Frukost och Fylla

Jaha då sitter man på jobbet som så många gånger förr... Bara 2 timmar kvar på arbetspasset. Vi satt nyss i fikahörnan några stycken och diskuterade miljön lite smått. Något som gör mig förbannad är folk som har "det-är-redan-försent-attityden" eller "jag-kan-inte-göra-någon-skillnad-ändå-atityden". Då tycker jag till och med bättre om folk med helt uppåt väggarna konstiga åsikter, för de tycker åtminstonde något och argumenterar för vad de tror på.

Viste ni att komponenterna i en ordinär svensk frukost har totalt rest 3200 mil innan de landade på vårt bord.

image369

På radion pratar de om att tonårsfyllan är stor på valborg och att många har sin alkoholdebut just uder valborg. Stämmer säkert...

P-A känner tydligen någon som skulle vara en bra far till mina barn den dagen jag bestämmer mig för att skaffa några...(så där P-A, nu fick du vara med i mitt inlägg ännu en gång :) hehe

// Jobba lite kanske!?!

Majorslunden

Blev en sväng till systemet innan vi handlade.. Lika bra att få det gjort, för imorgon kommer det vara lite ont om tid för alkoholinköp.

Nu har jag och Kriss legat i Majorslunden och solat och ätit glass, Vi försökte oss på lite frisbee också, men det blåste lite för mycket för att det skulle vara roligt.. Precis när vi gick kom ett gäng med systemkassar och skulle börja festa. Jag kom då på att Majorslunden är en rätt bra plats för förfesten imorgon. Liten grillplats, bra plan för kubb eller andra lekar och nära hem till mig om det blir kallt eller man behöver gå på toaletten.

image368
Min utsiktsvy från filten...

// Det sitter en fluga på min dator

Vintern rasat ut bland våra fjällar...

...drivans blommor smälta ner och dö. Himlen ler i vårens ljusa kvällar. Solen kysser liv i skog och sjö...

Valborg närmar sig med stomsteg.
Jag gillar valborg. Det är en dag full av vår. Vår i alla dess former.. (hur nu våren kan vara det). Vårkänslor, vårväder, vårsånger, vårvin, vårsällskap, vårfest.. you name it! I morgon blir det nog första-maj-brasan i Annelundsparken, en risig kortege i stan, grillning med vännerna i någon park och sedan utgång. Skall bli kul att få träffa Nettan igen med.

image366

Idag däremot är det handling på schemat, men först behövs det lite mat i magen. Är nyvaken som ni kanske redan räknat ut. Jobbat natten till idag nämligen. Natten som kommer skall också bestå utav jobb, jobb och åter jobb.

Mina arbetskamrater slutar aldrig att överraska mig med detaljer om sig själva. Är väl först nu som jag börjat lära känna dem lite bättre (snackar om dem i mitt skift, inte i förrådet). Igår fick jag veta att en av dem äger två taxar som hans skall ställa ut på torsdag och att en annan arbetskamrat har en fetisch för tjejer i uppsatt hår. Undra vad de skall avsläja om sig själva i natt?

// Skall ringa Jiii nu...

Tequila

Jag har verkligen bara slöat hela förmiddagen idag.. Legat i sängen och kollat på Tila Tequila... En rätt galen tvserie om en tjej som heter Tila. Hon dejtar 16 killar och 16 tjejer eftersom hon är bisexuell och efter varje avsnitt skickar hon hem några stycken för att sedan i slutändan förhoppningsvis hitta den hon vill leva sitt liv med. Showen är rätt galen måste jag säga. Skumpartyn, modevisningar i sexiga utklädnader osv. Det blir mycket intimt, intriger och åsikter må jag säga.. Rätt underhållande dock om jag får säga mitt.

image365

Nu skall jag ta tag i mitt liv och äta lite mat, göra mig iordning och strax hämta Kriss på stationen. Har längtat enormt mycket efter honom den här helgen. Skall bli skönt att få hem honom igen.

