We came, we saw, we conquered...

Sov ingenting inatt heller... Förstår inte hur jag fortfarande kan stå på benen. Får panik som jag inte somnar inatt heller.

Våran granne spelar den värsta tänkbara musiken, skit högt... Det dååånar i hela huset och i mina öron med för den delen. Hårdaste hårdrocken. Skriiiiiiik, bröööööt, vrååååål, baaaaaaas, eeeeeeeeelgittar, truuuuuummor, mer skriiiiiik, gaaaap och vrååååål. Får panik om han inte sänker snart.
Oops, shit vad coolt. Precis när jag skrev det ovan så stängde han av. Hahah.. Var nog Gud som gjorde lite under.. ;) Eller kanske bara en granne som var lika trött på oljudet som jag...

Vad händer ikväll? Ingenting, nada.. Ska ju som sagt var upp i ottan imorgon igen. Så blir nog allvarligt snart sängen för mig.



// Jag börjar närma mig målet (dvs snart ledig vecka, mindre än hälften kvar)

Ö

Sitter på jobbet, som så många gånger förr, och väntar på att klockan skall skutta fram tre kvart så jag får sluta snart. På radion är det någon dålig rappare från USA i "Din gata".. Jag gillar verkligen inte "din gata" i P3, riktigt kasst faktiskt. Radiopratarna har jobbiga röster, de snackar nästan bara strunt och de få gånger de pratar om något vesentligt så intrsserar det mig inte. Nej jag byter alltid radiokanal när jag hör att det är "din gata".

Ucha jag är verkligen helt slut idag. Inte sovigt någonting i natt.. Låg bara och kollade på klockan och tänkte "nu är det 4 timmar kvar", "nu är det bara 3 timmar kvar", "shit nu är det 2 timmar kvar bara, nu måste jag sova" osv. Kanske lyckades slummra till några få gånger, men det gav ingen vila i alla fall. Hoppas det går lättare i natt nu då. Är ju som sagt var helt slut nu så borde gå rätt lätt att somna sedan.

Ute är det 30 grader och det enda jag vill är att ligga på en strand med någon god smothie eller liknande. Längtar efter svalkande bad och solande på dagen och grill med fest på kvällen. Snart har jag semester.. snart. För er som vill veta när jag är ledig så kommer här en liten lista:

V.23 (Ledig 2-8:e Juni) 3:e = Bäckängbal, 5:e = Studenten, 6:e = Nationaldagen, 8:e = åker till Styrsö
V.24 (Ledig hela veckan) Då är jag på Styrsö hela veckan och är frivilligledare på ett konfirmationsläger.
v.25 Inte ledig den veckan, men på midsommar den 20:e är jag fri som en fågel och då skall jag festa.
v.27 (Ledig 31-6:e Juli) Då sticker jag med Kriss ner till Sturkö i Karlskrona skärgård. Om vi är där hela veckan vet vi inte ännu.
v.28 Inte ledig denna vecka men när helgen infinner sig så blir det Hönö i Göterborgs skärgård för hela slanten.
v.29 (Ledig hela veckan) Då är det Ingarö som gäller i Stokcholmsskärgård, där är vi hela veckan...
v.30 (Ledig hela veckan) Det blir nog lite Fotö i Göteborgsskärgård och så skall jag och Kriss ta med Julia och Anton till Astrid Lindgrens värld någon dag under v.30.
v.31 (Ledig hela veckan) Och tro det eller ej, men denna vecka är oplanerad.



Självklart blir det en massa vänner, grill, fest, bad, sol, utecaféer mm under alla dessa veckor!

// Christian tycker min bogg är bra.. Jag skall se till att den blir bättre.

Geisha

Det blev ingen fika med Emmy idag.. Trist. Men nästa vecka är vi bpda lediga rätt mycket så då få vi allt se till att ses.

Igår var jag på SMU-ledaravslutning i Borgstena... Vi lekte lekar, grillade och umgicks. Mysigt! Känns lite sorgligt att det är sista gången Olle är med bara.
Innan avslutningen var det konfirmationsplanering och jag blev glutenansvarig.. Dum som jag är så tog jag på mig det uppdraget själv så nu måste jag närvara vid varje måltidsförberedande för att se till att glutenallergikerna får sin mat. Men det gör väl inget egentlgen, kommer stå mest i köket ändå.

