Den siste samurajen

Är på spa nu...

Kom fram vid 15.30 tiden då vi checkade in och fick vårat rum. Där efter tog vi en rundtur på hotellet. Det är gamalt men vackert och har många skrymslen och vrår... Längst ner där spa't är finns en lång kulvert som är lite scary. Kristoffer säger att han får känslan av filmen "the shining" här. Tur att jag inte sett den filmen. Jag tycker bara att allt är charmigt. Idag har vi hunnit med att bada, sola, träna i gymmet och boka upp oss på ett yoga-pass tills imorgon. Vi har även avsnjutit en 5-rätters måltid och sitter nu på rummet och kollar på lite tv (se rubrik).

Morgondagen bjuder på ännu mer spaaktiviteter, mer mat, en tur till Tranås centrum, yoga-pass mm. Skriver om detta imorgon...

Jag och Kriss skickade nyss en nalle med nallebudet till hans lillasyster som fyller 5 år imorgon. Hon kommer säkert bli jätte glad för sin lilla Tuva när den kommer med posten.
image237
// God natt, sov sött, dröm om småkryp ni mött

Acne

Den här blusen har jag spanat in. Såg den för första gången på ett butiksbiträde på H&M. Jag tänkte wow vilken snygg blus, undra vart den hänger någonstan. När jag frågade henne så avslöja hon att den var från Acne tyvärr. Den är lite för dyr för att jag bara skulle gå och köpa den. Den kostar liksom 1300kr, skulle inte ens köpa ett par byxor för det priset nästan. Funderar dock på om den kanske är snyggare i den bruna färgen. Hm...
image236
// Nu skall jag packa för snart bär det av till Spat

Save the planet!

Har nyss avnjutit en god måltid beståndes utav lax som stekts och kokat i créme fraiche(stavas?) med smak utav franska örter. Till detta var det pasta.. Mycket gott må jag säga!


Vi har fått stopp i vasken i köket med.. Eller ja näst intill i alla fall. Idag när vi skulle diska så märkte vi att vattnet inte ville rinna ner. Väldigt irriterande... Detta har hänt en gång innan och då fick vi ringa hyresvärden som skickade en rörmokare till oss. Rörmokaren sa att vi tydligen hade fel sorts rör under diskhon, de rören vi hade skulle man ha i badrummet men inte i köket. Det är ju inte vi som har satt in dem så vad skall vi göra åt det? Nu får vi snart ringa igen antagligen och då kan vi ju säga vad rörmokaren berättade för oss angående rören, så kanske de byter dem.


Jag har fått en flisa i handen. Det gör svin ont faktiskt. Fick den utav en träpall (med pall menar jag inte en sådan man sitter på utan en EU-pall som man har material på och kan flytta med trucken) på jobbet och tyvärr sitter flisen väldigt långt in. Har försökt peta ut den med hjälp av en pincett, men det vill sig bara inte. Förhoppningsvis så petar kroppen ut den själv då den inte hör hemma där.


Hörde på nyheterna för någon dag sedan att priserna för många flyg har sänkts. Man kunde t.ex. köpa flygbiljetter mellan Göteborg och Stockholm för endast 1kr nyligen. Detta inslag om flygpriserna var med i en sändning om hur miljöfarliga flyg är pga sina sora utsläpp. Man fick se en tabell på hur många kila koldioxid man per person släpper ut på en resa mellan Göteborg och Stockholm med olika färdmedel. Det var något i stil med det här (vet ej exakt):
Flyg = 66kg
Bil = 44kg
Tåg = 0,00025kg

När jag såg detta kom jag att tänka på hur urbota korkat det är att inte staten biidrar med mer pengar till kollektivtrafiken (tåg och buss tex), så att de kan sänka sina priser (helst gratis). Annars så är det väl ganska självklart att folk väljer att ta flyget eller bilen när det ska längre sträckor? Tåget som faktiskt är ett utav de mest miljövänligaste färdmedlet vi har borde stödjas från staten och borde enligt mig vara billigaste sättet att ta sig fram.