// I natt skall jag byta rullar så det visslar om det... :)

Noppade bryn och Räkningar

Jaha, så var nästan hela helgen snart förbi.. Börjar visserligen itne jobba för ens 22.30 imorgon, men åndå..
Ikväll blir det lite grillning på Söderkulla... Parlamenetet och en film blir det nog lite senare med.
Innan idag var jag med två av systrarna och mamma i Knalleland och kollade lite i affärer.. Jag passade på att noppa ögonbrynen på en frisörsalång där.. 70kr är det värt att slippe göra det själv tycker jag. Hatar nämligen att noppa ögonbrynen, specielt när man måste börja från scratch hela tiden. Är nämligen inte så duktig på att hålla brynen noppade.

image364

Vet att det var många som hade med sig kamera på jobbfesten i fredags och det togs en hel del kort, kan tänka mig att jag är med på flera av bilderna. Skulle vara väldigt kul att få se dem. Någon som tog kort på festen och som vill dela med sig? (undra ifall någon från mitt jobb läser min blogg?)

// Måste betala mina räkningar

Black Magic Women

Gårdagen på Brasseriet var jätte kul.. God, grekisk mat var det med och sällskapet bra. Jag har riktigt goa arbetskamrater helt enkelt. Förfesten hemma hos Johan och hans egyptiska katt var rolig den med. Chips, guittar hero och gott vin. Visserligen så sög jag på guitarr hero.. Men det var trots allt första gången jag spelade så.
Kvällen avslutades i alla fall på Swing av någon underlig anledning, innan dess hade vi hunnit med en snabbis på trägårn med, där jag spelade bort en hundring på black jack. Jag skyller min förlust på Nemere. Kvällen var i alla fall väldigt rolig och nu mår jag som jag förtjänar antar jag.


Min outfit
Christian ser ut att ha det kul på Harrys
Linda du kom vist med på en vimmelbild


Nu ska jag ta en dusch, inte lukta uch... Kanske sticker till Söderkulla sedan och solar lite. Måste få i mig lite mat med, så jag inte håller på att svimma varenda gång jag reser mig upp.

// Skoskav på tårna

Frukt och fashion

Dagen min har varit låååång... Först jobb från 06.30 - 18.42, sedan hem och duscha för att efter det sticka till söderkulla och äta Tacos. Kriss skulle kolla matchen mellan AIK och Djurgården med, eftersom vi inte har canal + sport hemma hos oss. När matchen var slut och jag hade kollat klart på Medium så åkte vi hem till oss ogen där vi städade och diskade klart det sista. Nu sitter jag här vid datorn och Kriss packar sin resväska då han skall ner till Karlskrona över helgen och hjälpa sin pappa att bygga på stugan som de har på Sturkö.
Själv så skall jag imorgon till Brasseriet på så kallad PMY-fest (PMY är förkortningen på den avdelning som jag tillhör på Ericsson, vet ej vad det står för). Vi kommer nog bli ca 80pers kanske, så det kan nog bli trevligt. Innan Brasseriet är det förfest hos en kille som heter Johan, trevligt det med.
Vad jag skall göra resten av helgen är ännu obestämt...

image354


Fashion cover 1978, 1982, 1987, 1995, 2001, 2008

// Jag har köpt en Mango som jag skall ha i min yougurt imorgon bitti... Muuuuums!

Café Latte

Idag har jag jobbat.. Arbetspasset gick fort idag måste jag säga. Var mest på en massa möten hela dagen kändes det som. Efter jobbet skjuttsade jag Kriss till gymmet och jag gick runt lite i Knalleland. Efter det åkte vi båda ner till stan och satte oss på Hötorget i solen med varsin kyckling-/pastasallad. Vi satt där ett tag tills det blev för kallt för att slippa använda filtarna och då drog vi hem. Nu sitter vi båda här framför våra datorer, med vänner på tv:n i bakgrunden. Imorgon är det jobb igen så det får bli tidigt i säng ikväll...

image353
Me and Kriss, redo för solen och stan...

// "Hey, vi saknar bara sex personer till för att kunna göra en mänsklig pyramid om ni är intresserade?" / Chandler stöter på två blondiner, med mindre lyckat resultat.

Forever 21

Mina klänningar från forever21.com kom idag... Jag gillade dem allihop, var dock en av dem som var skapad för tjejer med lite större bröst än mig så jag får sy in den en aning. Men det är lätt ordnat. Här är bilder på klänningarna från deras hemsidan, orkar inte fota mina egna.

image348image349


// Snart sängen...