Nu skall jag till kyrkan igen och städa och äta mat med städgruppen... Det är rätt trevligt faktiskt. Gillar tanterna och farbröderna i våran grupp, de är så goa och trevliga. Inte många som inte är trevliga i kyrkan i och för sig.. Men de i gruppen känner jag ju bättre.



// P-A har en "vän" och jag äter Geisha-choklad

Min nya vän Anna

Kollade nyss på statistiken över läsare och det är hela 2st som har varit inne och läst min blogg nu inatt.. Vilka kan det vara som läser mitt i natten? Måste ju vara någon på mitt skift, för vilka andra är vakna nattetid? Hm...

Inatt var det sista arbetspasset för min kära vän Anna, eller ja min kära nya vän Anna. Lite trist att hon skall sluta jobba nu när vi precis börjat bli bra vänner. Men precis som hon sa innan så skall vi inte förlora kontakten bara för att hon försvinner från Ericsson. Anna är en go tjej som jag bara vill lära känna mer. Hon bjöd för övrigt på muffins idag just bara för att hon skall sluta.. de var riktigt goda! Jag har redan bestämt vad jag skall bjuda på då jag slutar när det nu blir... Men jag lovar att det kommer bli smaskens det med.

Sen så jobbar Nemere helgnatt nu med... Det är också trist. Jag får umgås med de andra på jobbet nu helt enkelt...

När jag vaknat idag så är det planering inför konfirmationslägret som går av stapeln om ca 2 veckor... Efter det är det avtackningsmys med alla SMU-ledare. Blir nog lite gott och äta och kanske någon lek. Kuligt!

Nu kommer gula faran så jag måste återgå till mitt arbete (som slutar om 40min)... Ciao bella!

// Typiskt att man skall jobba hela helgen när det skall bli så fint väder...

Jag vill ha...

... Ny bikini och en lång snygg ledig klänning! Matilda min lillasyster hittade den här snygga bikinin med båtar på från Victorias secret.. visst är den super söt?



// Sminka mig och sedan jobbet

Knalletorget

När jag och Kriss vaknade idag så drog vi ner till stan för lite shopping och en bit mat. Jag inföskaffade ett par nya jeans från Gina Tricot och ett armband från densamma. Kriss köpte en snygg skjorta som var medelhavsblå- och vitrandig från Face. Efter dessa inköp satte vi oss på knalletorget och beställde in varsin jalapeno hamburgertalrik.. Den var stark men mycket god. Vädret är dessutom helt underbart så man kan inget annat än njuta just nu!



// Jobb igen om 3 1/2 timme...

Jag vill vara fri från jobb

Då var det bara 1 timmar kvar på arbetspasset då.. Känns skönt att snart få åka hem till sängen och sova. Har varit super trött hela natten. Men nu börjar jag bil övertrött istället.. Så snart börjar jag nog klanta till allt och fnissa åt precis vad som helst. Men vist är det kul att vara övertrött ibland? Man är så lättroad då.. I alla fall jag!

Vad händer denna vecka 22 då? Jag skall träffa Emmy, vilket var evigheter sedan känns det som. Jag skall städa och äta gott i kyrkan (var sjunde vecka) med städgruppen. Jag skall försöka damma och dammsuga överallt i lägenheten. Jag skall jobba en hel del. Jag skall se till att vara utomhus så mycket jag bara kan i solen. Jag skall blogga och kolla på Top Model 10. Jag ska försöka ställa om dygnet. Jag skall försöka ha kul och göra nytta på samma gång, så jag slipper känna att ännu en vecka går åt till ingenting.

// Efter värstinghelgen väntar två veckors semester... Härligt!

Vinn en plåtning!


För att vara med och tävla om en plåtning med Hanna, klicka på bilden så kommer ni direkt till hennes sida.

// Jag vill vinna...

Top Model 10

Har precis kollat på ett avsnitt av Top Model 10.. Jag hejjar på Anya, helt klart! Hon lär ju komma till finalen i alla fall.


Klockan är mycket och jag har inte gått upp ännu. Men idag får lag lov att ligga länge i sängen. Skall nämligen jobba natt och börjar inte för ens 22.30 ikväll så jag måste ju få in rätt dygnsrytm.
Magen börjar kurra lite smått nu dock så jag måste väl gå upp och äta något. Får nog ta och bli kvarterskrogens mat idag. De har faktiskt rätt goda luncher.

