Fadderbarn och lillasyster

I Onsdags fick jag och Kriss ett fadderbarn... Vi har skaffat oss ett via Plan Sverige för vi känner att det är ett enektl sätt att hjälpa till på. När man är fadder betalar man in 250kr/mån till sitt fadderbarns by, så det är inte bara ens egna fadderbarn som får ta del av pengarna utan flera barn i form utav bättre skola, vägar, sjukvård, vatten osv.. Vart i världen man får ett fadderbarn är upp till Plan.
Vårat barn kommer från Egypten, är 11 år och heter Abdallah Mohamed och han 45min gångväg till skolan varje dag. Han har vatten in i huset och familjen äger en egen toalett. Men deras hus är buggt utav betång och trätak och närmaste sjukhus ligger också 45min bort. Finns säkert barn som har det värre än Abdallah så det känns bra att våra ångar går till hela hans by. Bli fadder du också...

Nu ska jag äta frukost, sola (gjorde aldrig det igår), åka till skroten och äntligen få bilen avställd, sy (gjorde inte detta igår heller), träna förhoppningsvis, handla, göra mig iordning för 92års kalaset på Slivers ikväll, gå på 92års kalaset på Slivers och sedan hem för att umgås med Moa.Söta småsyskon och en hund... Vist ser hon ut som ett gosedjur? Ja alltså hunden, inte Moa...

Imorgon är det Halloweenparthey... Wohoo!

// Just dance

Se och bli berörd...Ljudbildspel
Buckets

Igår var det kåren som vanligt.. Vi förfestade med buckets för gammla minnens skull från våra olika Thailandsresor. Det var lika äckligt som då, tur att jag hade köpt vin som jag kunde övergå till istället.


En äckta bucket innehåller: Rom, Redbull och någon slags läsk (cola, fanta, sprite).. Min innehöll Barcardi lemon, fruktsoda och någon billig energidrycksliknande grej... Inte gott som sagt var.

Idag ska jag städa lägenheten, sy två grottmänniskoklänningar, sola solarium och shoppa tre plagg på Gina Tricot-rean.. Mycket på S alltså.. Sova ska jag väl också göra så småningom...

// Somebody told me...

Grottmänniskor och designtävling

Sitter hemma och käkar risifrutti och skinksmörgåsar.. Gott gott! Har nyss varit och tränat med Linda.. Det blev gymet idag för en gång skull. Jag behöver lite starkare muskler. Har även varit och solat, vill bli lite brunare.. Jag vet att det inte är bra att sola (eller vem vet inte det?) så ska köpa brun utan sol och börja använda det då och då istället. Men det ka vara skönt att sola solarium någon enstaka gång i alla fall...

På fredag kommer Moa och Emma hit till Jönköping.. (hade velat ha Malin här med, men om vi går ut så är det inte så kul för henne... En annan gång säg) De ska vara här hela helgen och vi ska gå på halloweenfest på lördag (vilket jag redan nämnt). Jag och Moa har bestömt att vi ska vara grottmänniskor nu i alla fall. Ruffsigt hår, sotig kropp/ansikte, benknotor runt hallsen och något slags djurmönstrat tyg på kroppen. Kan nog bli kanon men vad ska man ha för skor? Det är ju kallt ute...Klockan 10.00 hade vi i grupp "Margareta" (vi hette grupp 3 innan, men det var för trist tyckte vi och gav oss själva namnet Margareta) vårt första projektmöte och vi kom långt. Vi gjorde upp ett tidsschema, boka (nästan klart) studiebesök på ett tryckeri, kom på det mesta av innehållet till våran tidskrift och kom även på vad tidningen skall heta. Vad tänker jag inte avslöja ännu..
För er som är intresserade så består vårat projekt av följande: Vi ska skapa en tidskrift om grafisk design och teknik på 12 sidor, göra en broschyr om våran linje, göra visitkort till alla i gruppen, göra en egen logga till tidningen (samma som namnet på tidningen typ), ha en minimässa där vi skal visa vårat bidrag och förhoppningsvis ha en bättre design på våra saker än de andra grupperna och till sist skriva en rapport på allt. Kommer bli stressigt med väldigt kul...

// Thai

Räven sover också nu...

