Det luktar rolig fakta





En människa gör i snitt 1140 telefonsamtal per år






// Just so you know

Det luktar önskelista

Ifall det var jag som fyllde år snart, hade jag önskat mig detta...



// God natt

Det luktar nuläge

Nuläget just nu är att jag sitter i soffan med en påse godis (den jag köpte igår) och bloggar. Egentligen borde jag stå i köket och laga någon god middag. Men eftersom jag varit i skolan ända fram till strax innan 18.00 så orkar jag inte det. Skall kanske snart ta tag i saker och ting.. men inte riiiiiktigt än.

Vet ni förresten vad som ingår i en nulägesanalys? Jo det skall jag ta och tala om för er.. Det ingår: marknadsbestämning (produkt/marknad), marknadsanalys, styrkor och svagehet i företaget, hot och möjligheter i omvärlden, marknadsundersökningar, kundbarometer och konkurrentanalys. Det är detta jag och min projektgrupp sitter och gör för vårt valda företag "InterSport" och för vårat egna företag "aHA! reklam & design". Lärorikt, svårt, omständigt och tidskrävande. Bra att kunna men tråkigt att göra. Vi har tills på fredag på oss.. Allt går utom nyfödda barn, men dom lär sig.. right!?!
Imorgon skall vi fira Nilla som snart fyller 24år.. Det blir körslaget högt och lågt. Vi skall sjunga så det står härliga till på förfesten och sedan skall vi Oha hela natten nere på kåren efteråt. Kommer bli skojsigt. Men innan förfesten skall jag jobba på kåren. Göra hamburgare till Halloween-sittningen som är. Jag är snart expert på att göra kårenhamburgare. Wiho!

Snart fyller systra mi år också. Matilda fyller 22år på torsdag. Tyvärr kan jag inte komma på hennes fest som hon skall ha i helgen då Kriss familj kommer på besök. Och det är verkligen på tiden att de gör det.. Vi har ändå bott här i Jönköping i snart 1 1/2 år. Skall bli skojsigt att ha dem här. Matilda får jag fira på avstånd och kanske lite gran i London nästkommande helg.

// Candyman

Det luktar spiik

Yes nu har vi lyckats anmäla två lag till Spiik-innebandyn i slutet av November. Kommer bli grymt kul! Minst lika kul som förra året.



Har precis tryckt i mig en korv med bröd och mos.. gottigt! Och nu äter jag en massa godis. Onyttigt jag vet.. men jag behövde lite godis just nu kände jag.

// IKEA

Det luktar hemfärd

Vid halv ett drar jag tillbaka till Jönköping.. Egentligen hade jag velat stanna lite längre nu när jag ändå är hemma. Men Kriss har en innebandymatch.. så tyvärr.

// Nu brunsch

Det luktar rolig fakta






När du är sur så används 42 muskler i ansiktet, men bara 17 när du ler








// Just so you know

Det luktar Borås

Nu drar jag strax hem till Borås.. skall vara där hela helgen. Vill passa på nu innan allt drar igång i skolan igen. Eller ja, det har väl redan dragit igång.. eller rättare sagt aldrig slutat. Min nästa vecka är fullsmäckad av redovisningar, föreläsningar, labbar, gruppmöten, kårenjobb och annat. Som tur är ska Nilla ha lite party på onsdag så att man kan få en liten paus mitt i allt.

// Packar

Det luktar mystiska omständigheter

Kvällen igår var kul.. Vi var några stycken hemma hos mig och förfestade. Vi åt nachos, snackade, drack, spelade buzz och hade almänt trevligt. På kåren var det knökat med folk så vi drog några stycken till Bongo efter ett tag. Kom hem ganska tidigt och då var jag jätte sugen på att äta upp alla nacho- och vitlöksbrödsrester. Men allt var slut... Kriss lovar att han inte ätit upp det och det var gansak mycket kvar när vi gick. Så vi har antagligen ett hungrigt spöke i lägenheten. Vin gillar han också, spöket. I alla fall det jag gjorde själv i sommras...

// Buuuuuhhhh

Det luktar nachos

Snart är det dags för förfest här på Pilgatan.. Skall bli kuligt. Vi kommer bli fler än vanligt. Skall bjuda på lite nachos med riven ost från ugnen sen när alla dyker upp.. och vitlöksbröd.. mumms! Får se hur många som äter brödet dock.. Inte alls om vill stinka vitlök i munnen. Men jag vill... Tycker faktiskt inte det luktar så äckligt om någon ätit vitlök. Då finns det rätt mycket värre saker en människa kan lukta i munnen..