Dagen

Idag har jag gått i knalleland med Kriss och blev då ett linne rikare. Åkte sedan till Söderkulla där jag solade medans Kirss tränade som vanligt. Till kvällen blev det grillning åter igen, lika gott som igår. Går det ens att få nog av grillat? När solen inte längre nådde över hustaken blev det parlamentet och sedan det nya programmet på 5:an som heter "Sanningens ögonblick"... Det förstnämda var bra som vanligt, medans sanningens ögonblick var lite halv knepigt.
image346
Sol sol sol...

Imorgon blir det mer solning och däckbyte på bilen! Men först skall vi tvätta...

// God natt

God moves

Helgen är över oss, likaså solen... Den underbara solen. Har suttit i en solstol på baksidan av huset vid poolen hela förmiddagen. Först var jag visserligen i kyrkan och sjöng lite. Årets första grillning gick av stapeln idag med. Älskar doften av grill som ligger i luften... Nu på kvällen har jag varit i kyrkan igen. Sjöng lite till, kollade på dans och draman och nu har Kriss och jag hyrt en film som vi skall kolla på strax. Till detta har jag köpt lite naturgodis som vi skall glupska i oss. Men innan filmen skall jag fila lite på Daywalker loggan..

Jag har hittat ett par byxor (D.Brand) som jag vill ha. Hittade dem på en tjej som heter Amandas blogg. Hon har väldigt cool och snygg klädstil tycker jag. Så jag länkar (tryck på bilden) till hennes blogg här för at ni skall kunna gå in och inspireras utav hennes klädval.
image345

// Imorgon blir det stan tror jag

FågelHund

Nu har kvällen gått in i natt och här sitter jag på mitt jobb. Jag har en hel del att göra nu inatt, så jag skall nog lyckas fördriva tiden. Tänkte ta mig lite youghurt och smörgås strax, magen har nämligen satt igång med sitt kurrande.


På radion är det vaken med P3. Folk ringer in och pratar om vad de har på hjärtat. Många puckon som ringer in måste jag säga. Folk har verkligen konstiga åsikter. Nyss var det en tant som ringde in och som sa att mång mord sker pga att killar bir nobbade när de bjuder upp till dans. Att de inte klarar av att bli nekade så de mördar tjejen som sagt nej sedan. Tror nog inte det är så vanligt kanske..


Fick ett mail här på jobbet för några dagar sedan med en massa härliga bilder på djur. Det är någon duktig människa som suttit och satt ihop två olika sorters djurarter till ett enda djur. Häftigt va? Jag vill ha en så där liten söt fågelhund.. Synd att de inte finns på riktigt!



// Håller tummarna inför imorgon


Dirty Sexy Money

Idag har jag inte gjort nästan någonting känns det som. Jag och Kriss har visserligen varit duktiga och städat iordning lite och diskat. Vi har även lagat lite mat som vi nyss åt. Snart dags för mig att göra mig iordning för jobbet. 12 timmar natt idag tyvärr.. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och få det överstökat. Bara imorgon natt med och sen är det helg.

Jag kan rekomendera er en rätt bra serie som jag nyss börjat kolla på, och faktiskt redan sett klart första säsången på... Dirty Sexy Money.  Här är bilder på skådespelarna Samarie, Natalie och Zoe som är med i serien.
image328


// Castingen igår gick bra...

Rise and shine

Nu måste jag skynda mig att blåsa håret, sminka mig, äta frukost och sedan platta(forma) mitt hår... Så jag hinner bli fin innan jag skall gå till jobbet. Måste tvätta av mina pumps med, för de är leriga efter att jag gick på en blöt gräsmatta så klackarna sjönk ner i jorden.

Vid 17.00 blir det casting med Johanna och Nina. Första gången jag träffar dessa två på "riktigt", eller vad man skall säga. Har sprungit på Johanna lite här och där. Friskis och Svettis och på krogen bland annat. Men vi har bara en "Hej-relation" till varandra. Så det skall bli mycket kul att få träffas, ja, på "riktigt".. :)

// Skynda, skynda...