Helgen har varit trevlig... Ganska lugn som vanlig (i alla fall ur festsynpunkt), det är ju numera på Onsdagarna det går livat till ifall ni inte redan fatta det..
Fredagen bestod av mat på olika sätt... Jensens och 8 glas buffé.. Sedan var det en liten inflyttningsfest hos Hanna i Gräshagen. Det var trevligt, men då både jag och Kriss skulle upp ganska tidigt och bege oss till Borås dagen efter så blev det sängen tidigt.
Lördagen började med en bilresa till Borran, vi köpte med oss nybakat bröd från Karins bageri och anlände lagom till frukost/brunch på Söderkulla. Förmiddagen bestod av städ, lördagsidrott och svårttolkade föreläsare i kyrkan. På kvällen firade vi sedan Kriss (var ju ett tag sen han fyllde år, men vi firade han ändå) med Tacos, paket och Wii-turnering. Tjejerna vs Killarna, tyvärr vann killarna med 2 poäng. Men tjejerna var bäst på att boxas... Yeah!
Söndagen (dvs idag) har gått åt till kyrka (våran grupp som hade hand om kyrkkaffe etc), god söndagsmiddag, wii och till slut hemfärd... Väl hemma i Jönköping blev det köttbullar med potatis, brunsås och lingon och nu surfar vi lite på internet båda två. Strax dags för bädden för mig. Ska bara ominstalera Microsoft office på min dator. på något underligt vänster så bara det försvan, så har fått ladda ner nytt.I veckan som snart tar sin början händer det mycket. Men jag ska fatta mig kort och skriva mer om själva eventen då de börjar närma sig.
Måndag - Skola, göra om en valfri tidning till vad man själv anser är snyggare design.
Tisdag -
Projektgruppen skall ha sitt första riktiga möte och börja planera lite (berättar mer om projektet vid ett annat tilfälle).
Onsdag - Thaifest.. Buckets och minnen.
Torsdag -
Bakis, plugg och träning.
Fredag - 92 års kalas på Slivers.
Lördag - Villa Margaretas årliga Halloweenfest... Kommer bli kanoners.
Söndag - Pusta ut?
Mellan allt detta ska jag hinna äta, städa, ansöka till stämman, plugga, prata med Gina Tricot (kanske ska få jobb där), skrota en bil, umgås med Kriss, fixa en halloweenutklädnad, hitta en ny lägenhet och mycket annat. Men det skall jag klara!!! WT klarar allt!

// ...med svansen under örat

Fröken ur

Bara för att Linda ska bli nöjd så uppdaterar jag här med bloggen.. :)
Skriver mer imorgon..

// Ställer vi om klockan inatt då

SPIIK

Gårdagen bjöd på plugg och fest... Jag och nåra vänner har även annmält oss till SPIIK som är en stor innebandyturnering i Kalmar.. Utlandfest heter det då.. Det är när man åker till annan studentort och festar och har kul. För er som undrar så tror jag att SPIIK står för typ injengörer i kalmar.. de första två bokstäverna vet jag ej..

Nu ska jag snart städa.. den här lägenheten är nämligen inte vacker just nu. Helst hade jag bara velat annlita en städare som kom och gjorde allt medans jag gick på stan eller något. Men icke, jag får tyvärr göra det själv.

// Baby Mario

Mario Kart

Jag har köpt ett Wii.. Kanske många tycker var onödigt. Men inte jag.. :)
Det är sååååå kul. Speciellt Mario Kart.. kan knappt slita mig.


Baby Peach och Baby Mario är så söta..

Nej så allvarligt är det inte. Nu ska jag ner till stan och hjälpa Kirss med att köpa jeans. Sen är det träning på F&S (har varit lite dålig på att träna det senaste)... Ikväll ska jag renskriva ett grupparbete och imorgon blir det plugg heeeela låååånga dagen antagligen. På kvällen blir det dock kåren som vanligt hoppas jag.

Imorgon ska jag göra ett EKG på mitt hjärta.. Så håll tummarna för att det inte är något allvarligt.

// Morgonstund har guld i mund

Den har kommit...

... Visserligen för ett par dagar sedan.. Men ändå. Fin är den. Den skall invigas på 92års (eller var det 93?) kalaset som jag skall gå på den 31 Oktober. Med 92 så menar jag att fyra vänner har slagit ihop sina åldrar och har en gemensam fest. Kul skall det bli... Dagen efter det är det sedan Halloweenfest i Villa Margareta.. Då skall jag klä ut mig till alien allternativt astronaut. Detta skall också bli kanoners.. Så det är mycket att se fram emot nu.. Jippi!// Fortsätt simma, fortsätt simma..