Jag har varit en miljömedveten människa länge och kommer alltid att vara det. Mest tack vara min mamma. Jag hatar att t.ex. köpa juice som är färdigblandad (större förpackning för samma mängd som en juice man kan blanda själv), youghurt paket med plastskruvkork, mat som är förpackad i förpackningar som i sin tur ligger i förpackningar, jag försöker att köpa närproducerad mat och i så stor mängd som möjligt skall den vara ekologisk. Jag är helt ärlig när jag säger att jag verkligen tänker på dessa saker när jag är och handlar. Tycker att alla borde göra det... Save the planet! Save the future! Save youre own life!
image235
// Vad gör du för att vår miljö skall bli bättre? För vist är den vacker och värd att rädda?

Lunch på jobbet

Yes nu är det lunch på jobbet.. Jag skall nog ta en hamburgare tror jag.

Somnade i soffan igår, redan vid 19.30... Kan inte förstå hur jag kunde vara så trött. Sov som en stock hela natten. Ändå känner jag mig inte utvilad idag. Galet!

Igår var det den 26:e och det innebar att jag och Kriss varit ett par i 2år... Tiden går så ofantligt fort.

Till helgen blir det spa och nu ska jag äta..

// Kisses

Barndopets vara eller icke vara

Jaha då var det ny vecka igen... En rätt bra vecka känns det som. Jag skall bara jobba dagtider (visserligen 12-timmars pass, men ändå...) och till helgen kanske det blir spa... Jag hoppas det blir av redan den här helgen för jag är så sugen på att få masage, bli inpackad i oljor och sitta i sköna bad... Härligt!

Skall strax iväg och sola med systra mi... Skall bara få i mig lite mat först. Har faktiskt nyss gått upp. Helt galet jag vet, men jag har faktikst inte ställt om mig från mina långa nätter förra veckan ännu. Det är så svårt.

I eftermiddag blir det ett litet besök hos pappa och mina minsta syskon. Det minsta utav dem döptes igår. Det var en liten kille på raden bakom mig som fråga sin pappa om varför bebisen fick namnet Emma... Sen sa han "Blev bebisen en tjej nu då?"... Han var kanske 6-7 år och viste tydligen ingenting om hur det går till vid dop eller hur barn får sina kön.

Jag har alltid irriterat mig så mycket över hur folk som inte vet någonting om kristen tro och själva dopet, säger "Jag döper dig till" när de kanske leker eller talar om dopakten... Sedan tror de på fullasta allvar att det är via dopet som barn får sina namn... Som om jag inte skulle ha hetat Martha innan jag blev 15 år och bestämde mig för ett vuxendop?
Som när jag var liten och man i skolan pratade om dopet. Då blev alla så förvånade när jag sa att jag inte var döpt. "Har du inget namn då?" fick man till svars. Jag var så irriterad över att folk inte viste vad dopet innebar. Sedan växte jag upp och till min förtvivlan vet inte vuxna människor det heller.
Så låt mig förklara... Dopet är en akt där man lämnar barnets liv i Guds händer och beskydd. Man säger till Gud att just det här barnet vill följa honom. Man säger inte "Jag döper dig till..." utan "Jag döper dig Ida Martha Elisabeth i faderns, sonens och den helige andes namn".
Själv tycker jag det är knepigt hur den här traditionen med barndop kan leva kvar när Sverige blir ett allt mer okristet land. Vill man lämna sina barn till Gud redan innan de kan bestämma själva? Själv tänker jag inte döpa mina barn när jag får några. Utan de ska få bestämma själva om de sedan i vuxnare ålder vill döpas eller ej, lämna sig till Gud eller ej.
Jag vet att det är tradition för många det där med dopet och för min del går det jätte bra att de håller liv vid sina traditioner (även fast jag tycker det är lite knepigt), bara de vet vad det innebär och att det INTE har något med namngivning att göra.
Som ett sista tillägg till dessa rader vill jag bara säga att förr i tiden så registrerades barnens namn i och med dopet (alla barn döptes ju då, så det var praktiskt att fylla i namnpappren i samband med dopet) men nu för tiden registreras ett nyfött barns namn hos folkbokföringen.
Och jag vill också bara påpeka att jag tycker att dopet är en bra sak om man får välja det själv...

// Är du döpt som barn eller vuxen? Eller kanske inte alls? Skriv och berätta vad just du tycker om dopet!

Utgång avklarad

Då har man varit på Brasseriet och på Harrys för första gången...
Jag hade en trevligt kväll.. Men det var sant som Linda och Veronika sa (när jag besökte dem i Jönköping) att Harrys lukta fjärt... För det gjorde det verkligen.

Lite bilder från kvällen:


// Nu ska jag somna till ett avsnitt av Amerivas next top model 9...

