Torsdagkväll

Jaha då har sommartorsdagarna dragit igång.... Trevligt säger vi åt det :)

Var ute igår.. blev lite förfest med mat hemma i min lägenhet. Premiärfest eller vad man skall kalla det. Hade inte haft några kompisar där för ens igår nämligen.
Lite Grekisk kyckling och pasta sallad, lite musik från McBooken, lite Ecologica (Gott vin som är både billigt och Fairtrade... Rekomenderar), lite prat och tjat, lite rådhuset, lite dans, lite drink och mycket skoj!

Trött idag bara dock... Ibland får man offra lite sömn för att ha kul.. Right!?!

Snart lunch.. Snart helg!
E helg att sova ut på.. ÄNTLIGEN!

Måste fixa gardinerna i lägenheten nu.. ser så tomt ut...

Nästa lördag då smäller det... Då blir det fest i lägenheten igen.. "Alla" mina vänner och "Alla" Kriss vänner. Kan bli najs.. Hoppas vi på bra väder med så att man kan sitta ute.. Kanske grill?
Boka in den dagen nu gott folk... 7:e Juli

// En pall med tre kragar tack...

At work

Sitter på jobbet... De andra drog och rökte (eller ja de 2 som röker)
Tycker jag förtjänar lite internet-ledigt.. jag som aldrig tar rökpaus... right!?!
Sen så har jag inte hunnit på internet hemma i lägenheten än... Får ta tillfället i akt.

Min första vecka som "själständig" förådsansvarig... (det är vad min titel är här på Ericsson). Går ganska bra. Inte gjort några hemska missar.. I alla fall inte vad jag vet.

Midsommar blev en spontan stockholmsvisit... Nice! För vem gillar inte spontana saker?
Lite midsommardans runt stång, åt spunnet socker (smakade godare när man var liten, av någon annledning), försökte vinna en gigantisk nalle björn utan framgång, åt god mat med kriss familj, umgicks med hans vänner på kvällen, lite poker, lite tjöt, lite film.. Rätt så trivsamt och lugnt... Skänt med sånna helger ibland med :)

Hur var då cykelracet? Svar: KUL!!!!
Jag var catwoman till en början, men målade sedan dit en nos och blev bara katt...
Hade följe av 3 härliga tigrar... De bästa tigrarna i världen skulle man kunna säga.
image22

image23
// Jobbet kallar igen... Och ja lägenheten är underbar... Lite ensamt ibland dock... Fest på torsdag.. Vill du komma så ring först!!! :)

Kort vecka

Ligger i sängen och inser just att om jag somnar nu på minuten så har jag endast 7 tim kvar innan jag skall upp till jobbat. Kanske inte låter som så lite, men när man hör väckarklockan ringa och klockanär 06.00 på morgonen så känns inte natten så lång... Någon som är emot mig?

Det går bättre och bättre dag för dag på jobbet nu..
. Känns lite nervigt bara att jag snart skall börja gå själv. Jag har ett stort ansvar som ligger i mina händer... Gulp!!! Nä kanske inte skall ta det så seriöst... man FÅR göra fel i början, bara man lär sig på de fel man gör. Ska la gå bra vettu...

Måste fixa den där catwomandräkten snart... har halva än så länge.

Och ni måste se den här sidan:
http://hem.passagen.se/cissi79/sid11.htm
Kalle och Hobbe...

Sen så har Emmy kommit hem med fick jag höra av Alexander...
Kändes la sådär kul att få reda på att en av sina bästa vänner kommit hem utav sin brorsa.. Men jaja... jag tycker om henne ändå. Man kan inte hinna ringa alla på bara 2 dagar.. Jag förstår henne... Men om hon inte svarar på mitt sms då..... (mohahahhahaha)

Skall försöka hinna fika med Pär med..
. han och jag har liksom inte tid att träffas längre... Eller tid det har väl vi väl, det blir bara aldrig av. Han var här ett litete tag idag och visade upp sitt solbrända face... Alltid kul med överraskningar.

Fattig fattig fattig fattig....

Lägenheten börjar likna lite av en bebodd sådan nu... Fast bara lite. Flyttat dit möbler, porslin, andra köksföremål och lite dukar, lakan och gardiner... Snart så skal det väl ordna sig. Till helgen kommer en säng, en tv och kanske ett tv-bord med...
Skall försöka dona till det lite nu i veckan mellan studentförberedelser och jobb.

Bal imorgon med...
skall tydligen vara ltie av en fotograf.. Kan jag la vara.. Får la ställa upp när han ändå var ihop med syrran i 17 månader. Eller hur!?!

Jag till lillebrodern (4år) när jag fick reda på att en annan kille på dagis slagit honom:
Jag: Men vad har du gjort på armen?
Anton: Jag ramlade i badkaret!

// Slå inte tillbaka... Säg till fröken

RSS 2.0