Det luktar väntan

Är redan färdigsminkad, färdigäten och färdig soven.. Så nu ligger jag här och väntar på att klockan ska bli 19.00 så att jag kan gå till Sandy. Det är där förfesten skall vara ikväll. Ska bli kul att få se hur hon bor äntligen.


Kriss är min dj och jag ligger här och väntar och väntar...
// Black is hot

Det luktar kåren

Varit i skolan sen 08.00 imorse.. Gruppen har fått en hel del gjort faktiskt. Men för en timma sen gav vi alla upp och drog hem. Nu skall jag ta en power-nap tänkte jag. Är väldigt trött. Men sedan skall det lagas hamburgare med potatisklyftor. Är hungrig redan faktiskt. Och därefter är det sminkning som gäller för att sedan dra til förfesten. För ikväll blir det kåren med stort K!

// Tjingeling

Det luktar spraytan

Jag har precis duschat, rakat benen och spraytanat mig.. För imorgn på kåren skall jag köra med bara ben (ifall jag vågar och inte spraytan-brännan blir ful). Troligtvis sisa utekvällen då man kan ha bara ben, för det börjar bli riktigt kallt ute nu.

Jag ser verkligen fram emot imorgon. Vet egentligen inte varför. Men jag bara VET att det kommer bli en otroligt bra kväll. Jag och mina vänner komma vara super snygga, vi kommer ha jätte kul, vi kommer dricka gott vin/öl/cider/jello-shotts, vi kommer dansa, vi kommer skratta och vi kommer vara nöjda efter en helt fantastisk kväll. För det har jag bestämt!


Mitt hår känns som en risbuske förresten? Vad ska jag ta mig till?

// Så är det

Det luktar Onsdagslängtan

Idag är jag inte i form någon stans.. Tror de flesta i min projektgrupp var trötta idag faktiskt. Vi var i skolan vid 09.00 och försökte lägga in vårt filmade material i datorn. Fyra timmar senare hade vi lyckats få in kanske en fjärde-del... Så det gick väldigt segt idag måste jag säga. Orkade inte stanna på hela föresläsningen i Affärsrätt heller. Drog direkt hem för att läsa på till tentorna istället. Har kommit en bit på vägen i bok nr 2 nu (företagsekonomi för icke-ekonomer). Skall snart läsa lite till.. men behövde en liten paus.

Idag ver det ingen av vännerna mina som verkade vara sugna på kåren på Onsdag.. Men jag är redan sugen. Kan vara skönt att slappna av med lite vin, prat, spel, musik och sedan kåren mitt i allt pluggande. För det är verkligen mycket nu. Mycket, mycket... Men man behöver ta pauser (onsdagskvällar t.ex.) för att sedan plugga på ännu bättre efteråt. Jag skall allt få dem att ändra sig tills på Onsdag.
Ett alternativ är att ha förfest med studielitteraturen.. dricka vin och plugga samtidigt. Hm.. undra om det går? Värt att prova i alla fall tycker jag!


Detta vill jag ha på mig när vi pluggar och dricker vin på Onsdag.. Ge mig!

Ikväll händer inte mycket.. Läsa lite mer i boken, titta lite på tv, äta lite mat, blogga lite till?, surfa runt på nätet och annat sådant tidsfördriv. Känner att den här dagen är tråkig, misslyckad, onödig och trist!

// Sugen på frukt doppad i Nutella


Det luktar pyssel

Familjen har varit här.. De tyckte maten var god. Jag tyckte maten var god. Tror jag ska äta lite mer av den nu faktiskt. Eller ja, efter inlägget...

Vi var även en sväng på IKEA där de köpte inredning till den nybyggda hallen. Själv köpte jag bara lite nödvändigheter så, så som toalettborste, glödlampor och möbeltassar. Rätt tråkiga inköp, men dock så viktiga!?