Utgång med jobbet

image223
Här har ni mig i min utgångsoutfit... Jackan och linnet kom idag med posten från H&M tillsammans med två par solglasögon, ett likadant grönt linne och ett par short som jag skall skicka tillbaka... I Mars kommer min blå klänning, en skjortklänning och ett par andra short som förhoppningsvis är bättre.

Utgång med jobbet snart... Taxin med arbetskamraterna är här any time nu...

// Rock Away

Kompisfiskare och Spadebutant

Nu skall jag snart och jobba.. ännu en 12 timmars natt som skall genomlidas.. Nej ärligt talat så är det inte SÅÅÅ hemskt, bara lite.. Timmarna mellan 01-05 är värst. Men resten går ganska bra faktiskt.

Efter mina två nätter av jobb så väntar helgen. Fredagen blir mat/utgång med jobbarkompisarna. Brasseriet faktiskt.. Aldrig varit där en fredag så det skall bli spännande. Jag och en massa medelålders folk... Hur som helst så vet jag att maten där är god och sällskapet bra så det blir nog en super kväll.

Lördagen är obestämd än så länge.. Kanske blir en lugn hemmakväll framför melodifestivalen? Skulle nog hellre festa eller umgås med någon kompis. Men det verkar inte som om någon är hemma eller kan leka med mig?? Måste skaffa mig fler vänner faktiskt... Så många som inte bor kvar i Borås nu och det är kul att ha ett brett kontaktnät. Vänner kan man aldrig få för mycket av. Fast vart skall jag hitta dessa nya vänner? Förslag någon? Eller det kanske finns någon där ute som vill bli min vän? Ler!

Söndagen börjar med dop och är sedan obestämd resten. Vet i alla fall att jag kommer få ett samtal fram åt eftermiddagen utav en tjej som jobbar för statistiska centralbyrån och hon håller på med en undersökning som jag faktiskt tänkt ställa upp i. Jag får trisslotter för 200kr och det är mycket mer än vad man brukar få när man ställer upp på undersökningar.

Jag och Kriss har tänkt åka iväg på spa om ca 1 månad. Vi kollade upp lite priser och erbjudanden idag. Det lutar åt att vi kommer åka tll Badhotellet och ta det som de kallar för "Guld-weekend". Jag längtar.. för jag har aldrig varit på spa. Det är ju rätt dyrt. Men jag och Kriss har aldrig gjort något specielt tillsammans någonsin, så vi tänkte skämma bort oss ordentligt. Köper nog till en spabehandling extra med.
image222

// Dags att dra till Ericsson nu


Martha tar död på ett rykte

Martha skrev:
Hej är det sant att det skall komma nyinspelade avsnitt utav
Skärgårdsdoktorn? I så fall när skall de börja sändas? Mvh / Martha

Hej
Nej, några nya avsnitt blir det inte. Däremot började vi reprisera omgång 3
ikväll kl 18.30 i SVT1.
Mvh Gittan
Tittarservice


// Så nu vet vi det...


Elsa the Pimp

image221
Gjord utav malin min lillasyster... www.malibali.blogg.se

// Tjao

Back in Borås

Vill bara justera en sak angående det jag skrev om skärgårdsdoktorn. Nu ikväll är det INTE de nya avsnitten som skall börja sändas utan det är repriser från säsång 3 som gick på tv 2000. Att det skall komma nyinspelade avsnitt kanske bara är ett rykte?? Har i alla fall ställt frågan till svt, så vi får väl se vad de svarar. Skriver det här sen när de gett mig ett svar.

Det var trevligt i Jönköping.. Vi lagade tacopaj, storhandlade, köpte en tavla till Lindas rum, kollade melodifestivalen, drack vin, lyssnade på rock away, gick ut på centrum där Adam Tensta uppträdde och sen åkte vi hem igen. Idag har vi ätit mer tacopaj, tagit en promenad och tjötat lite. Nu är jag hemma igen och skall snart äta lite mer mat med familjen.