Svimma i duschen

Helgen som gått har varit händelserik... I lördags bestämde jag för att sticka till Göteborg och festa med Johanna och några vänner till henne. Det skulle vara drinkförfest så jag införskaffade lite drinkingredienser till en Tom Collins. Väl på plats i Göteborg så blev det både mojitos, tom collins, vin och white russians... Trevligt trevligt. Utgången blev på Park Lane. Snyggt och trevligt ställe. Eftersom jag skulle upp tidigt på Söndagen så begav jag mig hemmåt ganska så tidigt.


Söndagen började med att jag höll på att svimma i duschen. Väldigt läskigt, har aldrig svimmat innan (gjorde visserligen inte det denna gången heller, men det var nära) och min lillasyster fick springa och hämta vatten till mig illa kvickt. Vet egentligen inte vad det var som hände. Kände att ångan i duschen var så varm att jag inte kunde andas, sen hade jag inte ätit ngt än så saknade väl näring i kroppen. Scary i alla fall. Anledningen till den tidiga morgonen denna söndag var för att jag skulle vara kyrkvärd i kyrkan och även hjälpa till på kyrkkaffet sedan. Väl hemma blev det en promenad med hunden och en intervju med Olof (skriver lite artiklar i Immanuelskyrkans församlingsblad nämligen). Efter det kom ÄNTLIGEN min kära Kristoffer hem. Som jag hade saknat honom. KVällen avslutade sedan med Parlamentet och den dåliga filmen 40 year old virgin...

Men nu är det ny vecka och ny dag. Idag skall det jobbas hela kvällen, men innnan dess skall det handlas lite mat och Kriss skall träna. Så det är väl bara att stiga pp ur sängen och påbörja dagen.

// Nu funkar det äntligen att beställa på www.forever21.com för mig (fast nu finns inte den klänningen i gult som jag spanat in kvar i min storlek, typiskt!)

Saving Ryans Privates

Min lilla hund har varit helt groggy idag... Hon fick nämligen en lugnande spruta hos veterinären idag. Hon har gått vingligt, sovit mycket och varit lika som förlamad i lederna. Nu när hon är lite pggare igen så gnäller hon jätte mycket för att vi ska tycka synd om henne. Kliar sig öronen gör hon också hela tiden, men det klart att det måste kännas konstigt i öronen nu när all päls är borta.

Blev en fika på Café Bakgården med Emmy idag med.. Jag tog både smörgås, chokladboll, kaffe och juice... Slog på stort.
image324
Nu har jag precis kommit hem från Tonår. Vi lekte lekar, fikade och kollade på en film som Erik, Jakob och Nils mfl har gjort. Den hette "saving ryans privates" och var rätt rolig. De gänget brukar göra filmer, mest parodier på andra filmer, så som "sagan om badringen" och "såååå". Riktigt roliga faktiskt.
Filmen, "Saker du kan göra i en hiss" var väldigt skoj... T.ex. "ta upp din väska, öppna den och viska sedan ner i den.. "har ni tillräkligt med luft där nere?". Eller, "Ta med dig en skön stol".

Imorgon vill jag gå i stan, sen vill jag äta något gott, åka hem och göra mig iordning för att där efter sticka på ngn rolig förfest som sedan drar ut... Det är vad jag vill... Men blir det så?

// Nu skall jag lägga mig i sängen med min nya Elle-tidning som kom idag

Simning på tv

God morgon eller rättare sagt god middag. Jag har nyss ätit frukost och städat köket. Nu skall jag snart gå ut med vovven och sen måset jag verkligen duscha och göra mig iordning för dagen. Det händer en hel del idag faktiskt. Vid 17.00 så är det storstädning i kyrkan och mat efter det. Senare skall jag kanske gå ut med syrran, hennes pojkvän och lite vänner till dem. Vi kanske skall förfesta hemma hos mig med så då får jag se till att plocka iordning lite där med först. Skulle ha fikat med Emmy idag med egentligen, men det sket sig så hon skulle på kalas, så det får bli imorgon istället. Bäst jag passar på att gå ut med hunden nu innan vädret blir dåligt.

// Önskar jag var bra på Franska

God natt små kamrater...

image323
Detta är en bild av min lillasyster Malin...