Elsa (min lilla vovve) var med och hälsade på idag också. Hon fick hälsa på kaninerna med. Hon satt som fängslad vi buren precis HELA TIDEN. Rätt bra på ett sätt, för då iste man vart man hade henne. Men kaninerna var väl si så där förtjusta i att en hund satt och glodde på dem HELA TIDEN. Fast på det hela taget så gick mötet mellan kanin och hund bra.

Har bokat biljett till London nu med.. för att hälsa på Moa och Emma. Den 5:e November bär det av. Skall bli jätte kul. Har inte varit i London innan och så saknar jag dessa två jätte mycket. Längtar!

Nu ikväll har jag suttit och pysslat lite.
Sytt på kedjor på en svart simpel klänning. Tänkte jag skulle pimpa till den lite. Och jag är mycket nöjd med resultatet. Och tröttnar man på kedjorna så är de bara att klippa bort. Har en hel del kedjor kvar.. så vilket bli mitt nästa plagg att hotta upp tro?


Ursäkta att bilderna inte är upprätta.. men jag orkar faktiskt inte rätta till det...

// Filma imorgon?


Det luktar hunger

Snart kommer min familj hit.. ja, i alla fall delar av familjen. Jag och Kriss skall bjuda på söndagsmiddag. Det blir fetaostbiffar, potatis och rotfrukt i ugnen och en fransk senapssås till det. Jag är jätte hungrig. Sitter bara här och väntar på att de skall dyka upp.. Men det dröjer nog 40min till innan de är här tyvärr.

// Maaaaaat

Det luktar uttråkad bloggerska

Ja hur nu en sådan luktar? Jag har både duschat och använt parfym idag.. så gott hoppas jag. Hur som helst så har jag skittråkigt. Kriss har fått för sig att han ska se tre fotbollsmatcher i eftermiddag/kväll.. Jag dööööör! Försöker leka lite med photoshop istället. Men det är bara roligt en liten stund, så nu vet jag inte vad jag ska göra längre...


Photoshop i all sin ära.. Men vad ska jag göra nu?

// Dö fotboll dö..

Det luktar stillat shoppingsug

Idag har jag och Kriss varit på a6.. Jag bröt min nollbudget och köpte lite kläder. Tyvärr. Eller ja tyvärr för min ekonomi. Men jag är glad ändå. Försökte filma lite också, inför filmprojektet i skolan. Gick väl sådär. Frågade runt 20 familjer ifall de ville ställa upp på en kort intervju och svara på lite frågor gällande a6. Men icke sa nicke. Varför är folk så kameraskygga? Ja, ja.. bättre lycka nästa gång säg.


Detta halsband från modekungen.se vill jag ha...

// Pysseldax

Det luktar shoppsug

Jag är sååå shopingsugen just nu.. Jag vet att klockan är kvart över tolv på natten, men jag kan bara inte hjälpa det. Sitter och kollar runt på olika modbloggar och shop-online-sidor.. Finns så mycket jag vill ha. Borde egentligen inte fresta mig på detta sättet då jag uppenbarligen inte kan köpa ett endast dugg. Inte ens det sketnaste lilla plagg kan/bör jag lägga mina pengar på. Trots detta har jag och Kriss precis bestämt att vi skall åka till a6 imorgon. Jag skall visserligen filma lite (filmprojekt i skolan), men vi fattar ju alla att vi kommer kolla runt en hel del i butikerna med. Blir bäst att hålla i pengarna ifall detta suget fortfarande håller i sig då.


Det här är inte ens en bråkdel av allt jag vill köpa... Eller nej inte köpa.. bara äga..

// Bäst jag går och lägger mig

Det luktar rent..

..och lite hö. har städat lägenheten grundligt idag. Det behövdes! Kaninburen fick sig också en uppfräschning. Så nu luktar det nytt hö från buren blandat med såpa från golvtorkningen i hela lägenheten. Ganska konstig blandning av dofter måste jag säga. Rent har det i alla fall blivit.