// Ont i ryggen

Önskeoutfit

Om vi går ut i Jönköping idag så hade jag velat ha på mig dessa plagg. Eller i alla fall liknande. Jag älskar blått, älskar att det blivit modernt med bad ass chick möter prinsessa och jag älskar stora örhägen. Så den här outfiten hade varit perfekt. Nu äger jag dock inte dessa kläder så jag får bara låtsas att jag har dem på mig. Visserligen så skall den blå klänningen och fejkskinnjackan komma hem tlll mig på posten nu i slutet av Februari och örhängena äger jag redan. Men en halv outfit är inte en hel, så jag få vänta tills hela är införskaffad och bara drömma så länge.
image220
Vilka skor hade du valt?? Något snyggt armband hade det nog blivit med.

// Frukost, packa, sticka...

Skärgårdsdoktorn

Klockan är mycket och jag skall snart sova.

Idag har jag varit i Göteborg..
Shoppat som bara den. Rättare sagt: beiga pumps utan tå, vit och brun kritsträcksrandig skjorta, organic cotton linne, väst med blommigt mönster innuti, Lonley plantes on a shoestring South america, diskställ, bestickkorg, två coola diskborstar och ett armband. Det var det hela!

Ja till mer kläder av organiska material!!!!

Mamma fyller år idag med.. Hon fick en massa saker. Bla hela skärgårdsdoktornserien, som hon ligger där nere och kollar på nu. Viste ni förresten att de nyinspelade avsnitten utav skärgårdsdoktorn börjar på söndag? Ebba ska spela att hon är ca 18 år och det skall liksom ha gått några år sen sist. Skall detta projekt bära eller brista??
image219
Imorgon blir det Jönköping för hela slanten...
Inget dop på Söndag heller som jag trott (tagit fel på datum), så helgen blev genast lite lugnare. Behöver inte stressa hem från Jönköping t.ex. Skönt!


// Nu ska jag ladda mobilen så att jag kan prata med min älskade

What to do, what to do..?

Jag måste göra något med mitt liv. Vad som helst. Har ingenting att göra för tillfället...
Har duschat, surfat runt på nätet, ätit frukost, kolat webbtv på kanal 5, bloggat (snart) och börjat lite smått med en utav arbetsproverna till Berghs.

Men nu har jag ingenting att göra längre. Ska sola med mamma någon gång efter 16.00, men det är ju ett tag kvar. Jag vill dra till stan och kolla runt lite i affärerna (känner att jag inte har någon koll på utbudet i butikerna längre), men då vill jag sminka mig och det känns onödigt om jag ändå ska tvätta bort det innan solningen. Sen så är det rätt tråkigt att gå på stan själv (alla andra jobbar eller har annat för sig). Skulle kunna arbeta mer inför arbetsproverna, men jag har brist på inspiration och vill skissa lite på förslag innan jag sätter mig med photoshop, illustrator och indesign igen.
Träna är en annan sak jag borde komma igång med. Men jag är för lat just nu. Känner verkligen ingen motivation samtidigt som jag verkligen vill träna.. Rätt skum kombination.

// Mammas födelsedagspresent måste köpas med

Föräldrar som lagar crèpes och Djävlar som bär Prada

Har precis kollat klart på Djävulen bär Prada, har visserligen sett den förr men utan svensk text. Tänkte att om jag ser den igen med text så kanske jag får en aha upplevelse här och där. Att jag liksom kanske missat något som jag inte förstod på engelska. För så kan det ju vara ibland. Vissa skämt som sarkastiska meningar som inte är desamma direkt översatta tillexempel. Men förvånande nog så hade jag inte missat något nämnvärt. Kanske är bättre på engelska än vad jag trott??

Är hemma på Söderkulla nu. Matz och Mamma göra crèpes där nere och det skall bli väldigt gott då jag är vrålhungrig. magen kurrar mer än vanligt.

Om jag hade varit hemma(lägenheten) nu så skulle jag försökt göra ett montage där klacken på skon spettsar en Crèpes.. Skulle varait kul!

Igår åkte Kriss till Stockholm, han skall vara där hela veckan. Så jag känner mig lite ensam hemma i lägenheten. Därför kommer jag nog spendera rätt mycket tid här på Söderkulla nu under vecka sju. Skall försöka ta mig till Jönköping till helgen med och hälsa på min underbara kompis Linda. Var så längesen jag såg henne nu. Kanske lite schlagerfestivalen? Kanske lite mat? Kanske lite utgång/festande? Lite catching up helt enkelt. Så jag hoppas verkligen det blir av att jag åker för jag saknar min Linda mycket!

Ska försöka lägga in lite illustrationer som jag gjort här i bloggen snart igen.. Kanske redan imorgon.