Vid 17.00 skall jag till pappa.. Skall bli så kul att få träffa Anton och Emma igen, var verkligen jätte längesedan jag träffade mina minsta syskon. Skall fråga pappa om jag får ta med mig Anton till Astrid Lindgrens värld i sommar med. Jag hoppas verkligen jag får det för det skulle vara så kul... Kriss och jag skall nämligen åka dit med hans lilla syster och Anton är lika gammal som henne. Så det skulle vara roligt om de kunde följa med båda två...

// You wanna be on top?

Jag ser ut som Bart i Sesamstreet

Första sidan på bt.se... alltid något. Jag som blev så glad över att bilden i borås tidning var så liten att man inte såg att det var jag knappt.. Men nu finns jag alltså med på hemsidan också och självklart är bilden strörre där. Kan lika gärna lägga ut den på bloggen också då.

Snygg pose va? hahah

// Jag vill ha längre ben...


Morsdag och Monsterhår

Modevisningen på Simonsland igår gick jätte bra. Jag tycker att min walk var helt okej, mina poser med hoppas jag. Däremot var min frisyr och mitt smink horrible.. Men som "modell" får man väl ta vad man får och göra det bästa av situationen. Jag försökte att inte kolla mig i någon spegel och att låtsas i mitt huvud att jag såg ut på ett helt annat sätt så att jag kände mig snygg. Då blev det lättare att gå catwalken med självförtroende och attityd. Men i sin helhet var gårdagen super rolig. Jag kan absolut tänka mig att göra det igen.


Efter modevisningen igår så var jag jätte trött så jag funderade på att dra hem och bara slöa framför eurovision. Men ångrade mig sedan och fixade om mig lite snabbt (blev en knut i nacken då det var det enda jag kunda göra med den frissen och så lite nytt smink, inga hårdmålade ögonbryn) och drog sedan in till stan med Anna. Vi gick först till Vimmel och drack lite drinkar och när allt folk kom ja då drog vi vidare til Harrys. Jag tror jag och Anna blev ense om att Harrys faktiskt lever upp till de förväntningar man har av stället... Bonnigt! I mina ögon kommer Harrys alltid vara ett bonnaställe, vad någon av er än säger.

Till och med dagens hår hade varit bättre än gårdagens frilla... Balsamflaskan here I come.

Nu idag blit det en tripp till Götet med Kriss för att hälsa på hans mor- och farföräldrar. Och iväll skall min mamma firas lite pga att det är morsdag. Så det är väl bara att gå upp och fånga dagen nu då.

// Jag är tydligen med på bild i tidningen med... :S

Simonsland imorgon

Ville bara säga god natt och att jag inte har feber längre...
Så imorgon blir det catwalk för hela slanten. Kanske lite schlager em på kvällen med?
Måste sova nu då jag skall vara på salong Cri 08.00 imorgon.
Wish me good luck!

// God natt

Feber!

Precis som jag kände på mig så har jag haft feber idag.. Inte hög feber, men ändå feber. När jag har feber blir jag stressad och otålig. Jag får panik över att bara vara. Precis som i julas när jag nästan hade 39:e graders feber.. Trotts det så körde jag igång och började laga knäck och städa. Kriss familj som var på besök blev helt förvånade när de kom hem från affären. De lämnade mig frossandes i sängen, men fann mig sedan julstökandes i köket. På något sätt så blir jag arg på mig själv. Arg över att jag är sjuk, arg över att jag inte kan/får göra en massa roliga saker, arg över att jag finner mig själv tråkig och svag. Så många gånger tror folk att jag inte är sjuk när jag ändå är det. Jag liksom tvingar fram mer energi än vad jag vanligtvis brukar ha. Jag tvingar mig själv att bli frisk. Kanske låter knepigt men så är det.



// Redan städat lägenheten och skall snart åka iväg med sopsorteringen

Feber?

Idag har varit en jobbig dag... Vaknade 15min senare än vanligt, ställde mig i duschen och försökte med hjälp av 10 liter balsam få ut burret jag haft till hår under gårdagen. Jag var för trött för att orka sminka mig, för trött för att orka göra frukost så på jobbet köpte jag både smörgås och lunch idag. Ibland får man unna sig lite.

