Faktura

Sitter i skolan och betalar räkningar. Många och dyra denna månaden tyvärr. Tur att vi är två som delar på det i alla fall.Har varit vaken sen 07.00 imorse (trots sovmorgon) eftersom tapetserarna kom vid 07.15 (som jag skrev i förra inlägget) och började med sovrummet. Tog en kik innan jag gick och de hade rivit ner i stort sett all gammal tapet. Så de var en bra bit på väg. Tyvärr hinner jag inte se hur det slutgiltliga resultatet blir innan jag sticker i Borås. Men jag litar på att det blir bra.

// Filmquiz ikväll

Borås Tapeter del 2

Imorgon klockan 07.15 kommer tapetserarna. Kaffekokaren är laddad, packningen inför Boråsvistelsen nu i helgen är packad, sovrummet är utröjt (första rummet som skall få nya tapeter), tapeten är vald (blir en ljusare grön variant) och väckarklockan är ställd.


Kanske denna till hallen? Den är inte rosa, utan ljust ljust beige. Mönstret är i stort sett
osynligt, så det kan nog bli neutralt och snyggt. Eller vad säger ni?

// Tapetklister

Borås Tapeter

Hör nu på god vänner så skall jag för er berätta...

Igår ringde tapetserarna från Bygginvest. De har fått en lucka i sitt schema så vi skall få renoverat redan imorgon. De kommer strax över för att lämna tapetkatalogerna till oss. Egentligen var det beräknad renovering i April. Skall bli skönt att få det fräscht och att kunna sätta upp tavlor och hyllor på väggarna. Så nu kommer vi bo i en byggarbetsplats den kommande veckan anatar jag.

Igår hade vi även lite hemmacaps här på Pilgatan. Jag har precis moppat upp allt öl-, cider- och vinkladd från vardagsrumsgolvet. Var inte så hemskt stökigt ändå, tack och lov.// Piffen

Nananana...

Schemat för dagen:
Duscha
Skolan - hemsida + fisken Einar
Städa
Handla tacos
Göra mig iordning
Äta tacos
Capsa
Festa
Kåren
Äta nattmat? Svar: Ja
Sova


Photoshop, min bästa vän...

När jag fyllde år fick jag låtsaspolisirener, att ha på min cykel. I natt drömde jag att jag satt med min kundkorg (som jag har på min pakethållare på cykeln) och dessa polislampor bakom en buske utanför högskolan. Jag satt där för att jag gömde mig för polisen. Tyvärr var jag inte så duktig på att smyga så jag blev tillfångatagen och sattes i en skåpbil med galler. I själva buren låg även en St. Bernhardshund för att vakta mig. Ganska mysko dröm. Fattar ännu inte varför jag var jagad av polisen. Jag undrar ännu mer varför jag hade varukorgen och lamporna med mig? Undra vad jag hade gjort?!

// Nanananana...

Dirty D

Är precis hemkommen från Villan där jag har umgåtts med Laholm, Hanna och Adam. Vi har ätit semlor (jag åt locken och ett winerbröd), tjötat och kollat på "Dirty Dancing". Adam kollade på fotboll istället. Dock kom han in precis i slutet på filmen och insåg nog då att han (enligt sig själv) gjort ett helt rätt val i att se fotboll istället för film. Själv älskar jag den filmen. Nu var det dessutom längesedan jag såg den.// Inställd föreläsning imorgon = lycka

T-shirt

Har varit i skolan hela dagen och arbetat med "Fisken Einar". Jag har faktiskt kommit en bit på vägen nu. Han kan simma, man kan styra honom med piltangenterna, han kan samla pärlor och en haj simmar fram och tillbaka som ett hot. En bra bit på väg alltså. Men än är det långt kvar tills spelet är helt klart. Har en månad till på mig att färdigställa det, så det skall nog inte bli några svårigheter att hinna klart i tid.

Hittade några snygga t-shirtar på internet. Tror jag ska beställa dem. De kostar allt från 80-130kr /st.. Inte alls farligt med andra ord. Det enda kruxet är att jag inte får beställningssidan på internet att lägga in min adress, så får väl se om jag lyckas eller ej.Imorgon blir det förfest här hemma hos mig och Kriss. Jag och mina vänner ska capsa och käka tacos. Kriss och hans vänner ska kolla på fotboll. Kriss ska självklart också äta tacos, men de andra kommer nog efter vi ätit. Sedan blir det kåren som vanligt på onsdagar.