// Borde utnyttja mina dagar mer

Water on Bottle

Nej nu bryter jag mot förbudet att inte blogga på arbetstid... Men det är faktiskt bara 28min kvar på arbetsdagen och jag har verkligen ingeting att göra nu såhär innan jag får gå hem. Visserligen vet jag lite som kanske skulle behövas göras nu när jag tänker efter, men skall ju jobba 12 timmar imorgon också och då måste jag ju ha något att ta mig för då med.

Ikväll blir det soffslöande framför melodifestivalen... Orkar liksom inget annat. Skall väl äte lite mat med så klart. Åker nog hem till mamma och äter, är för lat för att laga något nu.. Är dödstrött! Men sen så var det ju faktiskt  mamma som frågade om jag och Kriss ville komma till Söderkulla ikväll, så det så. Vet att jag ALLTID är välkommen hem... Så jag vet att jag ALDRIG tränger mig på.

Har ni förresten tänkt på att det är helt sjukt att vi Svenskar (och andra välfärdsländer) köper vatten på flaska. Både med kolsyra och utan. Det är faktiskt helt, helt, helt oförståerligt då vi här i Sverige har ett utav de renaste kranvatten som finns i hela världen. Vatten på flaska kan nog t.o.m i vissa fall vara sämre än det man får i stort sett gratis (om man jämför) genom att lyfta på kranen i köket. Inte är det bra för miljön heller, läs bara det här.
Hämtat från Konsumentföreningens hemsida:
Den totala konsumtionen av buteljerat vatten i Sverige under 2006 ledde uppskattningsvis till utsläpp på cirka 34 000 ton koldioxid. Det motsvarar de årliga koldioxidutsläppen från cirka 8500 oljeuppvärmda normalvillor eller från 12500 bilar.  Det visar en undersökning som SIK (Institutet för livsmedel och bioteknik) tog fram på uppdrag av KfS i augusti 2007.
Är inte detta helt galet? Så om någon av er som läser min blogg har som vana att inhandla flaskvatten så sluta gensat med det säger jag er. Vi måste ju alla börja någonstans med att förbättra miljön så varför inte sluta köpa buteljerat vatten? Skärpning Svenska folket!!!!

Införskaffade lite kläder från H&M:s internetbutik igår kväll... Vet inte om något av det jag köpt passar, men i så fall är det ju bara att skicka tillbaka. Har aldrig bestält kläder via internet innan... Rätt farligt att man bara kan klicka sig hem en massa snygga outfits.. Kan bli dyrt om man inte passar sig. Men en gång är ingen gång, eller vad är det man säger?

// Gula faran är här

Tant grön och Frida

Vaknade av att posten kom i morse och till min lycka var ElleInteriör med... satte mig nyss för att läsa den då jag helt plötsligt får se ett välbekant ansikte på ett utav uppslagen. Frida kikar in genom ett husvagnsfönster på en bild som gör reklam för butiken Village.
Village fanns i Borås innan, men den fick lägga ner.. Den klarade sig inte i Borås. Detta är en negativ sak med Borås. Att lite mindre (village var det då) butiker inte kan slå sig fram. Vi Boråsare håller oss tydligen till de större kedjorna där vi vet vad vi får. Ganska trist!!! Jag vill ha mer udda och små butiker till Borås... NU!!!! Sen så skulle det ju vara kul att få ta del utav Fridas design också.
image216
Idag har jag hjälpt Syrran min som skall åka till Chamounix (stavas?) imorgon med skolan för att åka skidor. Vi har hämtat hennes skidor på InterSport, växlat pengar och handlat lite förnödenheter. Vi han med en lunch på Tant Grön med... Tog dagens lunch som bestod av kycklingfilet med bacon och potatiskroketter... Mycket gott må jag säga. Och salladen på Tant Grön är inte att leka med... Den är som en hel lunch i sig.
Kommer ihåg när Tant Grön var relativt nytt... Det var då ett av de populäraste fiken i stan. Men nu har det blivit allt hårdare konkurans. Det ploppar upp nya fik lite hela tiden tycker jag. Det tycker jag bara är bra... Staden växer och det blir lite mer liv och rörelse. Borås behöver det. Sen så är det ju alltid bra att ha valmöjligheter när man skall fika... :)

// Imorgon börjar dödens helg... (jobb 06.30-18.42 hela helgen + måndag)

Cider and Gossip

Jaha nu sitter jag här, nyvaken sen två timmar tillbaka (kanske inte skall alla det nyvaken då).. Jobbade nämligen i natt coh skall så göra även den här natten som kommer... Inte hunnit med så mycket idag än. Bara en snabb dusch och fjärde avsnittet utav Gossip Girl. Måste säga att den serien är rätt underhållande och definitivt beroendeframkallande.