Ikväll händer det nog inte så mycket. Jag och Kriss ska laga lax, potatis och någon god sås till det. Och i alla fall jag är sugen på gurkstavar, chips och dipp till kvällen sen. Hoppas jag kan övertala min pojkvän.

Om ni vill se mina söta små kaniner hoppa runt på köksgolvet så finns tre videos på youtube (väldigt dålig kvalitet då jag filmat med mobilen. just so you know):

Alfons och Molga 1
Alfons och Molga 2
Alfons och Molga 3

// Pusselli puss puss

Det luktar smörig pizza

Sitter och kollar på lyxfällan.. Man känner sig inte liiika fattig och inte liiika dålig på att spara pengar när man ser på det programmet i alla fall.. Jag har i alla fall inte närmare en miljon i lån.. Tack och lov!

Har precis ätit en pizza.. den smakade smör. Så äckligt. Den slank ned i alla fall för jag var så hungrig.

I helgen händer inte så mycket. Jag ska försöka plugga en hel del. Tvätta. Städa. Och på Söndag kommer familjen hit på lite middag. Ska bli kul. Har inte haft tid att åka hem och kommer inte ha det på en tid framöver heller. Så det är bra att de ville komma hit istället..


Ja tack...

// Saknar min Moa

Det luktar hårdrock

Ikväll är det hårdrockssittning.. tyvärr har jag ingen biljett.. Men kör lite på det temat gällande klädseln ikväll ändå. Skall strax iväg till Laholm för lite för-förfest.. Sedan drar vi vidare till Linda för förfest. Sedan är det kåren som gäller. Så nu drar jag.. ska bara borsta mina tänder.. luktar inte så gott i munen efter att ha ätit laxbullar i hummersås nämligen :)

// Puss och gull

Det luktar filmkväll

Idag har det inte hänt mycket.. trots detta var jag uppe och i skolan redan vid 09.00. Vi åkte till a6 hela projektgruppen råddade lite inför filmningen på torsdag. Vi ska göra en reklamfilm för a6 nämligen. Skall säkert gå vägen..

Igår gjorde Kriss sin halkkörning och det gick bra.. Jag frågade honom vad han tyckte var roligast och då svarade han.. "när jag cyklade hem". Haha.. han är bara för söt ibland. Säger grattis till ett avklarat steg på vägen till körkort med!

Ikväll blir det nog lite film och imorgon blir det nog förfest hos Linda och sedan kåren... Men innan dess är det självklart skola och jag ska tvätta lite också.



// What happens in Vegas

Det luktar skolprojekt och tentaplugg

Nu skall jag och Kriss äta sill, ägg, potatis, gräddfil och köttbullar.. Jag vet att det inte var alls längesedan vi åt det. Men det är ju såå gott.

Har precis byggt en massa små hus med broar och ramper som kaninerna ska kunna leka i/med.. De är inte så jätte rädda längre heller. De hoppas ut och in fritt ur buren nu utan att bry sig om att vi är i samma rum. De är jätte söta när de gör sina små hopp och sprätter med benen. Man märker verkligen att de är kaninungar fortfarande.. busiga och spralliga.

Ikväll skall jag i stort sett bara plugga.. Läsa studielitteratur. Vi har enormt mycket att göra i skolan nu. Projekt x2 och tentapluggx2, plus en massa extrauppgifter på det. Men det skall nog gå vägen. Varje dag är i alla fall uppbokad med något. Så jag kommer ha fullt upp.

// Sprall och bus

Det luktar bakisdag

Kvällen/natten igår var mycket trevlig. Jag hade jätte kul. Vi satt hemma hos mig och förfestade, drog sedan ner till en lokal i kulturhuset där det var rock'n'roll som gällde. Headbanagde till bandet, drack en cider och drog sedan vidare till Bongo. Där träffade vi en indian, drack mer cider, dansade som galningar, pratade med en massa folk.. Det var en mycket lyckad kväll alltså.


Det här är Alfons... Han är lite rädd av sig ännu och han älskar att sitta i matskålen när han äter...


