Just so you know

Akutmycket att göra på jobbet idag, därför bara ett snabbt inlägg...

Jobbar nämligen lite extra på min semester.. Även på Tisdag. Hade glömt bort lösenordet till min inloggning idag. Lätt hänt när man haft semester i två veckor. Men efter att ha försökt förklara mitt ärende på engelska med IT-support så har jag åter tillträde till datorn.

Helgen har varit trevlig med lite fest och utgång... Trevliga människor och skönt väder gör det hela ännu bättre.
Igår blev det även en matbit på Lilla torget.

// Dags för mat nu snart känner jag..

Let the sunshine in

Nu skall här solas...

Solas, solas, solas, solas, solas, solas, solas...

Min vita bikini av märket Roxy har mystiskt försvunnit och går inte att återfinna någonstans. Hade velat ha just DEN bikinin idag då jag vill sola utan halterneck.. Vill inte få två vita streck. Men, men...

Johanna kommer hit lite senare och ikväll blir det party

// Frukost?

Swing och Vifft

Då har man varit en sväng på stan. Swing och Café Viskan. Jag träffade två av systrarna... Det vill säga Moa och Malin. De jag hängde med ikväll var; Emma, Basse, Kalle, Mark och Karl.. Trevliga grabbar det där. Satt en stund med Jejje, Linus med flickvän, Davidov mfl. Blev bjuden på party tomorrow också... Alltid kul!

Imorgon blir det brännboll, fest och utgång (det som jag skrev om ovan)... Antagligen Trägårn. Skall bli najs.

Varje gång jag säger något högt så vifftar vovven min på svansen... Ganska lustigt. Jag liksom bara säger "Lilla vovven" och då vifftar hon 3-4 gånger så att det smackar i golvet där hon ligger. Hon är så söt min lilla jycke.

// Och ja, jag är dragen...

SE DEN!

Gå och se Mamma Mia! Den var såååååå underbart bra. Jag ville bara sjunga med hela tiden. Så nu kan jag knappt bärja mig till den kommer på dvd så man kan få hoppa omkring och dansa och sjunga framför teven.. Se den!

// Helt klart 5 av 5 toasters

Soduko

Dagen har gått åt till nästan ingenting...

Lite soduko, lite stros på stan, lite smsande, lite Grey's Anatomy tittande, lite H&M höstkatalogstittande.. Men större delen av dagen har jag försökt underhålla min kära mor som har städat köket. Hon fick för sig igår att rensa ur alla skåp och lådor nämligen.. och vi har rätt mö skit. Men nu är hon nog snart klar! Och bra blir det

Moa har precis klippt håret... riktigt kort... Och det är mycket snyggt. Själv börjar jag tröttna på att mitt egna hår aldrig vill växa och bli långt igen.

På fredag blir det nog fest.. Jag är såååå partysugen. Blir nog en sväng på stan även på torsdag. har ju inte varit på någon torsdagskväll på stan än... och det är faktiskt rätt mysigt. Inte för att jag gillar Rydell & Qvick som skall uppträda, men det får nog gå ändå.

// Nu vill Jag spela Roller Coaster Tycoon 3

Slut på ö-livet

Förlåt mig så mycket för den dåliga uppdateringen nu under en tid.
Jag har nämligen barit uppe i Stockholm, men innan dess var jag även en sväng på Hönö.

Hönö: sång, bön, tält, mys, sol, regn, Elefant, glass och mycket mer...

Ingarö (Sthlm): båt, bad, sol, Roller coaster tycoon, fiska, promenad, hästar, gå på grund, Björn Borgs hus, god mat, Elisabeth, skattkartor, godis, blåbär, grill, grävling och mycket mer...Nu är jag äntligen hemma igen efter mycket bilkörande fram och tillbaka.

Kontraktskrivning på en lägenhet i Jönköping är avklarad med... Så 1 Septermber får vi våran 2:a handslya. Tills dess blir det till att slagga hos vänner, släktingar och kanske husvagn? Eftersom skolan börjar redan 18:e Augusti. Det löser sig nog skall vi se... Kul skall det i vilket fall bli :)

// Bilder må komma


Jönköping Baby!!!!!!!!!!!

I'm in.... YES! Både jag och Kriss kom in på våra första val... Jippi!
Jag är super glad...
Imorgon skall jag gå in till min chef och säga upp mig... Nervös!Johanna har just varit här... Vi såg en film som hette något som jag redan glömt bort. Den var ganska bra i alla fall. Lite seg kanske... Men Jake Gyllenhal är alltid bra.. Och Reese Witherspoon med (stavas?)...

Om ni vet någon som vill bli av med en 2:a i Jönköping så säg till mig...

// Hönö imorgon...

10-15

Någon dag mellan den 10:e och den 15:e får jag och Kriss reda på om vi har kommit in på våra utbildningar som vi sökt. Den 10:e är imorgon och jag är redan jätte nervös.. Jag vill såååå gärna komma in. Tror ni att man kan kolla antagningsbeskedet efter klockan tolv inatt? det är ju trotts allt den 10:e då... Så kanske, kanske! Håll tummarna för mig och Kriss nu. Även du Christian... :)// Grey's Anatomy

Trasigt visa och trasigt liv

"Kortet det gick mitt itu. Martha blir nog Kristoffers fru"

Mitt visa-kort har gått av på två ställen. Så kan det gå när man har det i fickan och skall gå på toaletten.
Så dumt! Har just beställt ett nytt, med egen bild på.. Roligt!

Appropå "Så dumt", så lyssnar jag och Kriss på en bok som heter just "Så dumt", utav Mia Törnblom. Den handlar om den tiden då hon var narkoman. Den är faktiskt rätt bra, intressant att höra lite om hur det kan vara att vara knarkare. Att lyssna på ljudbok är väldigt avslappnande tycker jag och ett bra sätt att fördriva dötid. Ett bra sätt att ta tillvara på dötid, rättare sagt. När jag och Kriss åkte ner till Karlskrona förra veckan så lyssnade vi ljudboken nästan hela vägen..Snart skall jag och Emma umgås lite... Men först skall jag gå ut med lilla vovven.

// Tur att det mesta går att reparera... Om det så än gäller ett trasigt visakort eller ett trasigt liv

Jag tror, jag tror på sommaren

Efter en vecka i Karlskrona skärgård, närmare bestämt på Sturkö så är jag nu åter tillbaka i Borås för att jobba.
2-skift den här veckan. Kul att få träffa de jag jobbade med förra sommaren.. Har allt saknat några av dem.

Elsa ligger här bredvid mig i soffan.. hon drömmer mardrömmar. Hon rycker på tassarna och gnyr hjälplöst. Själv kollar jag på Stollthet och fördom, den nya inspelningen med Keira Nigtly.

Jag har blivit brun.. Eller ja lite brun i alla fall. Har nämligen haft en underbar vecka på Sturkö. Strålande sol varje dag. Hoppas mina kommande tre veckor så min semester har tagit fart är lika underbara.


Jag och Kriss på midsommarafton...

// "Nej det får du icke, för du är så slem"


RSS 2.0