Gul, ful och sjuk

Har bränt mig på strykjärnet... svider som bara den på handen nu. Men så kan det gå när man stryker lucialinnen.

Är på jobbet nu.. ännu en jobbnatt... Fruktansvärt trist alltså. Men jag överlever nog den här natten med.

Här på jobbet har vi en  gul, liten förarlös truck som levererar in material till oss från huvudförrådet. Den är fruktansvärt ful och vi kallar den för den "gula faran" eftersom den kör på saker stup i kvarten. Den är rätt seg också... Tar evigheter för den att komma någonstans. Den har nämligen en sensor som säger till när något är i vägen (fungerar inte alltid eftersom den kör på saker ibland) och då stannar den i några sekunder innan den försöker ta sig vidare igen. Är det då så att en hel grupp människor korsar dess väg så dröjer det innan den kommer igång. Den är sååå irriterande! Se upp för gula faran säger jag bara...

image115På radion försöker de para ihop folk.. De tänkte nämligen lösa bostadbristen i städerna på det sättet. Bor inte alla ensamma, utan två och två så blir det ju många lediga lägenheter... Men radiopratarna lyckas väl sådär bra med att matcha ihop rätt personer.

Finns en kille på jobbet som ser ut som Stitch... Ni vet den blå utomjordingen som är med i filmerna "Lilo och Stitch"?? Han är jätte lik faktiskt. Lite kort, rund och har brett ansikte... Ja likheten är slående!

Börjar bli sjuk känner jag. Huvudet värker och dunkar, halsen blir bara tjockare för varje timma som går och näsan är igentäppt. Snart kommer väl febern också... Vill inte bli sjuk!

Borde börja handla julklappar nu...

// Ett paket på Å till paketleken med jobbet? Hjälp!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0