Overallen är på

Sitter hos Laholm och utnyttjar hennes internet lite... Vi skall strax dra oss in till en förfest i stan med bla Sine (hon var med i Åre). Sedan blir det kåren som vanligt på onsdagar.

På Söndag är det den 1:a Februari och alla som flitigt läst min blogg vet vad som händer då, eller hur!? Jo jag och Kriss får vår lägenhet inne i stan. Längtar! MEn själva inflyttningen blir nog kanske inte för ens helgen efter ändå. Vi ska antagligen måla lite och sådant först nämligen. Men snart är den vår.

Efter tolv fyller jag 23... woho!

// Idag har jag tränat och ätit McDonalds... Plus, minus, noll...


Probobly the best lightbeer in the world

Jag vet att min kohage inte alltid fungerar att klicka på. Så när jag får tid skall jag lägga upp den på nytt.

Nu sitter jag i skolan och gör reklambanners... Jag har hittat på ett eget öl som heter WT light och den gör jag reklam för. Lite oetiskt kan man tycka, men det är ju inte på riktigt. Den är inte helt färdig. Det ska in lite ljud och lite ndra färger och sådär, men såhär ser den ut just nu:
WT light

Här är även ett lite förenklat spel av ping som jag har gjort: Spel
Det gäller att hålla katten i luften så länge som möjligt.. Fiskbenet reagerar på muspekaren!

Enjoy!

// Dags att gå hem

Ko i hage

Här kommer en ny liten "film" som jag knåpade ihop en eftermiddag ute på Råslätt när jag inte hade något att göra..
Har man inte har något internet eller någon tv så måste man ju underhålla sig på något sätt, eller hur!?
Flashbild
Klicka runt på bilden och se vad som händer...

// Tada

Width och Height

Sitter i skolan med Webbdatabas-lektion. Det är svårt, men jag har börjat hajja vad det är man ska göra i alla fall. Ett steg på vägen. Vi ska göra en egen version av denna hemsida: Det är svårt (i alla fall för mig).Fick just reda på att vi kommer vara helt lediga varannan torsdag och varannan fredag.. Gött! Varannan vecka kan man gå till kåren och varannan blir det låååånghelg. Underbart!

Ucha känner att jag inte har något intressant att skriva om nu för tiden.. Men jag skall bli bättre på att få ett läsvärt innehåll i bloggen. Vill ni förresten ha fler bloggar att läsa så kan jag rekomendera min Jönköpingskompis Nillas blogg. Hon har precis börjat blogga och det ser redan ut som om den kommer få många besökare i framtiden.
Nillivanilli <- här har ni länken...

// Smack

Elsa snarkar

Sitter i Malins säng med en trött Elsa bredvid mig. Om 2 1/2 timma åker jag och Kriss tillbaka till Jönköping. Igår firades som jag nämnt tidigare min födelsedag. Som traditionen säger i vår familj så får födelsedagsbarnet alltid välja mat på bemärkelsedagen.
Förrätt: Svampröra i smördeg. Huvudrätt: Soltorkadetomater och olivfyllda kycklingfileér med potatischips (sånna de har på Jensens) och Jensens favoritsås. Efterrätt: Chokladpuck med mangosorbet och exotiska frukter.
Allt var mycket gott och pressenter fick jag. Eftersom jag snart skall flytta igen så fick jag pressentkort på Hemtex till bla gardiner och liknande till nya lägenheten. Jätte bra. Utav Kriss fick jag en digital fotoram och det blev jag också självklart jätte glad för.

// Mario Galaxy

Paranoid Park

Jag vet än en gång att jag är jätte dålig på att uppdatera.. Men ska bli bättre. Har ju som sagt var inget internet på Råslätt där vi nu bor för tillfället. Saken är faktiskt den att vi inte har någon tv heller. Så jag och Kriss har verligen fått umgås på riktgit nu det senaste. Man kan säga att vi har lärt känna varandra på nytt. Och det är ju bara bra... Den sysselsättningen vi ägnat mest tid åt är det gammla hederliga spelet Yatzy. Ganska kul ändå.

Nu är jag i Borås. Jag och Kriss ska strax se på film. Ikväll har vi firat Matz som fyllt år och imorgon ska vi som sagt var fira mig (fyller år den 29:e) och Matilda var födelsedag var i Oktober (men då var hon utomlands). Imorgon vid 10.00 skall jag även på akvarellkurs.Började gå på dessa kurser förra terminen. Det skall bli kul även denna terminen.

// Má, M¯a, Mˆa, Mà


Visual Studio

Sitter i skolan och ska försöka mig på att göra en webbsida... Jag fattar INGENTING. Läraren har inte vett nog att dyka upp heller, så att man kan fråga. Men jag skall nog se till att lösa detta problem jag står inför ändå.

