Stipendier

Shit vad svårt det är att söka stipender... Gah! Och tid tar det...

// Help!

Utvecklingsprojekt

Jag arbetar ihop med Laholm och vi har bestämt oss för att göra en tidning som utvecklingsprojekt. Tidningen skall handlar om och ta upp allt (mycket) som har med fester och bjudningar av olika slag att göra. Vett och etikett kring att hålla en fest eller gå på en fest, dukningstips, underhållningsförslag, recept och drinkar, intervjuer, temafest reportage och lite andra tips och trix.
Anledningen till att vi valt att göra just en tidning är för att vi vill lära oss mer och utvecklas inom att just kunna skapa och formge snygga uppslag. Vi vill även bli bättre på att fotografera och skriva artiklar av olika slag.Tror faktiskt detta kommer bli jätte bra och känner att vi verkligen kommit igång ordentligt redan. Kul kommer det bli också.. För en gångs skull känner jag att ett projekt skall bli kul och lärorikt. Inte alltid man fått sin vilja igenom eller ens fått utöva sina kunskaper (än mindre lära sig något nytt) då de tidigare projektgrupperna varit för stora. Så tror detta tvåmanna(kvinno)projekt kommer bli kanoners..

// Xoxo

Mexiko
// Jag SKA dit.. så är det bara!

På tiden

Som de flesta av er säkert redan märkt så har det kommit en ny Gina Tricot model.. ÄNTLIGEN säger bara. Den nya och tredje i raden av modeller är enligt mig så mycket bättre än den förra. Tyckte den förra modellen gav ett småtyket intryck.. Jag gillade henne inte alls. Men nu blir det nog bättre.. Vem tycker du har varit bäst hittills?


Gina modell nr 1


Gina modell nr 2


Gina modell nr 3

// Tjing

I want

Igår fyllde Matz 50 år. Detta skall firas sista helgen i Februari.. Då har vi hyrt ngn liten stuga vid en sjö där man kan bada bastu och vedeldad tunna. Tror det kommer bli pimpelfiske och andra utomhusaktiviteter beroende på väder. Kommer bli en mysig helg, med god mat och trevligt folk. Ser jag verkligen fram emot...

Men om 1 vecka fyller jag år. Då blir jag hela 24 år.. Och jag som skulle ha mitt första barn vid 25. Visst det är självklart inte försent på något sätt. Men så som min framtid ser ut de närmsta åren så får passar det inte riktigt in i bilden..
Däremot önskar jag mig en massa saker till min 24 års dag.. Så om du har råd, vilja och lust att ge mig något är det detta jag vill ha:


De flesta sakerna här på listan är ju en aning dyrt..


Så jag gjorde en med bara massa billiga kläder på med. För enligt mig så kan man aldrig få för mycket av fina kläder...

// Nu ska jag träna

Vårsuktan

Nu kommer våren snart.. Eller ja, jag vill att den ska det. Jag längtar efter värme, sol, bad och tunna kläder. I de flesta butiker har i alla fall vårkläderna kommit in. Surfarde runt lite på nätet och fastnade för lite plagg på topshop:s hemsida.


Lite blomm-, bohem- och romantikinspirerat...


Pop- och streetinfluerat...

// Spring

Cellprov

God morgon god morgon... Då har man varit och tagit sånt här cellprov. Så om någon månadg får jag reda på ifall jag har några cellförändringar.. Vilket jag inte hoppas, såklart! Lite nervigt är det allt. Däremot är det ju jätte bra att eventuell cancer upptäcks i tid. Så jag tycker alla som blivit kallade till cellprov bör göra det.. trots att det är frivilligt och trots att det är läskigt. Man kanske hellre vill leva oventandes. Men personligen tycker jag att detta är en bra grej..Nu ska jag till skolan och diskutera utlandsstudier inför nästa år.. JAg och Laholm ska börja lite smått med utvecklingsprojektet med..

// Kåren på lördag?

Jag är en spargris

Jag sparar och sparar och sparar... Det finns fyra saker jag försöker skrammla ihop pengar till nu. Kinaresan, första månaderna i sommar (man får ju inget eller väldigt lite csn och ngn sommarjobbslönen kommer först i juli), en Canon eos 450d med kit- och macroobjektiv och sist men inte minst sparar jag till utlandsstudier (vill till USA och studera nästa vår).

Kinaresan - 10 000kr
Två sommarmånader - 10 000kr (alla räkningar, hyra och fickpengar)
Canon + objektiv - 10 000kr
USA (utlandsstudier) - Så mycket pengar som möjligt (kommer ju få csn så det är extrapengar och flygbiljett det handlar om)

Ja det är tuffa tider nu.. Men det är väl bara att kämpa på. Det är ju trots allt roliga saker jag sparar till.. Hoppas man får extrajobb och sommarjobb nu med bara..