Detta är Molga.. Hon är nyfiken på allt. En riktig modig tös som älskar sallad...



Nu ska jag käka kinamat.. Mumms! Friterad kyckling, sötsur sås och ris! Mumms!

// Hopp

Det luktar kaniner

Jaaaaaa! Nu är de äntligen här.. Alfons och Molga. Bilder kommer senare. Men de är jätte söta. Båda två. Alfons är en vit-beige Dvärgvädur och Molga är en svart-beige-vit hermelinkanin. Så de är jätte små båda två...

Nu ska vi snart börja förfesta här. Lite vin, cider, gott umgänge och sedan drar vi vidare till Kennys och Johannes födelsedagsfest.. De har hyrt en lokal och där kommer det vara liveband och en massa mer folk. Kul!

// Skutt

Det luktar filmredigering

Japps.. hela eftermiddagen skall jag sitta i skolan och redigera film.. Eller ja, klippa i redan befintliga filmscener och lägga ihop till en fungerande filmslinga på ca 2min. Så heeela eftermiddagen behöver jag nog inte vara i skolan hoppas jag...

Är hemma på lunch nu. Orkade inte göra någon matlåda igår så det är tur att man har nära hem. Tar man cykeln så går det dessutom ännu fortare att ta sig emellan. Wiii...


1. Kan jag dricka det här verkligen? 2. Kalrt jag kan.. skååål 3. Klunk, klunk...

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske träffa Linda, kanske köpa kanin (om djuraffären bara kan få in några kaninungar snart), kanske till kåren för tacos ikväll, kanske lite film, kanske något annat.. Den som lever får se helt enkelt.

// Tjing

Det luktar sooooool

Ute lyser solen, den riktigt väremer min nacke genom fönsterrutan här där jag sitter med min lilla dator. Fast jag vet att det är ganska kallt ute ändå. Hösten har verkligen börjat tränga sig opå ordentligt nu. Bara det inte regnar så får hösten gärna komma för mig. Gillar när det blir lite halvruggigt ute. Tänk er själva en promenad i höstvädret med varma goa kläder och att man sedan kommer hem och får slänga sig i soffan helt rosig om kinderna. Underbart!


Dessa kläder ser varma, goa och höstiga ut.. inte sant!?

Snart dags för skolan och en fyra-timmars föreläsning.. Inte jätte taggad för det.. Men, men.. Ikväll blir det i alla fall inflyttningsfest och kåren som jag sagt. Så den som väntar på något gott...

// Duschen kallar

Det luktar flitens lampa...

...nästan i alla fall.. Jag har åtminstonde börjat läsa lite i studielitteraturen. har väl kommit lite mer än en tredjedel trots allt. Bestämde mig ganska snabbt för att boken nog kan vara bra att behålla. Så jag använder markeringspennan flitigt. Det är kul att markera.

Nu skall jag bege mig till mataffären.. ikväll skall det lagas kyckling-tortillas på Pilgatan nämligen och det är vissa ingredienser som måste kompliteras.

Imorgon är det Nillas inflyttningsfest och sedan kåren som gäller. Skall bli nice. Hon har valt att ha afterski-tema på festen så det får bli till att leta fram vintermössan och skidglasögonen i förtid. Tur att jag passar i mössa?

// I love Scrubs

Det luktar skandal

SKANDAL! Att jag och mina vänner inte fick biljetter till hårdrockssittningen.. Hm.. Vi skall i protest till detta ha en egen förfest med tema "ROSA", "Girly-girly", "Barbie", "Hello Kitty" och/eller "Glitter".. Ja något sådant. Vi kommer verkligen sticka ut ur mängden på kåren sen. Alla hårdrockare och vi.. Vi kommer få super kul!


Girly girly var det ja...

SKANDAL! Att Kenye West förstörde en av Taylor Swift troligtvis största händelse i hennes liv. Tyckte så synd om henne. Jag menar här går hon och vinner sin absolut första moonman. Hon vinner över kändisar som Beyoncé och Pink. Klart att hon måste vara helt överlycklig. Men så kommer dumma Kenye och förstör. Idiot! Han var troligtvis påverkad av något. För så gör man inte om man har något sunt förnuft.