Tjo fadderittan lambo...

Nu har nog snart alla bloggare i Sverige fyllt i följande lista... Känner mig i alla fall som en av de sista. Läs om du vill. Fyller mest i den för att fördriva min egna tid.


BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Gör inte alla det ibland?
Titta på dig själv i spegeln: Ja, det är kul...
Gnälla: Jo, det händer väl lite för offta
Skrika: Ja om jag är väldigt arg
Sova: Ja och på mornarna är det som skönast
Ha ångest: Inför att jag inte skaffat extra jobb än, att jag borde läsa min studielitteratur och för att vi inte hittat någon ny lägenhet än
Skada dig själv med flit: Hm, räknas riva på sårskorpor?
Ta mediciner du inte borde ta: Absolut inte
Vilja dö: ALDRIG. Leva är kul!
Drömma mardrömmar: Nja, mer panik- och stressdrömmar i så fall
Drömma sexdrömmar: Har väl hänt
Ta droger: Absolut inte
Försöka vara annorlunda: Jag är bäst på att vara jag
Klä dig i svart: Svart är en fin färg så ja
Gå till kyrkan: Absolut...
Gå i skolan: Ja, men vill gå mer
Röka: Njae.. väldigt sällan
Ljuga: Nej.. kanske någon vit lögn ibland, eller omedvetet
Hata folk: Jag kan hata vad folk gör, men inte folk i sig
Lita på folk: Ja för det mesta

VEM:
Saknar du:
Sara Magnusson, snart ett år sedan hon dog nu.. :(
Vill du döda: Absolut ingen
Rörde dig sist: Hm.. En av mina systrar tror jag
Vill du slå: Jag vill att Elfsborg ska slå AIK i allsvenskan
Kysste dig sist: Kristoffer så klart
Vill du kittla: Min lillebror Anton
Kramade du sist: Min hund, Elsa
Vill du prata med: Min kille, inte träffat han på hela helgen
Skrek du på sist: Mamma, då hon letade efter sina stövlar
Vill du vara som: Ingen annan än mig själv.. Kanske mer lik Jennifer Aniston då
Sårade dig sist: En kompis då hon blev arg på mig utan anledning
Vill du bli galet full med: Just nu är det nog Linda
Gjorde dig riktigt glad senast: Musik och Lek.. för de är sååå söta
Fick du sms från senast: Emmy
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: Jennifer Aniston

HAR DU:
För många vänner:
Nej, det kan man aldrig få för många av
Förföljelsemani: Nej verkligen inte
Tvångstankar: Hm.. nej inte på någon allvarlig nivå i alla fall
Någon annan psykisk sjukdom: Hoppas inte det
Någon fysisk sjukdom: Det återstår att se
Någon skada: Förutom jobbiga allergier så nej
Färgat håret: Japp
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Nope
Egen dator: Min kära MacBook
Bra självförtroende: Ja kanske för stort ibland
Kysst någon: Många gånger
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja :)
Bjudit ut någon: Hm... vet inte
Varit kär: Jag är det just nu..
Dumpat någon: Ja och uch vad jobbigt det är
Stulit någonting: Klistermärken när jag var yngre.. :S
Lämnat landet: Rest har jag gjort... Vill göra det snart igen.
Tuttat eld på nått: Ved?
Gjort något olagligt: Ja, men inget allvarligt

HUR:

Går du: Aldrig tänkt på. Vanligt hoppas jag
Svarar du i telefonen: Martha
Fördriver du tiden: Framför datorn eller olika serier
Mycket pengar har du: Lagom
Tjänar du pengar: CSN, men borde skaffa ett extrajobb
Ofta diskar du: För sällan
Ofta städar du: Samma svar som ovan
Många stör du dig på: Lite olika, men det finns några stycken
Ofta träffar du din familj: Det senaste har det blivit varje helg.. I alla fall delar av den

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag är något.. Men AD ska jag bli bäst på
På gud: ABSOLUT
På rymdvarelser: Något slags liv på någon annan planet i universum finns det nog
Att folk tycker om dig: Ja jag hoppas det
På ett liv efter detta: Självklart
Att fiskar kan tänka: Nej e går nog mest på instinkter osv
Att du kommer leva länge: Jag hoppas på det i alla fall.. Bara jag får vara frisk och kry :)// Kalas hos pappa nu.. Bye

Mat och tv

Har nyss avnjutit en trerätters middag.. Förrätt: Gubbröra på Kavling. Huvudrätt: Soltorkadetomater- och olivsmör på lövbit, potatis och pepparsås med inlaggda skogschampinjoner till. Efterrätt: Ost och kex med melon och vindruvor.
Mumms säger jag bara!