Stort Grattis till Kriss med som tog körkort idag... wiiii!

// Brother Louie

Det luktar banan

Idag har jag gjort en banan som ligger i en mugg i skolan.. wiho.. 3D är kul!


Fin va? Trots att det är en liten banan eller en väldigt stor mugg...

// Tjing

Det luktar nytt

..och lite gamalt. Det nya denna veckan är att vi börjar tre nya kurser (eller en del av oss börjar tre kurser, andra bara två). Det gamla är att vi fortfarande har en inlämningsuppgift och en projektfilm att göra klart från föregående kurs (knepigt att ha inlämningsdatum efter avslutad kurs?). Vi har nyss varit uppe på A6 och filmat det sista (förhoppningsvis) så nu är det bara slutredigering kvar. Är så less på den här reklamfilmen nu så jag vet inte vad..

I veckan som kommer händer det inte mycket förutom skolarbeten och självklart kåren på onsdag. Inte varit där på två onsdagar nu (när jag jobbade räknas inte) så det skall bli kul. De har ju både byggt om och så är det öppet för almänheten. Kommer bli mycket folk så det gällar att vara där i tid. Så förfesten den får börja tidigt...

// Marknadsplanspyssel

Det luktar dagen efter tentafest

Kvällen igår var helt okej.. Först var vi hos Linda på födelsedags/inflyttningsfest.. Mycket trevligt och god plockmat. Vid halv tio drog vi vidare. Jag till en tentafest på torpa och Kriss och Jonas drog till en tentafest i östra centrum. Senare blev det Bongo bar för lite häng och dans. Vid ett tiden gav jag upp och drog och åt kebab med Kriss och Jonas. Vid det här laget hade jag så fruktansvärt ont i fötterna av mina högklackade skor så jag fick rida på Kriss rygg hela vägen hem.. Tur att man har en stark pojkvän.



Nu skall jag strax iväg till busstationen för att åka till Borås.. Jag och mina syskon ska sjunga nämligen. Jag vet faktiskt inte än vad vi ska sjunga.. Men det löser sig. Tror inte Matilda har valt ut några låtar jag inte kan sen innan. Idag hafe jag dock hellre slappat i soffan med Scrubs och coca-cola.. Men nu blir det inte så.

// Tjingeling

Det luktar tentafest

Äntligen! Äntligen! Äntligen! Nu är tentaveckan över och ikväll blir det party. Först hos Linda som har födelsedagsfest ovh sedan blir det party med klassisarna mfl på torpa. Dags att öppna första cidern kanske? Wiho! Skön känsla i magen nu. Tentan var ganska svår, men en 3:a bör jag ju få i alla fall.

// Tjing

Det luktar rolig fakta





Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser







// Just so you know

Det luktar slutet på ett kapitel

Idag har jag varit i skolan vid 08.00 igen... plugg, plugg och åter plugg... Imorgon är det tenta och TENTAFEST.. Wiho! Det längtar jag efter.. festen alltså. Fast det fattade ni nog. Undra vad jag ska ha på mig? Lika bra att bestämma det idag då jag säkert inte kommer ha så mycket tid imorgon... Men vad? Hm...


Någon av dessa klänningar/toppar skulle inte vara fel...

Ikväll kommer Kriss kompis Jonas hit från Stockholm och hälsar på.. han skall vara hör hela helgen. Trevligt trevligt!

På söndag drar jag till Borås och sjunger lite en snabbis.. Blir ingen lång vistelse eftersom jag börjar redan vid 08.00 måndagen efter. Ja nästa vecka drar allt igång igen.. nya kurser och nya uppgifter. Ska bli skönt att lämna dessa kurser bakom sig nu..

// Godis godis

Det luktar olust

Sitter på spotify och uppdaterar min party-playlist samtidigt som jag kollar igenom lite bloggar, facebook och andra roliga sidor. Har verkligen ingen lust att öppna pluggboken. Men förr eller senare måste jag ändå ta tag i det.. Blir nog senare..


Milford sound...