Var på restaurang ikväll med syskonen, tobias, mamma och matz. Det var tre-rätters för 129kr så vi passade på. Gott var det med.

// Trött

Toppen börjar dala

Mamma ringde nyss och sa att jag skall ta med vår söta lilla hund till vetrenären på Fredag. Då skall hon sövas och ta bort allt hår i öronen. Hon kommer vara helt groggy efteråt stackarn. Plus att hon kommer få en chock av alla ljud hon helt plötsligt kommer att höra..
Det är nämligen så att på denna hundras (lagotto romagnolo) så skall man så ofta som möjligt dra ut hårtuffsar ur öronen på hunden. Annars växer håret in i öronsnäckan och kan ge hunden sjukdommar och andra öronproblem. Då våran hund verligen hatar att vi plockar hår ur öronen så blir denna hårtborttagningsprocidur en aning problematisk för oss. Hon slingrar sig, tjuter, gömmer sig och krånglar i största allmänhet. Därför får vi ta henne till veterinären som kan söva henne.
image321image322
Tog två bilder med Photo Booth lite snabbt och lätt.. Vist är hon lika lurvig om ett får?

Idag händer inte mycket.. Promenad med Elsa (hunden alltså), bestäla tid för synundersökning, leka i illustrator, följa med systern som skall röntga tänderna mm.


// "Mora Träsk är mina idoler", sagt av Anton min söta lillebror!

Love Love Love

image320

// Nu måste jag ta tag i mitt liv och typ äta något

Morning

Nu har jag skjuttsat Kriss till stationen där han tillsammans med Jocke ska ta bussen upp till huvudstaden och hans hemort. Tänkte att jag skulle slänga mig i sängen det första jag gorde när jag kom hem igen, men icke sa nicke, jag fastnade framför datorn istället.


Idag vet jag inte riktigt vad jag skal göra. Har lite småsaker som måste tas itu med så som disk och lite städning. Visserligen fick jag ett "uppdrag" igår av syrrans kille. Han håller nämligen på att starta upp ett nytt företag där han och en kompis skall sälja as snygga skor. De ser ut ungefär som keds ni vet. Innan de kan producera fram skorna så vill de ha några förslag på en snygg logga. Så det kan jag ju börja pilla med

image313image314image315image316image317image312
Här är några bilder på Keds då jag inte har några bilder på syrrans pojkväns skor ännu...

// Tror jag behöver glasögon :S

HighSchool Girl

image306

// Viste ni förresten att "skrattande bebisen" från youtube ska få vara med i Southpark.. Ja, alltså hans röst/skratt.

Layoutmiss?

Är det någon som ser min blogg på ett konstigt sätt så snälla säg till. Har fått till mig att min reklam ligger mitt i texten, stämmer detta så vore jag tacksam för en kommentar.

// vad kan jag göra åt det att vissa ser det på detta sätt? Help!

Med guld i blicken

I rondellen som ligger en bit ifrån våran lägenhet hade någon för några dagar sedan ställt dit två rondellhundar. Den ena hunden var mycket flickigt målad. Den andra hunden var svart- och gulrandigt målad och stod i parningsställning mot tjejhunden. På en skyllt bredvid dem båda stod det "Med guld i blicken"... Det var nog ett riktigt Elfsborgsfan som skapat dessa små söta rondellhundar. Tyvärr står de inte kvar längre... Det har varit helg och fulla ungdommar har gjort sönder dem. Trotts detta vann Elfsborg mot AIK nu ikväll med 3-0! Därför retar jag Kriss extra mycket då han är AIKälskare... HEJJA ELFSBORG!!!

Idag har jag köpt en ny väska och ett lila så kallat fodral från Gina Tricot! Det näst sista plagget från H&M kom idag med. Det var den blå-vita skjortklänningen som alla redan har. Men den var fortfarande snygg så det gör inget att jag har fått vänta på den.
image305
image303image304

// Varför funkar det inte att beställa varor från www.forever21.com för mig?

