B som i BORING!

Jag har det så tråkigt på jobbet just nu. Har gjort allt som jag måste plus lite till. Sitter bara här och väntar på att någon kanske kan behöva min hjälp. Men nehe då.. Alla klarar sig tydligen väldigt bra utan Marthas porffsiga hjälp en kväll som den här.
Något som gör det ännu tråkigare är att jag jobbar själv. Dvs själv i förrådet. Visserligen finns det en massa människor runt omkring mig, men de har ju sina egna arbetsuppgifter att ta itu med. Och när man trodde att det inte kunde bli tråkigare ja då visar det sig att jag skall vara själv hela veckan... Jag säger bara BORING!!!

Missar idol, mys med familjen, god mat, andra bra program, sällskap, gos med elsa... säkert en massa andra saker som jag inte kan komma på för att jag har sååååå tråkigt!

Redigering: Saknaden i förra inläggets rubrik står inte bara för saknaden till Kristoffer... Utan till mina vänner, syskon, familj och kristoffer... Så nu vet ni det! Misstaget åtgärdat!

// Det spelas dålig musik i högtalarna med... Till råga på allt!

Halsont och saknad

Har haft det lite jobbigt med halsen i helgen... Kan bero på att jag gick hem med blottad hals efter krogen i torsdags.. Ont har jag i alla fall. Men det går väl över!

Skulle ha varit på lite inflyttningsfirande i fredags, men min förkylning och hals satte käppar i hjulet. Hade så gärna velat gå, plus att jag skulle fått se hur Johanna har fått det. Men det kommer fler tåg som man brukar säga.

Hade i alla fall väldigt kul med jobbet i torsdags. Bowling, mat och krogen... Nice! Kul att jag fick följa med. Behövde verkligen stärka kontakten med de jag jobbar med. Caroline var trevlig hon med... Kul med en tjej i sin egen ålder :)

Körde precis Kristoffer till tåget. Han har ledig vecka nu (han har 1 ledig vecka varje månad) så han skall hem till Sthlm och hälsa på päronen. Jag kommer efter på fredag, med bil eller tåg har jag inte bestämt än.

Måste verkligen städa i lägenheten. Disk och kläder överallt i drivor... Varför skall det vara så förbannat tråkigt att städa? Men innan jag åker på fredag skall allt vara klart. Skönt att komma hem sen till en ren lägenhet...

Lön imorgon.. efterlängtad. Men det mesta går väl åt på räkningar. Ucha dessa räkningar...

Skall på Alfons och Millan med Julia på lördag.. mysigt!

image101

// Saknad i rubriken står för saknaden efter Kriss, just so you know...

Marknadsassistent på Salming vore inte helt fel

image100

// Sökt jobb som det om ni undra varför min rubrik löd som den gjorde

Number 23

Se inte den filmen.. den var dålig. För det första så skall inte Jim Carrey skådespela i Thrillers och för det andra så skall han inte vara med i heta sexscener. Kändes nästan lite pinsamt att se honom med tatueringar på ryggen och med vil, kåt blick... Han är en sån person som man verkligen inte kan föreställa sig ha sex. Det blir bara fel i min tänkande när han gör sånna här helt fel filmer för sin karaktär.


Sitter hemma nu.. Vacknade faktiskt nyss.
Jobbar kväll den här veckan. Har precis ätit en hönökaka med ost på och slurpat i mig en tallrik med persikokräm och mjölk. Jag har inte ätit hela tallriken om det nu var någon som trodde det... Ville bara klargöra så det inte blir några missförstånd :)


Idag skall jag köra lite hipphopper stil...
Har på mig bagyjeans och mina inflyttningspresent (frank dandy trosor) skymtas strax ovandför byxkanten. Min överkropp pryds av ett vitt brottarlinne med en brun v-ringad t-shirt ovandpå. Passar bra då trorsorna är just brun-vita...
Tror det är dags för mig att sminka mig nu och göra mig redo för jobbet. Sista kvällen innan helgen..

Imorgon bär det av till IKEA för att byta en ram och sofföverdrag... (var där i måndags, men allt blev inte riktigt rätt) Sen skall jag till Jönköping och hälsa på Linda.. ÄNTLIGEN! Inte varit hos henne än och nu var det ändå snart ett år sen hon börja plugga där. Får ta mig ner till Malmö och hälsa på Emmy med... Men schemat är rätt fullproppat det närmaste... Viserligen kommer hon hem nästa helg. Då blir det kanske ett besök hos Johanna i Gbg och se hur hon fått det i sin nya lägenhet... För henne var det också evigheter sedan jag träffa...


// Sminkväskan ropar...

Oxhälja

Helgen blev rätt intensiv med mycket bilresande hit och dit.
Lesjöfors, Filipstad, Hällefors... Vi möblerade Maryvonnes studentlya, gick på Sveriges största marknad, oxhälja, och åt god mat hos Matz släktingar. HIttade faktiskt en del marknadsfynd.. I för sig bara "bra-att-ha-grejer", men ändå. Påsklämmor, slickepott, rivjärn, strumpor, synålar och tråd, tejp, kökshanddukar, säkerhetsnålar, mangotvål osv. Blev en munk och en Langos med. Var första gången jag åt Langos och jag kan inte rekomendera den maträtten faktiskt.
På vägen hem hämtade vi upp Kristoffer i Kristinehamn för han sparade 400kr på att ta tåget dit och åka med oss än att åka direkt hem till Borås från Stockholm. Bar när det klaffar så bra...


Veckan som är blir rätt hektisk den med... Paket skall köpas, pappa skall besökas, jobb skall jobbas, träningen skall påbörjas (förhoppningsvis), moa skall firas, kompis skall umgås med, förfest skall hållas, personförsökring skall fixas, faket skall gås med i och lite annat sådär. Men allt skall nog hinnas med.


När jag träffar lillebrorn min idag skall han få ett paket..
en spindelmannen huva... Han kommer bli helt överlycklig. Han avgudar spindelmannen. Han är bara 3 år och vet knapt vem det är, men han hänger med ändå. Han bokstavligt talat lever i sina spindelmannen byxor och tröja.. Så snart är hans outfit komplett... tack vara sin snälla storasyster.

// Ericsson fest den 5:e Oktober... kul, kul!!!

RSS 2.0