta det lugnt. Kanske orkar jag åka till Jönköping för att vattna. De stackars växterna är väl visserligen redan döda vid det här laget. Men räddas vad som räddas kan... Men innan jag får för mig att sätta mig i en bil utan air condition och åka en timmes bilfärd, så skall jag som sagt var äta frukost.

// Sommar och sol och vi har kort tajt kjol...

Rotborste önskas

Imorgon drar jag till Fotö.. Nu ska jag sova... På lördag kväll hittar ni mig dealandes på "torget"...

// Det kliar i min hals

23:e??

Hoppas och vill att alla vännerna från Jönköping skall kunna/vilja komma till Borås den 23:e för lite partaj. Borås är en fin stad, speciellt på sommrarna. Torsdagskväll i Borås is the shit. Just denna torsdagskväll som jag pratar om (23.e juli) kommer Sanna, Shirly och Sonja till stora torget och sjunger lite. Inget som jag vill se.. Men ändå. Nej, jag vill grilla, dricka vin, mysa, lyssna på bra musik, tjöta, umgås med gott folk (borås och jönköpingsgänget förrhoppningsvis), gå ut, ha på mig klänning, leka, sjunga, dansa, ha kul osv osv... Tror det kan bli en bra torsdagskväll.. Ni är väl på?


Bild tagen från V.Magazine...

// Jobb imorgon igen

RSS 2.0