Lååånge skiiie, orginaaallle!!!!!

Sitter i skolan, har livsåskådningslektion. Vilket innebär. Sitt vid datorn och gör vad fan du vill. Trevligt tycker jag!

Vid 13.00 tiden idag är det Påsklunch gär på Hjälmared, sen är det lov... Ett roligt lov. Med mycket som händer. Trysil resa bla.
Andra gången för mig i Norge blir det då. Första var för ca 2 år sedan och då var jag i Hemsedal med Tilda, Linda och Johanna (Alex och gänget med förstås).
Det var en rolig vistelse med mycket bravader. Vid ett tillfälle försökte jag på engelskdanskanorsksvenska berätta vilka sorters skidor jag åkte på... Det lät ungefär som i rubriken...
Den här resan blir nog lite lugnare, men lite afterski skall jag, bröderna, syrrorna och pojkvännerna (deras pojkvänner och min. Inte bara mina. För jag har bara en faktiskt) hinna med.

Skall låna skolans Nikon¨på lovet med.. Här skall fotas som aldrig förr.. :)

Upptäckte igår att jag inte har några pengar kvar efter räkningar, hyra, paketinköp och liftkort. Men jag skall banne mig till Oslo och Lund ändå.. Fixar sig alltid.

Killen på aftonbladet.se... Han som idag var på första sidan och knäböjde för Ronaldinio (eller vem det var?), han som de skrev om att han avr psyksjuk och rymt från en anstalt. Han går på våran skola och är itne sjuk någonstans. Han är bara ett fans som avgudar Ronaldinio. Tidningarna är fulla va skit rent ut sagt... Får man hitta på sånt? Får man skriva vad som helst? Ganska kul dock... Antar att han kommer hänga upp den tidningssidan.

Idag kör jag hippe a la hipphopper.. Ganska trevlig och avslappnad stil. Bagyjeans, oversize a-formad gina top och nya typ ballerina skor med stora spännen.

Nu är det Påskfika på Hjälmared... See you soon!

// Skall kolla på två olika lägenheter imorgon... Kul!


Fotograf och konstnärs drömmar

Sitter i skolan nu och har verkligen INGENTING att göra... Det är egentligen meningen att vi skall redigera våra filmer på den här lektionen, men jag har inget att redigera ännu. Sååååå segt!

Säger grattis till Emsen med.. Nu får hon handla hur mycket alkohol hon vill... Wohow!
Fest på lördag med, skall bli kalas.. Vad önskar hon sig tro?

Sara fyller år imorgon med... Får inte glöma att ringa henne.

Spelade upp "Se mannen" igår igen.. Den här gången gick det galant.. Om man förbiser min ena vers som uteblev av misstag. Men vad gör det, vad gör det?

Var förresten underbart väder igår.. Satt ute och glassade i solan.. Lyssnade på underbara låtar från O.C på min dator som jag tog med mig ut.

Hittat en lägenhet som verkar rätt bra nu med. Egen ingång och uteplats, parkstaden. Hoppas på att få komma och titta på den. Mycket intresserad. Är den bra och vi får den blir det mycket grillkvällar och förfester på min uteplats i sommar vill jag lova :) Wiiiiiiiiiiiiii...

Måste fota lite i veckan och till helgen.. och i Trysil.. Need some photos!

Johanna snart så kommer jag... :P

Till pappa ikväll med... Inte träffat Anton på väldigt länge nu. Den söta lilla krabaten.

Veckan som startar idag är en vecka full av MÅSTEN... Paketinköp till både Emma, Erik och Ludvig. Inhandling av skidglajor, mössa och skidhandskar. Packning inför Trysil. Underklädesprovning och visning. Våryra i kyrkan. Party hemma hos EmmaBy. Tvätta kläder och städa. Och mycket mycket mer...

// Jag känner mig intsäng i mig själv. Har en massa kreativitet som vill komm ut.Har inte alltid möjlighet och de verktyg som krävs bara.Jag vill skapa. Jag vill visa världen vad jag kan!
image6


Copywrite: Martha Gustafson

Bättre än igår

Sitter här lite halvt bakis, med huvudverk och med en jobbig hund som vill hjälpa till att skriva... Hon kan inte stava och hennes tassar är för stora för att hon skall kunna trycka på en tangent i taget, så det går inte så bra.
image5
Blev trägårn igår... De har vist börjat med något som heter "Bättre än igår" och det är ju lite förvirrande när man säger meningen "Är det bättre än igår på trägårn ikväll?". Lättare med "lyckliga gatan" då kan man tycka...

Förfest hemma med Carro, Linea, Tobias, Henrik, Kriss, Tilda och så Jag då förstås... Trevligt, trevligt.
Ringde nog 10 taxi bolag innan jag fick tag på en som kunde komma inom 1 tim. Lönings helg, alla vill åka taxi ner till stan, eller något!?

Ute blev det lite BlackJack, spelade bort 180kr... Hade vist ingen tur igår.
Innan jag och Kriss drog hem vid 02.00 så blev det en kycklingrulle från Campino med.. Mycket gott. Förutom att jag har en bit kyckling mellan tänderna som itne försvinner.. Irriterande!

Spelade upp "Se mannen" igår med... Jag glömde bort min text hela tiden så jag bara hittade på lite ord som lät bra... Tur att ingen i publiken kunde låtarna. Blir en ny chans att sjunga rätt ikväll igen för då skall vi framföra den i Fristad.