Väl på jobbet var det inte mycket bättre. Många stressiga saker att göra, mycket tunga arbetsuppgifter (fysiskt) och inte fick man kredd för det heller. Konstigt hur vissa människor tror att de bara kan klaga men aldrig tacka. Tar musten ur en. Men vissa människor är energitjuvar och vissa energigivare, så här det väl bara... Unnade mig att göra minsta möjliga sista timmen (med minsta möjliga menar jag att jag bara gjorde det som var nödvändigt). Ibland får man unna sig lite.

Detta visitkort (fram och baksida) med brevpapper till gjorde jag när jag gick på hjälmared.. Kan jag använda detta eller ska jag göra ett nytt? Kanske bara kan snygga till det lite? Om ni undrar vad EDH borg står för så är Kriss efternamn Edhborg. Tycker det är snyggt! Copyright by the way...


Tror förresten jag fått feber.. Kände det redan på jobbet. Ont i huvudet har jag också, dessutom är jag slö, trött och lättirriterad. Blev McDonalds till kvällsmat för min del nu ikväll. För seg för att orka göra något över huvud taget. Så nu sitter jag här med en påse naturgodis i sängen och skall kolla på Top Model 10. Ibland får man unna sig lite.

// Längtar efter lördag

ELLE har skrivit...

... om fashionMARKET! Coolt tycker jag. Så indirekt står jag också med i ELLE, eftersom de nämner att det skall vara modevisning. Och den är ju jag med i. Allt bli vad man gör det till... :)

Klicka på bilden så kommer du till ELLEs notis om fashionMARKET.

// God natt

Catwalk

Jaha då har man gått på sin första catwalk... Och det var riktigt ballt måste jag säga. Hela eftermiddagen har varit rolig trots mycket väntande.
Jag åkte från jobbet ca 15.00 för att hinna hem och duscha och byta till hudfärgade underkläder för att sedan vara på salong Cri 16.00. Sminkning, frisering lite festis och mycket väntande. Tillslut drog vi ner till Textilmuséet och började prova ut kläder inför visningen. Jag fick en svart klänning med puffig "bak" och bar rygg, riktigt najsig faktiskt. Efter ytterligare en festis, frukt och massvis med catwalkövande var det äntligen dags för självaste modevisningen.
Otroligt hur fort det kan gå, kändes som om det var över på ett naffs. Men kul var det, adrenalin och lite pirr i magen gjorde susen för när man väl kom ut på "runwayen" så var det bara sååååå kul. Jag vill göra det igen och igen och igen. Som tur är så har jag två shower kvar framför mig (båda på lördag) och jag längtar otroligt mycket.



// Snygga ögonbryn va??? moahaha...

fashionMARKET

Även den här helgen har varit händelserik. Pinocchioinvigningar, festligheter och catwalkövande... Jag skall försöka dra en lite kort resume av vad som hänt.

Fredag: Efter att ha jobbat natt var man väl sådär lagom pigg på att gå upp redan vid 13.00, men suget efter sushi med Anna och Nemere var stort så 14.00 blev det brunch på Eest. Efteråt bar det av till Pinocchioinvigningen och sedan en sväng förbi kyrkan för att beskåda Anna Claessons vackra utställning. Min favorit var maneten.. snygg blå färg. Efter detta kulturella bar det av hemmåt för att fixa iordning sig för party i Gingiri hemma hos Anna. Kvällen blev riktig nice faktiskt med grill, guitarrhero, ishockey, för fulla människor, skissa och gissa, vattenpipa, chill, fishermans friend, telefonsamtal till jobbet, dans, trams och djupa samtal framåt småtimmarna. Somnade inte för ens ca 06.00 (inte lätt att ställa om efter att ha jobbat natt).


Lördag: En aning bakis och dööötrött som jag var bar det av hemmot mot Borås framåt efter lunchtid. Jag och Kriss, som också var seg, drog till Söderkulla för lite sällskap. Efter en film och mycket velande om hur vi skulle tillbringa kvällen blev det hämtmat från Oliven, "land och stad" med Moa, Sofia, Matilda och Frida och sedan en kinesfilm hemma i soffan. Även denna kvällen blev sen (som sagt var svårt att ställa om).