Dansbandskampen och Svensson-Svensson på tv... vad mer kan man begära? Hm...

Det regnade hela dagen idag med, så blev ingen mysig höstpromenad tyvärr...

Imorgon blir det kalas hos Pappa som fyller år... Trevligt!

// Puss

Höst och mys

Jag följde aldrig med mamma till jobbet idag.. Jag var för trött.
Men när hon hade slutat tog vi både en sväng på stan i jakt efter varsitt par nya jeans. Vi hittade vad vi sökte båda två.

Nu ska jag och systrarna snart ner till kyrkan för att umgås med vännerna där. Men först skall vi avnjuta en kycklinggryta med potatisklyftor.

Imorgon, om det är fint väder, blir det nog en höstpromenad i skogen... kanske tar vi med oss kaffe och goda baguetter. Mys!
Vad jag skall göra resten utav lördagen sedan, det har jag ingen aning om. Tog med mig en festklänning utifall att något skulle dyka upp.

Nu ska jag klippa naglarna... Ganska onödig information, jag vet... Men, men... Vad gör man inte för att fylla ut raderna en smula?

// XoXo (kollade nyss på Gossip Girl, så var bara tvungen)

Borås vs Gränna

Gårdagen var trevlig med hemmacaps och SingStar.. Utgång blev det också.. Kåren såklart, vart annars? En lyckad kväll helt enkelt.

Nu är jag hemma i Borås.. Ska strax sova för att imorgon följa med mamma till jobbet.

Håller tummarna för Kriss imorgon som skall ha sin tredje tenta den här veckan. Tror han kommer klara den galant :)

Innan jag slutar blogga vill jag bara säga att, såhär skulle jag se ut om jag jobbade på ett pokagriskokeri i Gränna:


Nu undrar ni säkert varför jag har målat mig själv i dessa kläder? Från början var det meningen att jag skulle göra en skottskrutig kjol... Men det tog helt enkelt för lång tid.. Orkade inte. Så resultatet fick bli något helt annat. Men vad gör väl det?

// Danne Dator är snygg

Att älska sin ovve

Idag vill jag ha på mig något liknande detta:


Men istället lär det bli detta:


Nu ska jag packa lite saker, göra mig iordning, hämta den sista tvätten, dra ner till stan mm.. mm..

// Kåren ikväll

God natt små kamrater...

... och tack för idag. Nu somnar vi alla så gott... Sen kunde jag inte mer på den godnattvisan. Jag kan faktiskt ganska många godnatt-sånger nu när jag tänker efter.Nej nu får jag ta och sluta måla kläder... Dags att sova. Jag ska tvätta mellan 07.00-12.00 imorgon så ska upp med tuppen.

// MarioKart

Inspirationen flödar..// Jag har så kul...

Klippdocka typ...Det här är jag som typ klippdocka.. Jag gjorde den precis.. Tanken med den är att jag skall kunna måla kläder på mig.. För att det är kul och för att se hur kläder skulle kunna se ut på mig... Så nu är det bara att bege mig ut på olika shoppingsidor och hitta några snygga fynd och börja prova.. Kul ska det bli :)

// Skynda fynda

Blodet droppar

Då har man varit på vårdcentralen då.. Fick kolla blodtryck och ta blodprover. Resultatet får jag reda på på fredag.. Hoppas det inte är något större fel på mig.

Britneys nya låt Womanizer, check it out!

// Lunch

Puss, sov sött, dröm om småkryp du mött...

Precis sett Sex and the city filmen.. igen. Och jag förstår inte riktigt varför, för sååå bra är den inte.. Men killen hade ju inte sett den, så vad gör man inte?

Imorgon blir det ingen sovmorgon för mig (trots ledig vecka).. Jag ska vara hos vårdcentralen 08.30 för att kolla blodvärden och liknande.. Sedan skall jag till skolan 10.00 för att göra lite gruppuppgifter. Detta skall bli kul.. kanske inte det förstnämnda dock. Nej, men ärligt, jag ser verkligen fram emot att få använda hjärnan lite. Få tänka, analysera och lära sig något.. Känns som om min hjärna stått still i sin utveckling sen jag kom hit och imorgon skall den äntligen få något att bita i. SKÖNT!