// Nu vill jag ha frukost och gå ut i det vackra vädret...

Stockholm live

Kände för att skriva ett lite halv nattligt inlägg i bloggen...

Ikväll har jag övat "Se mannen"... (en musikal, by the way). Allt är kaos, låtarna går i skadligt höga toner, jag kan inte mina repliker och ännu sämre, itne mina sångtexter heller... Det finns ingen medhörning till kören och bandet kan inte se sina noter. Men premiären är imorgon och allt skall gå bra då. Så jag hoppas verkligen att de tre timmarna vi skall ha genrep imorgon kommer göra under.

image4
Efter övningen blev det ostbågar, RISEN och algrens bilar framför filmen "Legally blond"... Ganska mysigt. Men filmen var allt annat än bra. Elsa (min hund) älskar ostbågar förresten... Men det förvånar mig inte... Den där hunden äter de mest knepiga saker (för att vara hund alltså). Apelsinklyftor, potatisskal, morötter, flingor med mjölk och randig kaviar, bara för att nämna något...

Blev stoppad av polisen för första gången idag med... Bara en vanlig säkerhets/rutinkontroll alltså. Fick visa körkort och blåsa i alkoholmätaren. Allt gick bra och jag var förvånansvärt nog inte alls nervös. Alltid trott att jag skulle vara det då den dagen kom.


Imorgon blir det nog modevisning på stan, lite shopping, ett systemetbesök och sedan utgpng på kvällen.

// Livets ord en sekt eller ej? Något som verkligen har tendenser till en sekt är i alla fall församlingen "The River"
(där kan nog Johanna, Sara, Anette, Emmy och Elina hålla med mig.. right?).

MarthaPartha bygger hemsidor

Börjat bygga lite på min blivande hemsida... Den är rätt ful än så länge. Men jag kan ju inte så mycket om hemsideskapande än, så bättre skall det bli... Tålamod, tålamod!
Ta en titt vet'ja: www.hjalmared.se/infoweb/martha

// Solen lyser och himlen är blå...


Black and White

Redovisningen igår om svart och vit påse gick bra... (var tom klädd i svart och vitt, käckt va? hehe)
Men imorgon skall jag redovisa igen... 15 min om vad jag vill. Idétorka!!!
image3
Ska jag träna idag? Ska jag sola idag? Beslutsångest... Pengarna börjar ta slut med. Tur att csn gör sitt och sätter in nya på lördag i alla fall... Men de kommer ta slut snabt.. Emma ska ha paket, Erik & Ludvig skall ha paket, alkohol skall inhandlas, liftkort i Trysil skall skaffas, vårkläder skall införskaffas... och mycket mycket mer.

Sitter i skolan nu.. Leker lite med Photoshop.. Måste vänta 5tim innan jag får åka hem. Det är då bilen rullar hemmåt.. Kan visserligen ta bussen. Men med tanke på kostnaden och att jag ahr en del som behöver göras så tänkte jag ta tillfället i akt och bla plugga. Kanske bara blir lek vid photoshop trotts allt... För det är såååå himmla mycket roligare.

Måste öva på min soloroll i musikalen "Se mannen" men.. mycket svåra texter och repliker att komma ihåg utantill.

Nu skall jag sluta skriva här och ta tag i saker och ting...

// Måste noppra ögonbrynen... och raka benen.

I got one to!

Nu har jag med en blogg...
Fast bara tills vidare.. skall skapa mig en egen hemsida sen när jag lärt mig.

Sitter i skolan och övar på min redovisning jag skall ha lite senare. Ett argumenterande tal. Jag skall vara FÖR svart och vit påse. Det skall nog gå bra.

Bestämt mig för att ta tag i mit liv lite... Skaffa lite nya vänner tex. De som står mig närmast har tyvärr flygit sin kos. Johanna är i Oslo, Linda är i Jönköping, Sara är i Lund och Emmy är i London. Och klassen här på hjälmared har inte direkt någon sammanhållning. Så här behövs göras något...
För det första skall jag hälsa på dem allihop... Sen så skall jag bli bättre på att umgås med andra kompisar så som Emma och Anette. Måste få komma hemmifrån lite. Var evigheter sedan jag festade och väldigt länge sedan jag bara umgicks med någon vän över en dag.
Jag har numera ett ganska tråkigt, vardagligt, grått liv...

Egentligen har jag det kanske inte så dåligt.. Jag har en pojkvän som jag ÄLSKAR och vi skall till Indien om ett år och skaffa egen lägenhet till sommaren. Jag tränar ca 3ggr i veckan och har en underbar familj som jag älskar att vara med. Men just det här med egen tid och kompisar det måste förbättras... Mer fest, mer partaj, mer krydda till livet helt enkelt.
image2
Redan lagt upp ett schema... Nästa helg är det musikal för hela slanten, helgen efter det blir det underklädesvisning, Emma fest, Johanna tid och Trysil resa. Helgen efter det är jag i Trysil, helgen efter det vill jag till Oslo och Johanna, Helgen efter det (v.16) blir det förhoppningsvis en tripp med Linda till Lund för att hälsa på Sara, helgen efter det vill jag till Jönköping och ÄNTLIGEN ge Linda sin inflyttningspressent. Vad som händer efter det, ja det vet jag inte än.. Men ngt händer det alltid...

// Får se om det blir något mer bloggande nu då...

RSS 2.0