Söndag: Brunch på Deli med Kriss. Mycket gott måste jag säga. Vid 14.00 drog Kriss till Alingsås för lite fotboll med sina gamla klasskamrater från Hjälmared. Jag å andra sidan åkte hem för att fixa iordning mig inför fittingen med fashionMARKET. 15.30 anlände jag och Johanna vid Espirahuset för några timmar av klädesprovning, information och catwalkövning. Det var roligt, lite nervöst och givande (i alla fall om man vill bli modell). Vi ska tydligen gå i minst 10cm höga klackar.. :S Inga underkläder dock Christian.. bummer!
20.00 började musikalen "Jakten på den försvunna kärleken" i Målsryds missionskyrka och eftersom Alexander uppträdde så var hela familjen där för att titta. Den var bra (i alla fall för det mesta).

Lördag kl 11.00 hoppas jag att ni alla befinner er på Simonsland... Shopping, fika, mingel, modevisning! Borås nya modemarknad! Tyvärr så är ni inte välkomna på festen på kvällen sedan dock, den var bara till för inbjudna gäster. Sorry om jag lurat någon.. Ni får stanna hemma och kolla på Eurovision istället.. För det är ju kul det med.

// Blev vist en sen kväll även idag

Att jobba natt...

Det känns lite konstigt faktiskt att vara varken nu 05:00 när alla andra ligger och sover eller precis börjat göra sig redo för dagen. Själv skall jag gå och lägga mig om ca 2 tim.. Jag får alltid sådan ångest över att jag ska lägga mig när jag har jobbat natt. Jag vill liksom sätta igång med att göra en massa saker.. Inte gå och lägga mig i alla fall, alla andra går ju upp. Jobbigt, jobbigt.

Men jag ska upp rätt tidigt i eftermiddag ändå. Sakll nämligen skjuttsa in Kriss till frissan kl 14.00, sedan skall jag luncha med Annapanna och efter det blir det en sväng på systemet innan det är dags för invigningen av Pinocchio kl 16.00.
Sedan skall jag upp till kyrkan för att se Anna Claessons fotoutställning (förra året hade jag en på kulturnatta om ni minns detta? I år är det alltså Annas tur). Efter att ha beundrat alla Annas bilder skall jag hem för att göra mig iordning för partyparty i Gingiri. Skall bli mys med grill och övernattning med. Skall försöka ta med mig kameran så jag dokumentera lite.

Bjuder på fina bilder med innan jag återgår till jobbet... Har faktiskt jobbat på väldigt bra dessa två 12-timmars nätterna vill jag bara säga. Så, då var det sagt!


// God morgon och God natt


Pinocchio

Fakta om Pinocchio:

Skapare: Jim Dine
Höjd: Nio meter
Vikt: 7500 kilo
Aktuell: Som Borås nya landmärke som invigs på fredag den 16:e, klockan 16.00.


Nu är den alltså på plats... Men den kommer snart att få ett skynke över sig som sedand ras av vi dinvigningen på fredag. Och den skall vi ju alla gå på, eller hur!?!

Min personliga åsikt om Pinocchio är den att jag tycker den är cool. Det dumma är att den kostat oss skattebetalare en del pengar. Visserligen inte mycket om man jämför med hur mycket pengar som har donerats utav både privatpersoner och företag. Jag tycker ju egentligen att man skall lägga pengar på viktigare saker så som sjukvård och skola.
En del folk har som argument att Pinocchio inte har med Borås att göra. Men där har de fel... Väldigt fel. Det var nämligen så att Walt Disney hade en teckningstävling när det var dags att göra långfilmen Pinocchio och den som då vann tävling skulle få rita Pinocchio till filmen. Den som vann tävling kom från Boråstrakten.. DET ÄR COOLT!
Sedan så hade jag i för sig inte haft något emot konst som inte har med Borås att göra. Varför måste det ha med Borås att göra? Skall vi bara ha knallar och ullsaxar överallt då eller??? Men som sagt var nu har ju Pinocchio med Borås att göra så slutdiskuterat på den punkten. Snygg är den i alla fall... :)

Jag trodde den skulle vara större...

// Back to work


Teamdag med jobbet

Här kommer lite pics från teamdagen som vi hade med jobbet i fredags förra veckan.


// Vi gick mycket och solen stekte.. Och det var super trevligt!

RedHead?

Hello folks.. Nu har Marthapartha blivit kopparblond. Eller vad skulle ni kalla min hårfärg?