// Phantom Bride

Det luktar stekos

Jahop då var första kåren-jobb-kvällen över.. Och jag har såååå ont i fötterna och ryggen. Nästa gång ska jag se till att ha bättre skor. Det var inte allt för stressig faktiskt.. trots det gjorde vi ca 120 hamburgetallrikar/pommesfritestallrikar.. Trodde inte det skulle var så mycket folk på kåren just ikväll. Men det var en hel del faktiskt. Mest ekonomer..

Imorgon är det plugg som gäller. Ska hinna med en fika med Elle, Laholm och Nilla med.. Man måste ju faktiskt pausa i pluggandet lite då och då.

// Natti

Det luktar orkeslös människa

Och den orkeslösa människan det är jag det.. Skall strax cykla ner till kåren och göra mig välförtjänt av jobbrickan. Har egentligen ingen lust alls.. borde sitta hemma och plugga till tentan egentligen. Men det finns mycket som man borde.. Och att jobba på kåren är ju faktiskt en av dem. Vet att allt kommer gå galant så fort jag satt min fot inanför dörrarna.. Men det är alltid lite segt innan man kommit iväg. Kommer kännas skönt att komma hem igen inatt sen i alla fall..

// Hamburgetallrikar here I come..

Det luktar kårenjobb

Idag har jag fikat/lunchat med Linda i skolan och pluggat med Laholm. Ikväll ska jag jobba i köket på kåren. Säkert inte så många so kommer vara där ikväll. Många som har tenta nu ju. Så det blir säkert en bra kväll att jobba första gången på.

Dessa kläder hade varit perfekta en kall dag som denna...


I våran lägenhet är det verkligen sågspån överallt. Eftersom kaninerna får hoppa fritt i köket så blir det en del sågspån på golvet. Jag försöker sopa så ofta som möjligt, men det är lätt hänt att strumporna tar med sig ovälkomna sågspån in i andra rum, upp i soffan och i sängen. Till råga på allt så har Alfons en fix idé om att ALLTID sprätta/gräva ut allt sågspån ur huset och självklart hamnar merparten av det på golvet UTANFÖR buren. Gah!

// Hungrig

Det luktar körteori

Idag säger vi än en gång grattis till Kriss.. den här gången för att han klarat körteorin. Ännu ett steg närmare körkortet. Great!

Idag har jag räknat ut Pay Off, Självkostnadspriser, Årsresultat och Lönsamheter.. Är såååå less på alla dessa formler som man skall kunna utantill. De är inga små formler direkt (i alla fall inte om man jämför med vad jag är van vid). Ska försöka plugga lite till senare ikväll. Men eftersom jag precis är hemkommen från skolan så behöver jag en liten paus.

// Vad ska jag äta idag?

Det luktar oplugg

Nu har jag suttit i säkert fyra timmar (inte helt i sträck, men ändå..) och kollat på kläder på nätet. Jag var fruktansvärt nära att först beställa lite plagg från Ellos, men ångrade mig i sista sekund. Precis efter jag stängt ner fönstret bestämmer jag mig för att ta en titt på H&M:s sida med och där klickar jag också ihop ett antal plagg. När jag nästan skall trycka på "till kassan" får jag dåligt samvete och ber Kriss som sitter bredvid mig att bli arg på mig som tänker köpa kläder trots att jag inte har råd. Han går gensat igång på idén och skäller ut mig. Tack och lov alltså.. Så nu har jag gjort lite kollage med kläder jag vill ha istället (precis så som jag brukar göra). Se men inte röra.. se men inte köpa! Fokus på London, fokus på Kina!!!

Jag börjar med ett kollage på en massa goa tjocktröjor... De andra kollagen visar jag här på bloggen allt efter som.. Inte kul att publicera all direkt.

Ulliga, mysiga och varma hösttröjor... De kommer från BikBok, GinaTricot och Modekungen.se

// Nu sticke(a)r jag

Det luktar affärsrätt

Även denna veckan är det fullt upp i skolan. På lördag är det nämligen tenta nr 2 och sammtidigt skall en film göras klar + en vidiodagbok skrivas och en "hemtenta" i Marknadskommunikation 2 skall ihopkomponeras. Så idag var vi i skolan 08.00... Ingen sovmorgon här inte.

Fick hem ett erbjudande från Ellos (precis som alla andra också fått kan jag tänka?) idag där man får 50% på hösten/vintern kläder.. skall ta en kik och se ifall de har något snyggt. Är väl inte ett så sort fan av Ellos just. Men 50% är mycket.