Nu skall jag snart göra mig iordning för att åka till Borås Hallen och kolla på liga laget i Basket. Lillsyrrans pojkvän skall provspela för dem idag.. Så det skall bli spännande att se hur det går för honom, jag skall hålla mina tummar för att det går bra.

Är inne i en ciderperiod... Med ciderperiod så menar jag att jag konstant är sugen på just cider. Så fort jag blir törstig så börjar jag sukta efter cider... Har i skrivande stund en flaska cidr ståendes på sängbordet.. och den läskar mig väldigt mycket måste jag säga. Nu kommer min mamma komentera "du kanske är med barn", eftersom jag känner ett sug efter cider och för att det är en av hennes största önskningar, att få ett barnbarn alltså. Men nej mamma, det är jag inte.. Så behöver du inte fråga. Tro mig, den dagen jag verkligen blir gravid så kommer jag berätta det för dig innan jag antyder det på bloggen.. Så klart! Men det lär dröja några år till.

image215
Behöver inte bara vara just Herrljunga...

Jag har upptäkt att jag får mycket fler läsare de gånger jag skriver om något som inte bara rör mig. Så jag skall försöka skriva om sådant som kan skapa lite av en debatt mellan läsarna och mig. Kunde vara kul... Just nu har jag inget förslag dock.. Men tro mig kära läsare, det kommer, det kommer... Är ju trots allt ganska kul att tycka till om saker!

// Make up and food next

Sur och tvär, spottar och svär!!!

Jag blir så trött på komvux... eller vilka (den BLÅ regeringen???) det nu än är som bestämt att man inte skall få läsa upp sian betyg om man redan har G... Man MÅSTE alltså ha IG numera för att få läsa upp ett betyg efter gymnasiet. SJUKT!!!!!!!!! Jag hade tänkt mig att jag skulle läsa ca 2 distanskurser nu i vår för att höja mitt snittbetyg som ligger på 14 någonting (15= alla VG). Men det fick jag inte. Var tvungen att ha IG i det ämnet i så fall... Nytt för i år tydligen! Jag har inte IG... Men jag har en hel del G som jag skulle vilja höja till VG eller MVG. Men det får jag inte.
HELT SJUKT!!!! HELT FEL!!!! Så regeringen skall bestämma att mellan 16-19 års ålder då SKA man vara som mest motiverad, då måste man kämpa, just då i de åldrarna MÅSTE man få bra betyg. Tänk om det händer något i ens liv just då? Tänk om någon dör? Eller man är inne i en deprition (vanligt bland ungdomar nu för tiden)? Eller något annat som gör att man inte har orkar eller kan skaffa sig bra betyg. Ska man inte få någon mer chans att få komma in på den högskoleutbildningen man vill då? Jag tycker man ska kunna höja sina betyg efter gymnasiet... Det är kanske först då man verkligen vet vilken utbildning man vill söka till. Det kanske är först då man har ork att plugga ordentligen. Det kanske är först då som det passar/är läge för en att prestera. JAG TYCKER DET ÄR HELT SINNESJUKT HUR DET KAN VARA UPP TILL NÅGON ANNAN (blå regeringen) ATT BESTÄMMA NÄR DET SKA VARA RÄTT TIDPUNKT FÖR MIG ATT PRESTERA BRA!!!!!!
Misstförstå mig inte nu.. klart jag tycker man skall kämpa för sina betyg, att man inte bara skall skita i det och känna att man ändå kan läsa upp betygen sen. Jag tycker man ska försöka jämt! Men tänkt om man blev mobbad? Tänk om man var deprimerad? Tänk om ens enda syskon dog just då på gymnasiet? Tänk om man kämpade med en sjukdom just då? Eller vilket annat personligt själ som helst. KLART MAN SKA FÅ LÄSA UPP SINA BETYG????!!!!!


// Får väl vänja mig vid tanken på att aldrig kunna ändra mina dryga 14,0... (säger inte att det är dåligt.. Kändes bara rätt att höja dem lite)

RSS 2.0