Nu till en helt annan sak. Igår fick jag ett mail utav fashionMARKET (ni vet dem som jag skall gå modell för den 24:e?) och jag var tydligen specielt utvald tillsammans med Johanna Grafström att få modella på en modevisning till. Kul va? Eller ja, det tycker i alla fall jag. Så på tisdag ska jag visa kläder på textilmuseet också. Vi har fått ett schema med vilka tider vi skall hålla och vart vi skall vara. Känns lite glammigt faktiskt...

Sön 18 Maj:
15.30 Samling med info om catwalk
17.00 Fitting med stylister
Slut på dagen ca 20.00

Tis 20 Maj:
16.00 - 21.00 Hår och make up
21.00 Genrep
22.00 - 22.30 modevisning (Textilmuseet)

Lör 24 Maj:
08.00 Hår och make up
11.30 Modevisning (Simonsland)
12.00 - 15.00 Fotning
18.30 Genrep
20.00 - 20.30 Modevisning (Simonsland)
Sedan efter det är det en stor fest som vi modeller slipper betala för, så et skall bli kul. Kom ni med vett ja?!

På söndag blir det brännbollsturnering
mellan alla skiflag på jobbet. Vi skall vara på Almenäs vid 14.00 och spöa skiten ur varandra.. Skall bli skojsigt tycker jag. Nu är jag ingen hejjare på brännboll, jag kan varken slå bollen långt eller fånga den lätt. Men jag kan springa i alla fall så jag brukar inte bli bränd..

// Nu skall jag hämta Kriss från gymmet och sedan skall vi handla lite mat

Party Pics 2



// The Best of PMY-festen

Stelt leende

De här halvbra bilderna hittade jag på vimmelboras.se innan idag.. Hade nästan glömt bort att jag och Anna blev haffade utav fotografen.. Vi ser lagom slitna ut alltså och mitt leende är inte alls stelt, nej då.. :)
Hur stavas min förresten? Alltså att göra en min med ansiktet? Jag tänkte nämligen skriva min min ser stel ut.. Men då ser det konstigt ut. Hur skall det vara?


Idag har varit en rätt lugn dag. Började dagen med att städa och diska (fortfarande disk kvar). Sedan drog jag och Kriss in till stan och käkade lunch på café Viskan.

Nu skall jag snart till jobbet och där skall jag kolla på alla bilder från jobbfesten och självklart ladda upp några här på bloggen också.

// Imorgon blir jag kopparblond i håret.

Grill och Chill

Jaha då var snart min lediga vecka över... Likaså det fina vårvädret om man ska lita på vädernyheterna. Jag hoppas dock att det håller i sig, eller åtminstonde kommer tillbaka snart igen.

Jag har haft en rolig och händelserik helg. I Torsdags firade vi min lillasyster med grill, jordgubbar och en massa paket. Sedan stack jag iväg till Göta på förfest med Anna, Nemera och några av deras vänner. Det var najsigt. Vi drog in till stan och XoY där vi köpte på oss lite drinkar och dansade som tokar. "Julgranen" blev en favorit.

På Fredagen fick jag brottom upp ur sängen och ut till Viskafors och storsjön där det var teamövning med jobbet. Vi var indelade i fyra lag och för att vinna skulle man vara bäst på olika sammarbetsövningar, svara rätt på frågor och kunna lite om Ericsson. Mitt lag kom 3:a... Jag tycker vi kämpade på bra och det var en trevlig vandring runt sjön i det underbara vädret. Vilken svensk stad är det här: WakeUpSea...? Gissa det ni om ni kan.
På kvällen sedan åkte jag och systrarna ut till Råddehult med lite vänner från kyrkan. Vi gjorde tacos, spelade vollyboll och kollade på film. Vi sov även över där.. Det var mycket trevligt.

Igår, alltså i Lördags åkte jag till Almenäs med Linda och Veronika för att sola.. Brände mig lite på axlarna. Men som Veronika sa.. Hellre röd än kritvit. Brände mig trotts allt inte så mycket. När vi hade fått nog av solen stack vi och köpte lite grillmat som vi sedan på kvällen grillade hemma hos mig... Vi fick också sällskap utav Matilda, Tobias, Anna och Nemere. efter x antal vinglas och singstar-sånger drocg vi ner till stan och åter igen till XoY. Även den här gången blev det dans och drinkar. Men efter ett tag drog jag och Anna vidare till Trägårn där vi kom in för endast 40kr.. Inne på Trägårn blev det dans i dimma och jag fick fly från en äcklig kille som ville klia mig på ryggen av någon underlig anledning. Efter en halv kebabrulle på Campino så drog i alla fall jag hem. Mycket trevlig kväll.