Jag börjar nog läsa Kinesiska trots att jag bara kom på 9:e reserv eller vad det var. De har nämligen satt in en extra grupp, så idag vid 16.30 skall jag på upprop. Spännande :)

Imorgon far jag till Borås. Då skall det firas ordentligt. Först skall matz firas och sedan jag. Matilda skall få lite försenade födelsedagspaket också. Kommer nog bli en angenämn helg. Nästkommande helg är det cocktailparty i villan. Ni kommer väl?

// Jag har ny mobil, men inte nytt nummer...

Flash är kul

Klicka på länken så kommer du till en liten flashbild som jag har gjort idag.
Flashbild
Klicka dig runt på bilden och se vad som händer... :)
(Klicka på det vänstra molnet först, för annars flaxar inte fågeln med vingarna. Fråga mig inte varför...)

// Iglo

Åre i bilder

// Nu ska jag ner till stan och äta något

Jag älskar också after ski

Jaha då var man hemkommen från Åre...

Jag är jätte förkyld och igår var det nog lite feber också. Ligger och hostar hela nätterna nu. Men det gör inget. Det är priset man får betala om man vill ha både skidåkning från tidig morgon och sedan afterskia hela natten. Jag har haft galet skoj måste jag säga. Och det är bara att hålla meed Nilla om det faktum att jag numera ÄLSKAR after ski...

Vi bodde väldigt centralt, precis under VM 6:an (liften) och farligt nog så bodde vi bara 1 minut från MAX. Blev lite hamburager sådär på kvällkvisten ibland. Skidåkningen var varierande bra. Allt från +7 till -20 grader, allt från isblanka backar tilll nysnö och allt från disigt grå himmel till klarblå med sol. Vi har fått lite av allt under denna resan kan man säga.
After skin var bäst på Dippan och sedan kom Bygget och Fjällgården på delad andra plats. Åker ni till Åre innan April så rekomenderar jag verkligen Wallmans på Dippan, helt klart en av de bästa och mest medryckande shower jag sett.
Lärt mig åka nyggt har jag gjort också. En gratiskurs på två timmar med skidlärarna Robbin och Mats. Så nu åker jag inte bara fort, utan även med stil... ;)

Nu tänkte jag lägga in bilder och filmer från resan på facebook, så ta en kik där om en stund. Sitter i skolan och utnyttjar deras internet nu. Vi har ju som sagt var inget internet nu fram till Februari då vi flyttar igen. Men jag överlever säkert. Tv:n har dock börjat krångla nu också. Så vi känner oss lite issolerade ute på Råslätt för tillfället. Tur att mobilerna fortfarande är hela i alla fall.

// Hejsan backen

Julia-Bulia


Julia Smith (Kristoffers lillasyster) 5, snart 6 år gammal...


// Imorgon flyttar jag för gott från Munkgatan

Pack- och backdags

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Nu är jag i alla fall hemma i Jönköping. Idag har jag packat ner alla mina och Kriss saker i lådor och säckar inför flytten. Imorgon hämtar jag nyckeln till lägenheten på Råslätt och kör dit allt här från Torpa. Sedan på torsdag så kommer lådorna och möblerna från Borås också. Ucha mycket flytt nu framöver. 1:a Februari är det nämligen dags igen... Orkar inte dra historien nu, men jag skall i alla fall flytta två gånger på väldigt kort tid. Den sista gången flyttar vi till en 2:a på 83 kvm inne i stan. Så det längtar jag till.

Men först och främst så längtar jag tills på lördag... Då bär det av till Åre. 5 dagar utav härlig skidåkning. Tyvärr kommer det nog vara rätt kallt. Men vi skall ha så fruktansvärt kul ändå. Härligt glid både i backarna och på after skin. Swissch, swissch!!!


På trettondagen (dvs igår) så hittade jag på en förrätt. Ädelostfyllda tomater, toppade med seranoskinka på ett tecke av isbergssallad. Jag tog vad kylskåpet hade att erbjuda och satta samman denna goda rätt. Mycket nöjd med smakresultatet måste jag säga... (Ursäkta färgerna på bilden. De är klarare i verkligheten)

// Sugen på godis

Julia

Om 30 min skall jag, Kriss och Julia in till Råsunda för att gå på bio. "Lilla spöket Laban - världens snällaste spöke", är den film vi skall se. Den är bara 40min lång, men det kanske är lagom när man bara är 5 år som Julia är!?!
Senare efter bion och efter vi ätit lite lunch så skall vi alla tre åka till Spångas isbana och åka skridskor. Det ser jag fram emot, var så otroligt längesedan jag stog på ett par skridskor. Hoppas jag kommer ihåg hur man gör.Imorgon har jag en idé om att vi alla tre skall gå på Aquaria som ligger på Djurgården. Får se ifall Ingvor och Mårten släpper iväg oss på fler strapatser (fast varför skulle de inte göra det?) och ifall Kriss tycker det är en bra idé. Julia skulle nog uppskatta det i alla fall. Men bäst att inte säga något till henne än innan allt är bestämt.

// Buuuuuuuuu....

RSS 2.0