Nu ska jag sova... Måste bara borsta bort smulorna från min kvällsmacka från sänglakanet.. För att sova på smulor är ju allt annat än skönt.// Äpplen är gott

Gott recept

Igår fyllde Kriss år och då firade jag och Emma honom här i Jönköping... Först firade vi honom med paket medans han och en vän åt Carbonara. Han fick ett klubbhalsband utav Emma och boxer, en parfym och en t-shirt utav mig. Sedan firade jag och Emma honom med lite mat på 8 glas, utan Kriss, fast med Martina och Sara. Sedan firade jag och Emma Kriss på O´Learys med lite vin, också utan Kriss.. Sedan firade Emma och Jag Kriss hemma på natten med lite kex och ost innan vi gick och la oss. Då var han i alla fall med. Ni kaske undrar varför Kriss inte var med ute.. Han hann inte helt enkelt. Duktig som han är så pluggar han till tre tentor (säkert nämnt det redan)... och sitter på skolan dygnet runt känns det som.

Själv är jag ledg i veckan som kommer... Tänkte ge min studieliteratur en första titt... Jag menar min första tenta är ju faktikst bara om 7 veckor så är lika bra att börja. Ja vad kan man säga.. Studiefarten är varierande från linje till linje.. Hm..Nu har jag precis städa och diskat... Jag har varit jätte duktig.. Tänkte nog handla lite senare också, kanske laga någon god mat för mig att Kriss att hugga in i ikväll.. Ska nog gå in på Arla.se och leta upp ett gott recept..

// Varför kommer jag aldrig med på vimmelbilder?

Myspys och plugglugg

Idag bär det av hem till Borås... Både Linda och Anna skall slå följe med mig i bilen. Trevligt, trevlig!

Ikväll är det lite saker som händer i kyrkan, bla: så kommer en man som heter Pär och talar lite, sedan är det tacobuff'é, lite lekar, andakt, mer lekar, film, godis, mys, överattning för den som vill.. Tycker det låter som om kvällen kommer bli storslagen.

Imorgon fyller min kära Kriss 23 år så då ska jag tillbaka till Jönköping igen, får se hur mycket firande utav honom jag hinner med så han antagligen kommer sitta på skolan hela natten och plugga inför sina tre tentor som han har nästa vecka. Sina paket skall han få i alla fall.. Svårt det där med att köpa pressenter till någon som har typ allt och inte heller önskar sig något.

Får se ifall jag har Emma med mig imorgon också eller inte.. Den som lever får se helt enkelt. Hur som helst så är nästa vecka helt ledig för mig, inga lektioner alls. Men jag har ändå lite plugg att ta tag i.. Och några böcker att börja harva mig igenom inför min första tenta som ska vara v.48.. Hahah, det ju faktiskt lite skrattretande hur alla andra linjer har typ 1-3 tentor i veckan som kommer (det är alltså tenta vecka), medans grafisk design är HELT lediga.. Sjukt slapp linje helt enkelt.// Jag vill komma med i HI-LIFE

Edit:
Jag kunde tyvärr inte köpa en röda klänningen, fanns bara försmå storlekar. Så det fick bli den lila istället.. gevalialikheten till trotts.. Blir nog kanon!

Caps II

Nu sitter vi här och förfestar lite.. Low med Flow-Ride spelar i högtalarna och vi skall strax gå ner till akademien för lite caps..
// Puss

Caps

Om 15min skal jag dra mig till skolan och ha KomProj (förkortningen på Kommunikation- och projektmetodik).. Efter denna lektion är det caps som gället. Så snabbt hem till mig för att byta till overall och sedan bär det av ner till Akademien för att capsa i ca 2 tim.. Ska bli najs. Vädret kunde varit bättre dock..

Letar fortfarande lägenhet till årsskiftet.. Hör av er om ni vet någon som vill bli av med en 2:a i Jönköping..

// Tapasen igår var gooooooood...

A6

Idag är det ingen skola.. Men det händer lite saker ändå. Tänkte åka till stan/A6 och leta efter någon födelsedagspressent till Kriss (han fyller år den 11:e), sedan vid 14.00 skall vi båda kolla på en lägenhet. Strax innan 18.00 skall jag vara på skolan för att kolla på den där modevisningen som jag nämnde och vid 20.00 skal jag och kompisarna från klassen käka Tapas.. Så det är bäst att jag slutar ligga och dra mig i sängen och gör mig iordning för dagen nu.