God natt, sov sött, dröm om småkryp du mött

image302

// John Blund har gjort sitt... Hörs imorgon

Hitmakers och Ledig vecka

Är äntligen hemma från jobbet. Det är verkligen jobbigt att jobba 12-timmar i sträck. Men kanske inte ska klaga, detta var ändå på dagtid. 12-timmar natt är ännu värre. Hela dagen går verkligen åt till jobb. Men nu är arbetspasset över som sagt var och efter ett vanligt åtta timmars pass imorgon så är jag ledig i sex dagar. Det skall bli härligt vill jag lova!


Kriss sticker till Stockholm på tisdag så jag blir ensam hemma hela veckan. Men jag skall nog se till att inte sitta ensam. Familj och vänner blir prioriterade i veckan.
image301
Slänger in en bild på Emmy, mig och Nettan när vi är på Bishop...

Kollar just nu på Hitmakers på 5:an.. Rätt kul faktiskt. Grupper och sångare får visa uppträda för några av skandinaviens största skivbolag. Gillar skivbolagen det dom hör så får gruppen ett skivkontrakt. Underhållande! Panetoz var bra tycker jag!

// Blev en pizza till kvällsmat.. mums!

Tomas Sabo och Väggklättring

Ni kanske märker att jag har haft trist de här två dagarna utav sjukdom då jag har rekordbloggat...
Jag har svårt att bara vara. Måste hitta på något hela tiden (nästan), annars klättrar jag på väggarna. Kanske beror detta på min mamma som alltid hittade på en massa saker med oss när vi var små, mina syskon och mig. Gick inte en dag utan att vi gjorde något. Det första jag sa när jag vaknade, när jag var liten, var "Ska vi åka någonstans eller kommer det någon hit idag?". Jag är väl helt enkelt van vid att det alltid händer något runt omkring mig hela tiden. Sen så har jag ju vuxit upp med en enormt stor familj med.



// Ge mig alla Tomas Sabos smycken... Jag är kär!

Likt?

image293

// Jag lär mig mer och mer för varje gång...

Go green

Ännu en dag i sängen med feber... Inte så hög feber men ändå feber. Imorgon blir det nog jobbet igen i alla fall. Jag måste ju tjäna några pengar den här helgen.


Igår betalade jag in pengar till miljöbandet uf, det är ett projektarbete som fyra gymnasieungdom har startat. De vill upplysa så många som möjligt om olika miljöproblem och om vad vi kan göra själva för att förbättra vår miljö. Betalar man in 20kr till dem så går 8kr till Svenska Naturskyddsföreningen. Inom ett par dagar får du sedan hem ett grönt band att fästa på din jacka för att visa ditt miljöstöd. Själv tycker jag att 8kr inte är specielt mycket, men det är alltid något. Bättre än inget!
image291

// Hade rekord i antalet besökare igår... Det "lönar" sig att vara sjuk, ja alltså för bloggen!

Design

image290
Designa din egen tröja... Tänker jag göra i alla fall. Kanske inte skall låta den se ut just så här. Men skulle vara coolt att ha en t-shirt som man själv har designat trycket på. Så det blir till att öva i Illustrator fram över och tillverka ett snyggt tryck. Vill du också designa din egen tröja så har jag länken till sidan här till vänster.

// Spreadshirt

Hemmagjorda köttbullar och Frysta jordgubbar

I ännu större brist på något att göra så har det här på Regementsgatan gjort egna köttbullar idag. Vi gjorde så många så att det blev en del köttbullepåsar att frysa in. Alltid bra att ha!
image288

Nu ska jag och Kriss äta glass med jordgubbar som vi har tagit upp från frysen. Lite smak av sommaren!
image289

// Något på tv nu kanske?

Five and Fever

Vilken outfit gillar du bäst?


Ligger hemma i sängen. Jag är sjuk. Feber, förkylning (mest ont i halsen)... Man ska svettas in våren, men jag har nog gjort tvärt om... Svårt att lägga band på sig själv när solen tittar fram. Lätt att man tar på sig vårkläderna för tidigt. Vet inte om jag skall till jobbet imorgon, men på söndag ska jag pallra mig dit igen.

I brist på saker att göra så har jag plockat ihop lite sommarkläder... Jag gillar nog den blå klänningen bäst, fast jag är lite svag för gult med.