// Semlor idag

C-vitamin

Blev ingen träning... Är så förkyld att jag nog bara förvärrar det ifall jag skulle träna. Efter att ha varit i skolan flera timmar mer än vad jag måste så begav jag mig tillslut hem istället. Gjorde mig en kopp the med honung och skalade mig en apelsin. C-vitamin skall ju vara det bästa vi förkylning har jag hört. Så nu sitter jag här  framför Sex and the City och försöker bli av med drippandet och droppandet.// Earl Grey

Riiiiing...

Borde vara i skolan nu... Men har försovit mig. Vaknade vid 09.00 och började egentligen vid 08.00. Jag har inet ens hört väckarklockan ringa. Som tur är så är det bara en labb-lektion, så jag missar inget, bara bra tid att plugga och labba på. Men jag skall fixa iordning mig för dagen och sticka nu ändå. Efter lunch ska vi ha lite projektmöte och vid 16.30 tänkte jag träna på gymmet.. Så kan lika gärna sitta i skolan tills dess.// Friskis och svettis

Hur det blev som det blev...

Klockan 21.00 igår satt jag och Kristoffer fridfullt och kollade på melodifestivalen (med varsin dator) då Hanna loggar in på msn. Hon säger att hon är sugen på öl. Jag ser genast min chans att tagga henne till spontanfest. Så jag skriver till både Hanna och Laholm och frågar ifall vi ska träffas, dricka lite och tjöta.. Ja, spontanfesta lite. Båda är på. Så när Hanna slutar jobbet vid 22.00 så bär det av till villan. Vid 24.00 joinar Sandy och Edina också. Utgång blev det ingen, men vad gör det när man redan har så trevligt? Vid 03.30 var jag åter hemma igen. Jag röstar för fler spontanfester i framtiden. Det är oftast dom som bli mest lyckade.. man har liksom inga förväntningar på hur det skall bli och då blir det bra.

Kriss blev lite sur då jag helt plötlsligt sa att jag skulle åka... Han sa något i stil med "Jaha, och här sitter vi och kollar på melodifestivalen.. Är det okej om jag byter kanal nu?" i lite irriterad ton. Här hade jag paxat tv:n för melodifestivalen och sen så åker jag ändå mitt i. Stackare... Han slapp i alla fall se resten.

// Pump it

Spontant och roligt

Ibland blir det som man vill trots allt... Gör mig iordning för spontanfest... Laholm kommer när som helst och vi ska båda till Hanna och villan... Om det blir utgång är det ingen som vet... Den som lever får se.// EMD hade bästa bidraget

Rastlös

Jag har sådan enorm rastlöshet att jag knappt vet vart jag ska ta vägen... Kriss är sjuk och kollar på fotboll. Jag har pluggat för att åtminstonde ha något att göra, men nu orkar jag inte det längre. Egentligen är jag partysugen, sugen på att träffa folk, sitta och tjöta, lyssna på bra musik, dansa, festa, skratta och ha roligt. Förfesten som skulle vart här ikväll blir inte av pga att Kriss som sagt var fortfarande är sjuk. Och eftersom det var hans vänner som skulle komma hit så är det ju inte dirket som om jag kan dra dit festen skall hållas nu istället.Typiskt! Funderade tom ett tag på att åka till Borås bara för att ha något att göra. Jag menar en sjuk kille som glor på fotboll, det säger väl allt... Okontaktbar i stort sett.


En av de faror man kommer att vara tvungen att undvika i mitt spel (fisken Einar)....

// Jag får panik

IbumetinHar precis kollat klart på "När lammen tystnar". Var ett tag sedan jag såg den nu, så det var en hel del man hade glömt. Den var lika bra som vanligt i alla fall. har proppat i mig en massa godis och ibumetin hela kvällen, så nu känner jag mig näst intill frisk igen. Det är konstigt med mig, jag hinner knappt bli sjuk innan jag är på bättringsvägen igen. Kanske är det för att jag hatar att vara sjuk?