Idag har jag varit på Gudstjänst ute på Råddehult, där jag även åkte lite linbana. Efter Rådde gjorde familjen en pastasallad och droh ut till Storsjön för lite bad och sol. Nu är jag nyss hemkommen och till min stora lycka så har kärleken min kommit hem från Stockholm. Vi skall strax gå ner till kvarterskrogen för att kika på AIK-matchen. Sedan måste vi nog städa här hemma.. För köket ser ut som ett bombnedslag.

Jag kom med som modell på den där catwalken som jag var på casting för härom veckan.. Så jag och Johanna Grafström skall till fashionMARKET på söndag och prova ut vilka kläder vi skall ha. Så nu får ni alla komma och kolla på oss när vi modellar den 24-25 Maj.. Ni kan även själva läsa lite mer om evanemanget på deras hemsida som jag länkat till här: fashionMARKET

// Bilder från både teamdagen i fredags och jobbfesten som var för några veckor sedan kommer att läggas upp här på bloggen inom kort...

Fröken fräken

Om två timmar blir det grillat här på Söderkulla... Är så hungrig!

Har precis varit ute och gått med vovven.. Tog med henne till en sjö så hon fick bada lite också, hon älskar nämligen att bada. Hennes päls blir så tung att hon knappt orkar ta sig upp ur vattnet sedan. Så söt!



Nemere och Anna skall ut ikväll.. Anna ringde nyss och fråga om jag skulle med. Alltså jag vill ju verkligen det, är fruktansvärt festsugen. Men klart jag måste vara hemma och fira Malins födelsedag. Får se vad klockan hinner bli. Kanske hinner med både och? Men jag tvivlar på det då vi som sagt var inte skall börja käka för ens halv åtta.

Har bokat tid för hårfärgning nu med... På tisdag får jag kopparfärgat/blondt/oranget (vad det nu är för färg?) fint hår.. :)

// Har nog fått lite färg idag... och en massa fräknar...

Underbart

Jag bara solar och solar och solar... och lyssnar på P3.. Underbart!

// Matz har köpt jordgubbar... :)

Grattis Malin!

Idag säger vi grattis till min lillasyster Malin som fyller 17 år...
Idag händer det att jag och de andra syskonen om är lediga från skolan skall städa iordning llite, tvätta en del, sola när det blir tid över och hjälpa till med att laga någon god mat till kvällen då Malin skall skall firas.

image393

// Hinner inte sitta här och skriva...

Let the sun shine

Idag är del sol.. Mycket sol.. Har precis kommit in från att ha suttit ute med en tidning och glassat. Men nu skall jag dra mig ner till stan och möta upp mamma där. Får bli mer solandes senare i eftermiddag när vi kommit hem.

// Jag är sugen på utgång i helgen...

Jag vill ha en monokini

Det blev inte så jätte mycket solat idag tyvärr.. Alla måln försvan inte för ens sent på eftermiddagen. Försökte mig på att sola en liten stund ute på den nybyggda balkongen men det började blåsa för mycket så jag gav upp. Men det skall ju bli bättre och bättre väder allt efter som veckan går så jag hinner nog få min beskärda del av solens strålar ska jag se.

Imorgon ska jag och mamma in till stan och handla lite födelsedagspressenter till lillasystern som fyller år på torsdag. Var längesedan jag gick i affärer nu så det skall bli kul. Kanske blir det en fika på café viskan när vi ändå är där? Mysigt att sitta där på uteserveringen i solen och njuta av god/gott mat/fika...

Den här bikinin hittade jag agent provocateurs hemsida med bad- och underkläder... Tycker den var rätt snygg faktikst. Skall nog inte köpa den dock, för den var lite för dyr för mig. Jag lägger nämligen inte 1300kr på en bikini.
image388image389
Skulle gärna ha en snygg monokini också... En svart som inte visar allt för mycket. Eller egentligen så visar ju en bikini mer än en monokini.. Undra varför man får intrycket av att det är tvärtom? Det får i alla fall jag...
image390
Jag vill inte ha just den här monokinin.. Orkade inte leta reda på en som jag vill ha så den här bilden får bara statuera det jag skrev om att monokinin visar mindre kropp än en bikini.