SKANDAL! Att min lilla kanin aldrig kommer. Jag vill ha honom NU!!! Djuraffären sa att han skulle komma in nu i veckan. Och jag vet att det bara är måndag. Men jag är otålig. Blir förresten ingen Molga. För djuraffären tyckte inte det var en bra idé. Kaniner trivs inte i varandras sällskap. Knepigt! Men jag läste att Kaniner kommer bra överens med marsvin. Men vill jag ha ett marsvin?

// Plugga nu?

Det luktar soffpotatis

Igår var jag på Atlantis spa och fick massage.. underbart skönt. Idag har jag dock väldigt ont i musklerna där massösen knådade som mest. Hade en del knutar som förhoppningsvis är borta nu. Efter min massage utnyttjade jag och Kriss relaxen (han tränade på deras gym medans jag fick massage).. badade, bubblade, bastade och avnjöt en mixtallrik (grönsaker, nachos, korv, ost och dipp) och en massa citronvatten. Vi hade det jätte härligt helt enkelt.

På kvällen igår var det personalfest. Förfestade hemma hos Nilla och drog sedan ner till kåren för lekar och tävlingar vid 18.00. Mitt lag var självklart bäst (undra om vi vann?). Sedan bjöds det på pyttipanna. Baren var självklart öppen och dansgolvet likaså. Jag fick även utforska hur kåren-garedroben ser ut från insidan.. då man fick hänga upp sin jacka själv. Allt som allt var det en mycket trevlig kväll!

Idag bllir det nog en riktig slödag.. fattar inte ens varför jag är uppe för jag är väldigt trött. Men jag ska väl försöka få i mig lite frukost och sedan duscha i alla fall.



// Zzzzzz...

Det luktar tacos

Ikväll är det jag och Helle som står för tacosen på Kåren.. Mitt första arbetspass på akademien. Kommer gå lätt som en plätt. Skära sallad, steka köttfärs och göra iordning ett buffébord. Det kommer gå galant. Jag menar jag har ju lagat mat till konfaläger och annat förr..

// Alfons och Molgan

Det luktar isterband

Har nyss ätit isterband med dillstuvad potatis till.. underbart gott. Riktig svensk husmanskost.



Idag har jag och Kriss varit i tre olika djurbutiker för att kolla priser etc inför kaninköpet. I en gullig lite butik ska de få in nya kaninungar i nästa vecka. Så det får nog bli en av dem. Snart är han min.. Alfons! Ja det är så han ska heta!
Imorgon ska jag och Kriss umgås med Linda och Daniel. Först skall jag jobba på kåren dock. Mitt första arbetspass på kåren.. men det kommer säkert gå jätte bra. Är ju bara lite tacos som skall tillagas!

// http://www.moelimoa.blogspot.com/

Det luktar kanin

Jag vill ha en kanin. Egentligen vill jag ha en hund, men Kriss gillar inte hundar.. Själv är jag alergisk mot katter. Så det är kanin som det får bli ifall vi skall ha ett husdjur. Jag är verkligen helt inställd på det nu.. att skaffa kanin alltså. Har letat runt lite på internet och hittat en massa söta små hårbollar som säkert gärna skulle vilja bo hos mig. Har även hittat en del billiga, begagnade burar på Blocket. Skall kolla upp vad det kostar med vaccin och sådant också.. Så ifall det inte visar sig bli allt för dyrt så är det jag som skaffar en kanin inom kort.



// Snart skola

Det luktar "ny" almanacka

Igårkväll satt jag och pysslade lite. Gjorde en ny framsida till min almanacka. Ville göra den lite mer personlig (inte för att bilderna i sig är så personliga.. så alla som läser ELLE har dem. Men ja ni fattar..). Så jag satt och klippte och klistra. Ganskanöjd med resultatet. Nu kan jag se allt det där som jag inte har råd att köpa i höst/vinter varje dag. Bara att kolla på almanackans framsida och drömma sig bort.



