Sköna Maj välkommen...

Jaha då var 1:a Maj här.. Härligt härligt. Tiden har gått så oerhört fort bara. Känns som om det inte alls var länge sedan jag hade inspark och påbörjade mitt första år. Och nu är det bara veckor kvar tills jag gått hälften. Galet!

Idag åker jag till Norrtälje. Olle skall hälsas på och sjungas skall det göras. Imorgon hämtar vi Moa på Arlanda med. Känns faktikst inte som om hon varit borta så länge. Även på den punkten har tiden gått ganska fort. Fast jag bor ju i för sig i Jönköping och märker inte av hennes frånvaro på samma sätt. Kanske beror på det.

Kvällen igår gick utmärkt, spelmässigt. Jag skötte mig bra, borträknat några felräkningar. Men jag måste säga att både snabbheten gällande räkning och utdelning av marker har förbättrats på bara dessa två gånger. Så det kan ju bara gå bättre. Jag var alltså på Eksjös stadshotell och dealade igår. Trevligt ställe måste jag säga. Det var mycket folk, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att det var valborg. Annars kan jag inte tänka mig att det kryllar av männsikor där precis.

Packningen är packad och frukosten är uppäten.. Så nu väntar jag bara på att bilen från Borås skall komma och hämta upp mig. Tror bestämt att de är lite sena.// Tic-tac, tic-tac...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0