Det var den ledigheten det

Jaha efter en helgs ledighet drar det igång igen. Imorgon är det exakt två veckor kvar tills vi åker till Kina. På fredag kommer vi ha vårat första riktiga möte med magasingruppen (ska förklara mer om det senare) och då är det bara 11 dagar kvar tills vi drar och eftersom de flesta av oss åker hem över påsken så blir det lite snabbt uträknat 5 jobbdagar. 5 dagar av stress. På de fem dagarna ska vi lyckas få ihop en grafisk profil för projektet (en mediebyrå) och tidningen (dvs logotyp, färger, tidningens stil så att säga) och ett första "utkast" till den kommande tidningen (tidningarna). Dessutom ska vi komma på en "give-away" som vi ska undersöka tillverkningsmöjligheterna i Kina för, plus lite till. Men ehh, vi får sova i Kina sen.. Eller!?!

Nu ska jag äta Stinas Kyckling. Fast det är inte Stinas utan ICAs kyckling. Men det smakar säkert lika gott. Doftar gott från köket gör det i alla fall. Hungrig, hungrig, hungrig...

Imorgon är det redovisning och oponering som står på schemat.
Och troligtvis kommer våra tidningar på posten då med. Ska bli kul (tidningen alltså, inte oponeringen). Lägger nog ut lite bilder på den här på bloggen för allmän beskådning snart med. Men då får ni lova att följa copyright-lagen ;)


Bilder från helgen kommer senare ikväll.. Både här och på facebook!

// It's a wrap

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0