// Alla verkar tycka den röda...

Vilken är snyggast?// Funderar på att köpa någon av dem nämligen...

Tapas och modevisning

Då har en ny vecka tagit sin början och jag är åter på plats i Jönköping.. Likaså Kriss, som har varit och kollat på NHL i Sthlm hela helgen. Han kom hem 03.00 natten till idag så vi har inte setts på hela helgen.

I söndags blev det Bio, Patrik 1,5.. Den var sevärd... Ni kanske inte behöver se den just på bio, men hyr den när den kommer ut.. helt klart en bra film.

Idag har vi haft en föreläsare i skolan som har pratat om typsnitt och vad man skall tänka på när man gör uppslag eller liknande.. Det var intressant, trots att jag redan hade hört allt på hjälmared. Men det är ju alltid bra med en liten repetition..

Imorgon skall jag gå på modevisning.. Elle och Adam i min klass skall vara manekänger, och det är väl klart man måste se dem på catwalken.. Efter visningen skall vi alla i "gänget" (bättre ord för gänget någon?) käka tapas... Längtar redan. Finns det någpt godare än tapas? Tror knappast det.. Det skulle vara farmors porterstek då.// Fick inte lägenheten, skall kolla på en ny imorgon

Oväder påväg

Den här helgen har jag varit väldigt dålig på att uppdatera.. därför tar vi en liten snabbgenomgång om vad som hänt mig de två senaste dagarna.

I fredags var jag i kyrkan och umgicks med vännerna.. Vi lärde oss line dance.. Det var kul och ganska svettigt.. Så nu kan jag lära vidare dessa danser till "gänget" i klassen.. Så att vi äntligen kan få våran egna dans.. :P
Vi dansade självklart inte bara, uran fikade, pratade, körde lite rundpingis, hade andakt och tjötade lite till.. En mysig kväll/natt helt enkelt..

Nu är jag nyss hemkommern från Alingsås där jag har varit med familjen hos några bekanta.. Vi åt god fisk och snabbullar bland annat... Lekte med lilla söta Tiger och hade allmänt trevligt. Jag hade tänkt dra ut med några vänner ikväll egentligen, en vän till en vän fyllde år.. Men jag var inte alls på humör så detta fick/får bli en lugn helg. Kan vara skönt det med ibland.

Imorgon skall jag till Blankared och hälsa på framor och farfar.. Pappa och småsyskonen skall också vara där. Var väldigt länge sedan jag träffade dem alla så skall bli trevligt. Sedan bär det av till Jönköping igen... Och en ny vecka av ickepluggande och festande skall ta sin början..

// Dags att sova

Chees

Igår var det som sagt var lite ost och vinkväll hemma hos mig. Det var gott och sällskapet var bra. Sedan drog vi ner till Kåren där det var HI-LIFE-mingel... De tog ett kort på en och sedan fick man fylla i en ansökningsfomulär. Jag fyllde i en, men tror inte att jag är så intresserad av att gå med i HI-LIFE ändå. Tror visserligen inte ens att jag kommer bli uttagen så. Däremot så tror jag Nilla skulle passa jätte bra i HI-LIFE.. Hon är den galnaste av de jag umgås med och sedan så är hennes kille med i Pedsex (de rödas motsvarighet till HI-LIFE)... Så jag håller tummarna för henne.

Idag skall jag inte göra så jätte mycket... Städa lägenheten och bränna ner lite filmer från datorn till cd. Funderar på att följa med Kriss till Stockholm över helgen. Har ända fram till klockan 15.00 imorgon på mig att bestämma mig.

Jag fick förresten alla rätt på matteprovet igår... Så inget omprov den här gången.. Jippi!

// Ostrester till frukost?

Tillägg:
HI-LIFE är de som fixade insparken i år... Har nämnt det tidigare i något inlägg. Och Pedsex heter den grupp som ordnar insparken åt de som går på högskolan för lärande och kommunikation (de har röda overaller, medans vi som går tekniska högskolan har gula t.ex...) Sen har vi Fästingen som är motsvarigheten för HI-LIFE fast på hälsohögskolan.. Det finns en festfixargrupp på varje högskola och våran på tekniska heter alltså HI-LIFE! Hoppas alla förstår!!!

RSS 2.0