Förra julen (2007) så var Kriss mamma med familj nere i Borås och sov över nägra nätter. Jag och Kriss lånade då ut våran säng och sov själva på luftmadrasser i vardagsrummet. Den första natten blev jag sjuk (senast jag kan komma ihåg som jag var sjuk), låg och kallsvettades, frös och kokade om vart annat. På morgonen när jag vaknade visade termometern på klar och hög feber. De andra åkte iväg för att handla mat och jag låg kvar hemma i sängen för att kurera mig. Under tiden som de var borta så fick jag bara för mig att jag inte ville vara sjuk längre. Jag ville kunna fira jul utan feber, jag ville kunna gå ut på juldagen utan skuldkänslor och jag ville kunna umgås med Kriss familj till fullo. Så jag liksom bara bestämde mig att "nu ska jag inte vara sjuk mer". När Kirss med familj kom tillbaka från affären stod jag i köket i full gång med att baka knäck. Sådan är jag... Jag hatar att vara sjuk, så då är jag inte det.

// 400mg

Varma Martha och varma mackor

Precis det jag befarat har just inträffat. Jag är sjuk. Kriss har varit mer eller mindre sjuk hela veckan. Han har legat och hostat hela nätterna, snörvlat och haft feber. Han är fortfarande sjuk och nu är även jag det. Inte lika mycket som han visserligen. Jag har "bara" lite feber och rethosta, men det skall nog gå över ganska snabbt hoppas jag.

Nu ska vi båda gå och handla ingredienser till varma-mackor, för det gar vi tänkt att vi ska äta ikväll.

// Termometer

God natt små kamrater...

...och tack för idag. Nu somnar vi alla så sött...

Har lagt mig i sängen för att sova nu. Slöat framför tv:n hela kvällen. Lagade visserligen kvällsmat och surfade lite också, men mestadels har det varit tv. Fattar egentligen inte varför, för tv:n har inte visat något direkt underhållande. Sveriges värsta bilförare, lyxfällan varvat med Dukes of Hazzard och vägen hem var väl inte vad man kan kalla en lyckad tvkväll precis.

Idag när jag och Laholm tränade var det en klass 8:or med på passet. De syntes tydligt att de var dittvingade av någon idrottslärare eller liknande. De kunde liksom inte riktigt med att bara göra rörelserna som instruktören visade, utan var tvugna att peka, skratta, förlöjliga varenda steg. Lite smått irriterande. Men det var galet skoj att se på när mestadels killarna verkligen försökte sig på en stegkombination, motoriken var väl inte den bästa om man säger så.
Vad drar jag för slutsats av det här då? Jo, att ska man träna så ska man göra det för att man vill det...

Imorgon blir det plugg, plugg, plugg... Min planering av det spel jag skall göra skall nämligen vara inlämnat imorgon. Hoppas ni ser fram emot att spela spelet "Fisken Einar" sedan när det är klart!?!// ...Guds änglar de vakar vid bädden så fint. För detta har Gud dem befalt.

Sov du lilla videung

Här snöar det.. Och jag som vill ha vår. I Halmstad i helgen blommade det krokusar. Vad är det här?För att ha en hel del läsare så tycker jag det kommenteras dåligt... Må hända skriver jag inget att kommentera? Men skriv det då.. Så att jag kan göra bättre inlägg... Lite kritik så här strax innan lunch :)

// Vintern rasat (eller ska jag byta ut t mot r?) ut bland våra fjällar...

Nya tv:n har kommit// Arga snickaren på tv snart

Att vilja åka utomlands...

Sitter åter igen i datasalen i skolan och labbar frivilligt... Galenskaper må jag säga. Men måste man bli klar med vissa saker så måste man. Har precis haft lektion i kursen Gränssnittsdesign och vi fick reda på att vi än en gång skall jobba i projekt. Den här gången ska vi göra en hemsida til valfritt företag som vi tycker har en mindre vacker hemsida i nuläget. Kommer bli roligt... Kanske kan man tjäna en hacka på det tom?

// Moa är i Thailand nu, på en båt påväg till Kho Chang

183 dagar

Jaha då satt man framför datorn igen då... Är i skolan och skall komma på vad jag skall göra för slags projekt i kursen Interaktiv multimedia. Antingen skall jag göra en flashbaserad hemsida eller så ska jag göra ett spel (troligtvis snake i så fall). Jag vill göra en hemsida, men vet inte ifall jag klarar av det. Men i slutet av den här lektionen skall jag i alla fall ha påbörjat en planering om hur arbetet skall utföras och vad jag vill uppnå. Så bäst att jag bestämmer mig snart...

