Finaly!

Idag vaknade vi av att gatukontoret fått för sig att asfaltera om våran gata.. Visserligen bra, men störande när.

Idag skall jag och Kriss flytta in alla våra saker i nya lyan.. En soffa, våra sängar, tv:en och alla SAKER! Typ kläder, lakan, billiga vinglas som "gärna" får gå sönder, lite tavlor etc.. Allt annat finns redan då vi som sagt var hyr i andra hand och delvis möblerad. Så vid 12.30 bär det av till Borås och Preem för att hyra släpkärra.. Skall bli skönt att få slippa flytta runt nu på ett tag (ja, tills nyår i alla fall).

Imorgon är det inflyttningsfest (Highschool team) i Villa Margareta.. Skall bli skoj. Frågan är bara vad man skall klä ut sig till.. Några förslag?

// Stolarna är fula och äckliga

Kommentarer
Postat av: Emmy

hej gumman!!

hoppas att flytten går bra idag och att ni kommer iordning i nya lyan! hur trivs ni i jkpg? skolan? jag saknar dig här hemma i kiliga borås..! får man komma och hälsa på dig, kriss och linda någon dag?

kärlek! puss puss

2008-09-02 @ 13:42:22
Postat av: Martha

Emmy: Vi trivs bara bra här både jag och Kriss.. Vi trivs väl si så där i nya lyan då den redan är delvis möblerad.. Inte riktigt min smak, men skall ju bara bo i den i 4 månader som längst, så vi överlever nog :) Skönt att ha en lägenhet att bo i nu i alla fall. Med Jönköping däremot trivs vi super.. Väldigt fin stad. Klart att du får komma och hälsa på oss. Vi ska väl ha en liten inflyttningsfest med när allt lugnat ner sig lite.. :) Saknar dig med. Kommer hem till helgen i alla fall. Puss

2008-09-02 @ 22:06:17
URL: http://marthapartha.blogg.se/
Postat av: adam

kort kjol och skjorta ;D

2008-09-02 @ 22:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0