// Sjk = dL + dM + MO + TO + AO + FO

Det luktar kinamat

Hemkommen från tentan nu.. det gick bra.. var en del lite småkluriga frågor som jag fick ordbajsa en del på. Men de flesta frågorna kunde jag svaren på galant. Hoppas på en 4:a faktiskt.. (det sammas om vg typ).

Nu skall Kriss och jag strax iväg och äta kinamat.. det skall bli gott. Inte ätit ngt sen frukost/brunch vid 12-tiden. Senare ikväll när vi kommit hem från restaurangen borde jag börja läsa Affärsrätt och kallkylering (mindre än en vecka kvar tills den tentan och jag har knappt börjat).. men det blir nog en film och lite godis istället. Kriss fyller ju inte år varje dag liksom.

// Kanintricket

Det luktar födelsedag

Idag firar vi Kriss som fyller 24 år.. Vi firar också att jag snart har gjort klart tenta ett av två. Ikväll skall vi fira genom att äta på en kinarestaurang nere i stan som heter Hot Aisia.. Skall bli gott. I morse blev jag väkt av Kriss istället för tvärt om som det skall vara. Han var som ett litet barn och han ville ha sin presenter. Så jag fick helt enkelt pallra mig upp och gratta honom.. Söt är han!

Nu skall kriss förhöra mig inför tentan i eftermiddag. Så skriver inget mer nu.. lika bra det, för jag har inget intressant att berätta. Händer liksom inte så mycket i mitt liv just nu.

// Önska mig lycka till

Det luktar dagen före tentan

Idag är et plugg, plugg, plugg för hela slanten.. Okej, nästan hela slanten. Skall försöka städa kaninburen och se på fotbollen i eftermidag med. Men förutom dessa två undantag så är det BARA plugg som gäller. Sitter just nu och sätter ihop en liten övningstenta åt mina mig själv och mina vänner att testa våra kunskaper med. Kan vara bra att veta hur man ligger till inför imorgon tänkte jag.


Vill ha...

Skall försöka hinna ner till stan en snabbis också kom jag på nu... har lite smink som är slut och måste köpa nya produkter. Lika bra att få det gjort. Hatar att inte ha en komplett sminkväska (alltså de produkterna jag använder dagligen, så som foundation, puder, rouge, mascara och eyeliner).

// Satsar på 5:a

Det luktar fler besökare

Nu skall jag äta fläskfileet och potatis- och rotfruktsgrattäng.. till detta skall vi ha rospepparsås och citronvatten. Mumms! Jag är sååå hungrig. har köpt lite godis till senare med, då vi skall se på film. "Min brors flickvän" skall vi se.. ingen aning om ifall den är bra.. men det är det jag ska ta reda på ju.


Jag gillar sås...

Vill ni förresten få fler bloggbesökare så registrera er här!!!

// Tjopp tjopp

Det luktar top model

Sitter och kollar på top model 13... under den här säsongen är det bara tjejer under 170cm som får vara med. Man ser ingen skillnad på deras kort att de å¨något sätt skulle vara kortare än en vanlig modell. Det finns alltså en möjlighet för oss "korta" tjejer inom modellbranschen... Var länge sedan jag gjorde något sådant nu. Tycker det är så kul.. hoppas det dyker upp ett tillfälle snart igen.



Under ett evanemang som arrangerades av fashionMARKET...

// God natt

Det luktar irritation

Sitter och kollar på "Mammas pojke" på 4:an.. det är ganska kul. Hahah.. vuxna män som har sin mamma rännandes efter sig samtidigt som de dejtar en massa tjejer. Får panik på killarnas mammor som passar upp på dem hela tiden, får panik på männen som inte tar något egen ansvar och jag får panik på tjejerna som ställer upp i detta program.. vem vill dejta en kille som man själv får bli mamma åt sen? Nja.. knapigt folk det där!

Imorgon skall projektgruppen redovisa och lämna in två projektrapporter.. detta innebär att vi är ett steg närmare en stressfri period. Nu är det bara filmredigering, fildagboksinlämning, två tentaskrivningar och en marknadsplans inlämning kvar.. Trött på vår projektgrupp nu. Man märker att folk bara vill att allt ska ta slut. Man stör sig på varandra, folk försöker smita undan och slippa ifrån uppgifter, det är inte många som tar sitt ansvar, folk är ideligen sena på mornarna när vi ska träffas och det är bara allmänt pissig stämning i gruppen. Orkar inte! NU får det vara över snart.. Detta är inte bra för vänskapsbanden alltså.