// Money money money

Bokad

Resan till Kina är bokad och den blev inte alls dyr heller... Helt underbart bra! Vi åker den 6:e April och är hemma i Sverige igen den 10:e Maj.. Snacka om att jag kommer vara trött på ris sedan.
Ikväll ska vi till kåren och ute snöar det som bara den. Livet är allt fint!

// Ni hao

Smart och svårtämjd

Den intelligenta, lojala, humoristiska och originella Vattumannen styrs av elementet luft. Vattumannen behöver luft både när det gäller arbete och i ett förhållande. Hennes positiva livssyn gör att hon sällan förlorar hoppet även när allt ser svart ut. Men hon är också mycket egensinnig och svår att styra. Vattumannen är det tecken i zodiaken som har svårast att stadga sig. Ett förhållande innebär att hon måste rucka på sitt oberoende och sin självständighet. Trots sin uppenbara motvilja att släppa någon in på livet har hon ändå ett romantiskt drag och en vilja att hitta äkta kärlek.


Blubb blubb...

// Aquarius

Animation

Första dagen i skolan sen det blev 2010 då.. Började dagen med att försova mig. Hörde aldrig klockan.. Men vaknade upp med ett ryck 08.43 och kände genast att något inte stod rätt till. 08.50 skulle jag nämligen möta Laholm utanför för att gemensamt gå till skolan. Jag lyckades... han bara borsta tänderna och ta på mig kläder. Men huvudsaken är ju att jag kom i tid.

Kursen vi började idag är Animation som designmedel och konstuttryck (tror jag den heter).. Det verkar bli en ganska rolig kurs. Eller jag hoppas det i alla fall... Göra animerad film är något som jag alltid velat testa nämligen.

Nu ska jag äta lunch och sen städa lite..
Kanske börjar jag skriva lite på den andra kursen jag läser med.. Nämligen utvecklingsprojekt. Kan berätta lite mer vad det innebär och vad jag har tänkt att göra i ett anat inlägg..

// Duns

Tack för igår...

Igår var jag och Kriss hemma hos Linda och festade lite... Det var mycket trevligt. Vi följde aldrig med de andra ut till Slivers dock.. Dels för att Kriss skulle jobba idag och dels för att jag inte har några pengar att spendera på sånna saker som klubbentréer..

Idag har jag verkligen bara slappat... Suttit framför datorn och kollat på Schulman show-avsnitt. Men jag ska ta tag i mitt liv en aning nu. Ska fixa till mig lite och sen ska jag ner till kåren och städa köket.. Sånna saker som ingår när man är KUG:are (Kockar utan gränser).Alfons ville vara med på kort sa han... Så här är han..

// Fruktsoda

Egen säng

Det var skönt att vakna i sin egna säng idag.. Efter en månad på madrass på golvet. Sov länge.. Inte för att jag inte har gjort det under lovet.. Men det var sååå skönt i under täcket.

Idag är det inte mycket planerat.. Men jag har lite att göra ändå. Det första jag gjorde när jag vaknade var att gå till systemet och till ICA för att handla de viktigaste förnödenheterna. Nu ska jag snart laga lite mat och diska. Och sen finns det lite ren tvätt att ta hand om, krukväxter som har vissna blad, en väska som behöver packas upp, soppåsar som skall ut, adventsljusstakar som ska bort osv. Lite småpill helt enkelt...

Ikväll blir det lite roligare dock..
Både jag och kriss har två fester att välja på. Antingen drar vi båda till Linda eller så ska jag iväg med Laholm och han med sina gamla klasskompisar på tentafest. Vi får väl se vad vi bestämmer oss för. Skoj ska vi ha i vilket fall..

Var inne på Aftonbladet och kollade igenom lite seriestrippar.. Bjuder på två:

// Regala

Boring again

Då var det här juluppehållet över.. Eller ja helegen har jag ledigt med. Men idag drar jag tillbaka till Jönköping. Ska bli lite skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt. Dock kommer jag bara ha typ en föreläsning i veckan.. Lite segt kanske. Men då blir det massa tid över till egen studier, träning, kåren, extrajobb och annat smått och gott. Mer tid till att göra bloggen intressant med.. (om jag inte redan tröttnat på den?)

Snart kommer Anna hit.. Vi ska spela Galaxy.. Kuligt! Jag har varit lite fast vid det ett tag här nu. Försöker varva det.. Men kommer inte hinna det innan jag drar tillbaka dock.

// Common people

Boring!

Ska blogga mer frekvent och mer innehållsrikt snart... Promisse! Men inte riktigt än...

// Vad händer i helgen?

RSS 2.0