Det luktar tacos

Ikväll är det jag och Helle som står för tacosen på Kåren.. Mitt första arbetspass på akademien. Kommer gå lätt som en plätt. Skära sallad, steka köttfärs och göra iordning ett buffébord. Det kommer gå galant. Jag menar jag har ju lagat mat till konfaläger och annat förr..

// Alfons och Molgan

Kommentarer
Postat av: Anonym

det kommer att gå galant! molga? alfons och molga? ska du skaffa kanin fabrik???? mollgan!!! fråga i djuraffären om man kan ha två killar, dom kanske blir hormonstinna och slåss så hårtussarna ryker.... två honom kan man ha! en av varje kan man INTE ha de är gravida 9 dagar och får 4-5 kullar om året och de nya ungarna blir könsmogna på några månader = 10 000 kaniner på ett år! två honor rekommenderas....Alfie och mollie

2009-09-11 @ 15:53:17
Postat av: Martha

Antar att det är du mamma som kommenterat? Du får ju läsa mina svar på dina tidigare kommentarer innan du skriver ett nytt. Där har jag nämligen sagt att de i djuraffären säger att det är helt okej med antingen två kastrerade hanar eller en hona och en kastrerad hane.. Men absolut INTE två honor för de psykar varandra (man ser inte att de bråkar, men de är dumma mot varandra på ett tyst sätt..).. Så så är det. Så jag tänkte köpa en hona och en hane.. Bara för att det blir billigare att kastrera bara en kanin istället för två.. ganska logiskt.. Alltså Alfons och Molga.. Understand? :)

2009-09-11 @ 23:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0