Det luktar irritation

Sitter och kollar på "Mammas pojke" på 4:an.. det är ganska kul. Hahah.. vuxna män som har sin mamma rännandes efter sig samtidigt som de dejtar en massa tjejer. Får panik på killarnas mammor som passar upp på dem hela tiden, får panik på männen som inte tar något egen ansvar och jag får panik på tjejerna som ställer upp i detta program.. vem vill dejta en kille som man själv får bli mamma åt sen? Nja.. knapigt folk det där!

Imorgon skall projektgruppen redovisa och lämna in två projektrapporter.. detta innebär att vi är ett steg närmare en stressfri period. Nu är det bara filmredigering, fildagboksinlämning, två tentaskrivningar och en marknadsplans inlämning kvar.. Trött på vår projektgrupp nu. Man märker att folk bara vill att allt ska ta slut. Man stör sig på varandra, folk försöker smita undan och slippa ifrån uppgifter, det är inte många som tar sitt ansvar, folk är ideligen sena på mornarna när vi ska träffas och det är bara allmänt pissig stämning i gruppen. Orkar inte! NU får det vara över snart.. Detta är inte bra för vänskapsbanden alltså.



Lite glada miner finns dock.. Kriss har fått jobb på IKEA.. så grattis till honom! Och snart har han antagligen körkort också.. Det går bra nu! Pengar rullar snart in som de ska nu!

// Affärsidé

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0