Lite glada miner finns dock.. Kriss har fått jobb på IKEA.. så grattis till honom! Och snart har han antagligen körkort också.. Det går bra nu! Pengar rullar snart in som de ska nu!

// Affärsidé

Det luktar pringles

Kriss är i köket och kokar korv och gör potatismos.. Skall bli gott för jag är hungrig. Efteråt skall jag äta choklad och pringles-chips.. Är egentligen mest sugen på att hoppa över korven och gå direkt på chipsen, men mitt sunda försnuft säger mig att jag behöver maten också.

Medans Kriss lagar mat låtsas jag plugga.. Men egenlitgen kollar jag på serier. Gossip Girl, 90210, Greys Anatomy, Americas Next Top Model och sådant. Men sscchyy säg inget till Kriss..


Okej, jag leker lite med Photoshop också...

// Xoxo

Det luktar kassa skämt, eller var det ens skämt?!

Har precis stängt av tv:n... Roast på Berns var urkasst. Brukar alltid kolla på det programmet då jag tycker det har varit roligt, med bra skämt och komiker med glimten i ögat. Idag var det låga skämt.. eller var det ens skämt? Nej jag och Kriss bytte kanal i protest efter 20 minuter.. Jag tycker INTE man går på folks utseenden på det sättet som komikerna gjorde med Bert Karlsson ikväll. Ett dålig skämt om hur man ser ut kan man väl säkert tåla då och då om det är med finess i. Men att stå och prata om hur ful en person är minut efter minut är bara dåligt. Jag tycker INTE det var roligt! Ucha...

Har surfat runt på forever21.com istället och hittat en massa skor som jag skulle vilja beställa... Fast det finns mycket man vill här i livet.


Skor skor skor skor skor...

// God natt

Det luktar gott

Ja det gör det, för vi lagar Flygande Jakob. Fick sånt sug efter att ha ätit det hos Laholm i fredags.. Ska bli så gott!

Fick precis reda på att lilla syster Malin kommit med till sista uttagningen till Borås Lucia.. Håller tummarna för att hon kommer med.. Vore jätte kul! Då skall jag få er alla att rösta på henne, trots att ni inte bor i Borås..



Nej nu ska jag äta.. händer ändå inget annat värt att skriva om.. bara plugg i mitt liv nu som ni nog förstått!

// Matelli mat mat

Edit: Mmmm.. till efterrätt blev det Grekisk yoghurt med honung..

Det luktar panik

Nyss hemkommen från O'learys.. Jag och Kriss har varit där och kollat på Elfsborg - AIK. Det blev tyvärr 0-0.. men matchen var väldigt spännande och Elfsborg var jätte duktiga. Tyvärr vinner väl inte Elfsborg allsvenskan i år dock. Men man kan ju alltid hoppas...

Idag borde jag har pluggat..
Det har jag inte gjort. Men jag har tvättat.. som bara den. Till och med mattorna fick åka in i tvättmaskinen. Skönt att ha fått det gjort nu.. Hade bara fultrosorna kvar så det var verkligen på tiden att få kläderna rena..

I veckan som kommer skall jag vara i skolan 08.00 varje morgon.. ucha! Men vi har fruktansvärt mycket nu så jag har inget val. Två projektrapporter, en film som skall klippas ihop + en projektdagbok på det, två tentor att plugga järnet till, en inlämning på 3-5 A4-sidor och ytterligare några småuppgifter. Panik!

Måste ringa och beställa tid för kastrering av Alfons imorgon också.. Han är 12 veckor nu och enligt kaninfakta.se så kan han vara könsmogen nu. Skulle visserligen inte gör så mycket ifall det råkade bli en kull, men lika bra att beställa en tid ändå.. man vet ju itne ifall det är väntetid. Läste också att man ska vara VÄLDIGT försiktig med att ge kaniner grönsaker i för stora mängder då de lätt får diaré. Och tydligen så är diaré den vanligaste dödsorsaken bland kaniner. Så fort jag läste detta sprang jag ut i köket och plockade bort alla morotsbitar jag lagt ut. Nu skall de bara få varsin liten bit morot då och då.