// Fast idag så regnar det ute

Teoriprov och Klippta toppar

Var precis och hämtade syrran på vägverket.. Hon har gjort teoriprovet nu och hon klarade det. Så nu har hon bara uppkörningen kvar... Själv fick jag göra teorin två gånger, för jag klarade inte det första provet, var ett poäng ifrån den gången... Lite smått irriterande. Men min uppkörning gick galant och på första försöket i alla fall. Nu har jag haft körkort i 3 år och 4 månader...

Skall snart in till stan och klippa mig.. Bara toppa lite och fixa luggen. Var trotts allt 8 månader sedan jag klippte mig sist... Den gången blev det kort, nu vill jag spara ut mitt långa hår igen. Men en liten uppfräschning då och då behövs ändå.

// Ny parfym kanske?

Jag vill ha:


image287image289

// Mmmm.. leverpastejssmörgås med saltgurka på!

30 minuter

Vad händer idag den 2:a April i mitt liv ?
Jo jag skall snart hem och sova hela förmiddagen eftersom jag har jobbat/jobbar natt. Efter det finns det lite disk att ta hand om. När detta är klart skall jag och Kriss till Söderkulla för att fira Nordbladstvillingarna som har fyllt år.

Förra veckan införskaffades det en elgitarr med förstärkare på Söderkulla. Tur att man inte bor hemma längre, säger jag bara. Majoriteten(stavas?) i min familj kan nämligen INTE spela gitarr men alla lär ju försöka.

Sugen på pommes frites och hamburgare!
image278
Både jag och Kriss har sökt utbildningar till hösten nu. Bådas förstaval är Jönköping. Hoppas verkligen vi kommer in i samma stad, vore lite jobbigt att börja ha ett distansförhållande nu när man bott ihop i nästan 2 år. Jag är verkligen såååå sugen på att plugga och leva lite studentliv. Linda here I come!!!

// Bara 1 halvtimma kvar tills jag får gå hem... Det känns fruktansvärt bra vill jag lova.


Elsa the Panter

Fick den här bilden på Elsa utav mamma.. Egentligen ligger hon på soffryggen, men mamma ville att jag skulle klippa in henne i en djungel så att hon såg ut som en panter... Panterlik eller ej, här ligger hon nu i alla fall på en gren i djungeln och det ser en aning ostadigt ut.. Men kan man inte hitta en bättre bild med grövre grenar så får man ta vad man finner...

image277

// Fukost tack

Fryspåsar och Låg dollarkurs

Nu var äntligen blogg.se igång igen.. Det har nämligen krånglat några dagar, därför jag inte har uppdaterat. Men här kommer en liten sumering av vad som har hänt sen sist.

Lille-resan verkar inte gå av stapeln som planerat tyvärr... Jag och Linda hade tänkt dra ner till Frankrike nu 18:e April för att hälsa på vår kära Emma. Men flygpriserna är dyrare än väntat så vi skjuter på resan ett tag. Men letandet efter billiga flygbiljetter fortsätter... Kanske dyker det upp något prisvärt snart!?!

Helgen har varit rätt lugn må jag säga. I alla fall på fest- och träffa-kompis-fronten. Däremot har jag och Kriss fixat som bara den med lägenheten. Blev ett besök på Ullared på lördagen med, där de flesta, tänkbara förnödenheter införskaffades. Resväska, diskmedel, film, hårspray, schampo, rakhyvlar, tvål, fryspåsar, rengöringsmedel och strumpor är bara några utav de saker vi köpte. Men det är alltid bra att ladda upp förråden lite, eller hur? I söndags var Matz en riktig fixare åt oss... Han hjällpte oss att sätta upp två lampor, en spegel kom på plats och gardinerna i sovrummet kom äntligen upp. Dock kom inte vår bänkdiskmaskin iordning då det saknades lite visentliga delar oosv. Men vi tackar Matz så jätte mycket för hjälpen. Vad skulle vi ta oss till utan honom? Städat och diskat har vi också gjort den här helgen jag och Kriss. Vi har helt enklet varit galet ordningsamma utav oss.

Ska beställa något från USA i dagarna tror jag... Bara för att dollarn ligger så lågt. Vet inte vad än, men jag skal kika runt på intranätet... Man får liksom passa på då man kan "tjäna" en slant!

// Bara 1 timma kvar sen får jag åka hem och sova...


RSS 2.0