Igår på svt 1 började en ny serie som heter "183 dagar". Den handlar om livet efter att ha varit med i en dokusåpa (typ BIg Brother). Man får följa de olika deltagarnas liv efter att de kommit ut ur det så kallade HUS 1, se hur allt har blivit annorlunda, man får se hur kändisskapet påverkar dem både positivt och negativt. Jag tycker, efter att ha sett första avsnittet, att den verkar sevärd, intressant och delvis sorglig. Jag vill därför tippsa alla läsare om denna serie... 183 dagar


Tuva Novotny, som har en av huvudrollerna i 183 dagar...

// Här kommer Piff och Puff

Efter 1 1/2 år...// ...så blommar den

Plasma

Idag hade jag bara en lektion mellan 08.0 - 11.45, men den blev inställd. Skall det börjas nu igen med slapperierna? Om det är så, blir denna vecka ändå ganska stressig. Planering, kinesiska och lite annat smått och gott.

Har precis varit med Kriss på A6. Dels lämnade vi tillbaka en matta på IKEA som vi ångrar att vi köpt. Dels köpte Kriss en ny tv. Så på Onsdag kommer det stå en 50 tums plasma-tv i vårat vardagsrum. Inte helt fel. Dock hotar Kriss med att den enbart skall visa sport, så vi får väl se hur mycket tid framför tv jag kommer få.// Här kommer Piff och Puff

Hjärtslaget

Sitter hemma (Jönköping) i sängen och laddar upp lite bilder från helgen som gått. Jag har alltså varit i Halmstad och utlandsfestat. Det har varit kalaskul måste jag säga. Har dock lite ont i ryggen efter att ha sovit på liggunderlag, men det är sådant man får ta. vad har vi få gjort? Jo vi har festat, träffat nytt folk, bytt märken, vart på en dålig och en "egengjord" sittning, käkat tacos och korv, sovit på golv, moesat, skrattat, inte duschat, sjungt, dansat, lyssnat på kassa band, underhållts av Pedro den gula bussen, inte kunnat sova, flummat och mycket, mycket mer...

Nu skall jag strax se på Beck... Vill ni se fler bilder från Hjärtslaget så rekomenderar jag facebook.// oooo, oo, ooo, oo, oo, ooo, ooo, oo, ooo, oo, oo... Oooooeeeååå flygplan...

Lucky Lime


 
// Inga sura miner

Silver

Håller på att packa inför helgen i Halmstad. Kläder, smink och hygienartiklar, handduk, underkläder, ngt att sova och sovsäck. Tror inte det är något mer jag behöver??? Mat till bussresan och alko införskaffar jag imorgon innan vi åker.

Igår var det Babylife-sittning med superhjälte-tema.. Jag klädde alltså ut mig till SilverWomen. Silvriga leggings, silversprayade stövlar, silvrigt linne, silvertyg som mantel, silversmink, glitterbodylotion och glitterspray i håret. Hela jag var silvrig helt enkelt. Sedan kom ngn på den briljanta idén att jag nog uppgraderat mig från white trash till silver trash. Så det var det jag fick vara hela kvällen sen. Sittningen var bra, spexen roliga, umgänget gott, pizzan god (jag lurade till mig två bitar.. schy säg inget till någon), för- och mellanfesterna var roliga, kåren var som vanligt, Nilla och Italy var bäst, Laholm var super och jag glittrade. Dock så dog kameran allt för tidigt in på kvällen.Ikväll skall jag och Kriss mysa lite med mat från Anna-Gretas. Han vet inte om att vi ska göra det än så det får bli en överraskning. Jag och Kriss har inte spenderat alla hjärtans dag en enda gång under de år vi varit ihop (inte innan dess heller såklart), så jag tänkte vi kunde "fira" lite idag istället då vi inte kommer vara med varandra på lördag detta år heller.

// Whould you dance if I asked you to dance?