Alfons stretchar bakbenen...

// Nu Scrubs

Det luktar utgång

Efter att ha pluggat heeeeela dagen (med undantag för mat och kaninbursstädning) så är det nu bestämt at det blir fest ikväll. Så nu har jag laggt ner pluggandet och börjar fixa mig för kvällen. Snart skall jag och Kriss laga lite kyckling och ris med. För man skall icke dricka vin på fastande mage. Lika bra att jag fortsätter med sminkningen och håret nu då.. för om en timma komma Laholm, Nilla och Andreas hit och mellanlandar en stund. De ska få se mina små ninisar och kanske dricka ett glas innan vi drar vidare till självaste festen.


Like it or not... Men så här har jag alltid mitt hår när jag sminkar mig... Okej ni som känner mig vet att jag har det så här oftare än så. Men alltid alltid när jag sminkar mig! Då är det inte ivägen...

// Lilla my

Det luktar tvättid

Nyss hemkommen från Laholm. Jag Nilla och Laholm hade en jätte mysig kväll. Fick mig en up-date av Nilla, åt god flygande Jakob, tittade på idol, snackade en massa, kollade roliga klipp och bra låtar på youtube, satte nästan på en film, åt chips och hade ett bra slut på en annars så knepig dag.

Nu sitter jag här hemma i soffan med Kriss.. han ser på NHL.. Skit trist! Ska nog lägga mig snart. Imorgon ska jag försöka gå upp ganska tidigt (tidigt för att vara jag) för att plugga som sagt. Sedan skall jag tvätta, vilket verkligen är på tiden. Kaninburen skall jag med ta tag i. Sen på kvällen blir det kanske en fest.. Hoppas jag känner mig någorlunda ikapp med pluggandet så att jag kan gå på den.

// Natti natti

Det luktar tjejkväll

Ucha idag har jag varit i skolan från 08.00 till 16.00.. Jobbigt jobbigt! Jag är verkligen helt slut i huvudet nu. Dagen började inte bra heller. Allt vårt filmade material som vi laggt in på datorn och gjort till klipp och rensat bort allt onödigt, var raderat. Så dagen har bestått i att göra om.. En hel veckas arbete var alltså borta. Som tur är fick vi reda på att deadline för filmen har blivit framflyttat så allt skall nog lösa sig i slutändan trots allt.

Om en timma skall jag gå över till Laholm. Vi och Nilla skall ha lite tjejkväll. Laholm bjuder på flygande Jakob och sedan kanske vi ser en film eller bara sitter och tjötar. Skall bli trevligt!


Mina söta, fina, snälla, goa vänner Laholm och Nilla...

Annars i helgen är det bara plugg som gäller. Tentorna närmar sig med stormsteg och jag känner mig inte alls förberedd. Läsa, läsa, läsa, skriva, skriva skriva, plugga in, plugga in, plugga in...

// Hungrig

Det luktar dubbelgångare

Serriöst.. detta skulle kunna vara Linda! Kom av en slump in på denna tjejs blogg och visst är hon otroligt lik Linda? Galet lik. Samma pose som Linda brukar göra med. Eller vad tycker du själv Linda? (Jag snackar förstås om den högra personen)


Linda är det du?

// Puss pass piss

Det luktar kyla

Fasiken vad kallt det är ute idag. Svinkallt! Burr! Man märker att hösten är här på riktigt nu. Är ju nästan vinter redan till och med. Galet kallt! Vinterjacka snart kanske?

Kvällen igår var jätte lyckad. Vi var först hemma hos Sandy är vi åt gello-shotts med sked, drack lite vin, snackade och kollade på idol. Sedan drog vi till gamla HLK där de blåa (MKV-infoiterna) hade lite mellan fest efter sin sittning. Alla var utklädda till latinos. Nice! Där minglade vi lite, snackade mer och åt mer gello-shotts. På kåren sedan blev det cider, chicken-wings, uppdrag och massa prat med olika roliga människor. Drog hem vid 01.00-tiden. En lyckad utekväll, precis så som jag ville ha det! Yes!

Ikväll är det plugga, plugga, plugga som gäller. Har suttit i skolan hela dagen och gjort affärsrättsuppgifter, rapportskrivning och filmmanus. Trots detta så måste jag plugga nu. Första tentan är om en vecka. Gah!

// Swirr

RSS 2.0