Hade jag däremot haft råd så skulle jag har haft dessa kläderna på mig idag.. Känns lite sådär halvhöstigt ute idag nämligen. Så denna outfit hade varit perfekt. Inte för sommrig och inte för höstig.



// Idol ikväll ngn?

Det luktar fika

Har precis varit ute och gått runt Munksjön med Laholm. Upptäckte till min stora förtvivlan att mitt F&S kort gick ut igår och jag har inte råd att köpa nytt för ens när lönen kommer. Så det fick bli en rask promenad istället. Bättre än inget säg.

Nu skall jag strax iväg till min ex-klasskompis Elle. Skall dit och hämta ett pressentkort på massage som jag fick i födelsedagspressent när jag fyllde år i Januari. Kan ju vara dags att hämta det nu. För på lördag har jag bokat in en tid för massage. Skall bli så skönt. Jag tar med mig Laholm till Elle nu och så stannar vi en stund och fikar och pratar ikapp oss. Vi hinner inte träffa henne så ofta nu för tiden nämligen.



// Plopp

Det luktar sill

Sitter och kollar på Unga mödrar på 5:an.. har precis ätit sill, potatis, gräddfil och köttbullar. Mums! Ett bra sätt att förlänga sommarkänslan.

Nu sitter lillasyster Moa på ett flyg påväg till London. Ucha, hon skall vara borta så länge (hon kommer hem till jul dock). Hon kommer att få det jätte bra. Men jag kommer sakna henne enormt mycket.
Var ju hemma i Borås nu i helgen som varit. Moa hade både avskedsfest med utgång och passade på att fylla 20år. Så det blev både party och pressenter.. Blev lite gråt med när jag var tvungen att ta avsked.


Kjolen på bilden är Moas.. så den får jag inte låna mer nu på ett år eller så...

// Ont i ögonen

Det luktar parmainrullad kycklingfiléet

Sitter i mitt "lilla" kök och Kriss står vid spisen och steker kyckling. Till detta skall vi ha klyftpotatis och tzatziki. Mumms så gott.

Ikväll blir det bio... Yes! Finaly. Jag, Kriss och Albin med tjej skall äntligen gå och se Inglourious Basterds. Tror den kommer vara storslagen.

Imorgon far jag hem till Borås. Då skall det gråtas, kramas och festas. Lillasyster Moa fyller både tjugo år och åker iväg till London som Au pair. Kommer sakna henne ofantligt mycket. Men hon kommer säkert ha det jätte bra där på andra sidan havet. Förhoppningsvis kommer jag och hälsar på med. Har faktiskt aldrig varit i England/London. Så det får jag se till att ha råd med.



// Ute regnar det

Det luktar trötta fötter

Det blev ingen bio.. Istället blev det till att hjälpa Nilla med att flytta. Så i eftermiddag och ikväll har jag i stort sett bara burit saker.. och då menar jag en massa saker. För finns det någon som har många saker så är det Nilla. Kläder till ett litet u-land t.ex. Så nu är jag trött. Tröttast är dock mina fötter. Så nu skall jag sova. För skolan börjar 10.00 imorgon för mig och min "projektgrupp".

// John Blund är på insprång

Det luktar sensommar

Ute skiner solen.. och om man ska tro på väderleksrapporten så skall det bli 24 grader varmt idag. Underbart! Tyvärr har jag missat större delen av den här dagen, då jag och Kriss har haft tvättid. Men om 40min bär det av till stan för att leta paket åt två födelsedagsbarn; som skall firas imorgon med kräftskiva och kåren.

Ikväll blir det kanske bio också.. Inglourious Basterds.. En film jag längtat efter att få se. Jag gillar Tarantino och jag gillar skådespelarna som är med. Kan inte bli dåligt.



// Lovely

RSS 2.0