Ett kort inlägg

Ska ner på stan och göra lite ärenden.. Bland annat fixa silver-spray till både hår och skor. Kanske något silversmink vore bra också. Sedan skall ComHem-boxern och internet-routern hämtas ut. Tågbiljetten mellan Halmstad och Borås måste också hämtas. Så det är mycket att göra på lite tid. För redan vid 15.00-15.30 så skall Lahom och Italys tjej komma hem till mig, så vi kan fixa oss inför sittningen. Nu skall jag käka lunch..

// See yah

Jobb, jobb och åter jobb

Sitter i Malins säng med min lilla Mac Book och söker jobb i Jönköping. Har inte skrivit mitt CV än, men jag letar upp adresser jag skall skicka det till sen när det är klart. Än så länge har jag hittat 23st intressanta jobb. Hoppas jag får någon av dem. Jag hoppas på att kanske få jobba extra på Gina i sommar med. Ringde chefen där nyss, men hon var sjuk idag. Så jag får försöka igen imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas..

Ska nog spela lite Mario Galaxy nu... Måste ta en liten paus känner jag.// That was when I ruled the world

Fem flyttar på sex månader = Galet

Är hemma i Borås.. Vilket jag alltid brukar vara när jag uppdaterar på bloggen nu för tiden. Men snart så skall det bli ordning på torpet. Jämna och inte allt för långa mellanrum mellan inläggen, intressantare ämnen, fler bilder osv. Vårt internet kommer nämligen i veckan som kommer.

Jag och Kriss har alltså flyttat nu. Så nu bor vi äntligen inne i stan. Det är en jätte fin lägenhet med valvade fönster, väldigt högt till tak och stora och rymliga rum. Tyvärr behöver vissa tapeter bytas ut och dörrarna är fula lägergårdsdörrar. Men vi skall försöka få tag på en besiktningsman som kan komma och göra ett utlåtande på våra "klagomål" och påpekanden. Hur det än kommer att gå så trivs vi jätte bra. Det känns verkligen som VÅRAN lägenhet. Äntligen, äntligen, äntligen är det slut på allt flyttande. Mamma räknade ut innan att hon hjälpt oss att flytta 5 gånger under de 6 senaste månaderna och det är ju helt sjukt många gånger. Men nu är vi på plats!

På onsdag är det sittning. Babylife sittning. Sittning med superhjälte-tema. Jag skall uppfinna min egna hjälte och klä ut mig till silverwomen. Ska bara hitta en massa silverkläder och färg.

På fredag åker jag till Halmstad på utlandsfest som det kallas. Hjärtslaget som denna helgen kommer att kallas kommer att bestå av fest, sovsalar, sittningar, deras kåren, bussresor och mycket roligt folk. Blir säkert en kanonkul helg.

På lördag har min lillasyster Moa sin avskedsfest. Hon åker nämligen iväg till Asien och Australien den 17:e. Kommer bli tomt utan henne (även fast jag inte bor hemma). Kommer tyvärr inte kunna närvara på hennes lilla tillställning då jag som jag skrev är i Halmstad. Däremot så kommer jag hem på söndagen och firar Mamma som fyller år. Så det kommer bli mycket omkringfarande denna vecka.


Blandade bilder från tre olika festtillfällen (förfest innan kåren, på kåren och cocktailfesten)

// 18

Träna vid 15.00

Sitter i skolan och känner att jag ligger efter i kinesiska, gränssnittsdesign och flash... Så bäst att jag sätter igång med lite plugg. En planering skall skrivas, en hemsida skall konstrueras och tecken skall övas på.

Ikväll blir det kåren. På fredag blir det tjejkväll med relax på Atlantis och på lördag flyttar jag alla möbler till lägenheten i stan.. Finaly!

// Hektiskt

Cocktailfest

Sitter i Borås. Ska strax kolla på Beck. Avsnittet som skall visas idag är väldigt bra och super spännande. Se det.

Igår var det alltså mitt och Elles cocktailparty... Det var trevligt, plockmaten var god, besökarna hade med sig fina paket och allt var helt enkelt frid och fröjd. Tack alla som kom och firade mig och Elle.
Tyvärr så orkar jag inte riktigt gå in på några detaljer, men det kommer nog en mer detaljerad beskrivning imorgon kanske.

Idag vann Kriss korpenlag sin första innebandymatch med. Grattis till BB korps.

// I veckan flyttar vi

RSS 2.0