// God natt små kamrater och tack för idag, nu somnar vi alla så gott...

Salami


image384
Visst är de snygga? Jag tycker faktiskt det. De står liksom bara där och snurrar, stolta sträcker de sig mot himmlen. Stolta över att de hjälper vår moderjord att inte gå under. Ståtliga är vad de är...

Jag har sovigt ända tills nu. Jag vet det är helt galet. Men nu skall jag snart äta lite frukost, sticka till Söderkulla och sola lite med vovven. Hon kommer nog inte sola så mycket dock. Men jag har köpt två tidningar som jag skall läsa på studsmattan medans solen gör min hy gyllenbrun. Fast där ljög jag en aning. Jag blir nämligen aldrig brun. Kanske skulle ha skrivit "medans solen gör min hy röd och prickig"? Låter kanske inte lika hett, men det är sanningen.

Jag är stolt över min hy trotts allt. kanske inte just det här med att den bara blir röd och aldrig brun. För jag tycker brun hy är riktigt fräscht. Nej, alltså jag gillar mina fräknar riktigt mycket. Det tycker jag också ser fräscht ut. Jag har stora planer på att färga mitt hår lite oranget. Jag såg en bild på en tjej som har exakt sådan färg på håret som jag vill ha. Jag tror faktiskt jag skulle passa i det, jag har ju den tonen i huden så. Vad tycker ni? Tror ni detta skulle passa mig? Skall jag göra det? Ja eller nej? Behöver åsikter här, för jag är lite nervös över det och behöver höra vad ni mina läsare tycker. Jag funderar också på att klippa lugg likt tjejen på bilden. Snyggt med lite trolligt ruffs tycker jag. Mitt hår håller sig ändå aldrig där det ska så varför inte hjälpa det på traven? :)


// Solen ropar mitt namn...

WindPower

Jag är ÄNTLIGEN fri.. Det är i alla fall så det känns. Visserligen känns det så varenda gång man kommer ut genom byggnadens dörrar och åter får se dagens ljus.. Jag snackar alltså om att jag från och med kl 14.42 idag påbörjade min lediga vecka.
Nu kanske ni tycker att det låter som om jag inte trivs på mitt jobb och bara längtar där ifrån. Så är inte fallet. Jag gillar mitt jobb. Jag har bra arbetskamrater, jag gillar mina arbetsuppgifter (nästan alltid), jag älskar att vara ledig sex dagar i sträck varje månad, jag tycker om att Kriss och jag kan ha likadana jobbtider med mera, med mera...
Men när man har jobbat tre tolvtimmarspass och ett 8 timmarspass i rad, dessutom över en helg så är man rätt nöjd med att få slippa jobbet för några dagar och åter socialicera sig med någon annan än de man jobbat med.

Det kanske ska bli ett vindkraftverk i Skephult... En bra idé tycker jag som är miljömänniska. Verket kommer tydligen att kunna försörja hela 320 normalstora villor per år så jag säger bara lycka till Bengt Henriksson.
Synd att du inte kom på den klippska idén först P-A, då hade du kunnat tjäna en liten hacka.. Fast just det ja, du är ju en förespråkare för kärnkraft, eller hur var det!?! :)

Här skulle det ha varit fyra snygga bilder på Vindkraftverk. Men det funkar inte att lägga upp bilder just nu. Så jag gör det imorgon...

Kollade nyss på sista avsnittet utav 100 höjdare, världens skönaste land. Jag gillar verkligen den sortens program och jag gillar Filip och Fredrik. Jag tycker att de är underhållande, snabbtänkta och roliga. De skulle ha kunnat gå på Bäckäng, för de är verkligen som Bäckängniter. Me like!

// Nu lite Tila Tequila... God natt!

Diffus glöd

Jag tackar Photoshop för Diffus glöd...

image376
image377
image378

P-A känner sig inte helt till freds med att bli nämnd i min blogg... Därför skriver jag om honom idag igen :)

På Onsdag skall några i skiftet iväg och fiska... Senast jag fiskade var det i Lesjöfors och då pimplade vi. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag skall hänga med eller inte ännu.

// Sista arbetsdagen innan ledig vecka imorgon då...

Näbbdjur

Jag är stekhet.. Har jobbat på som bara den idag. Känner mig helt flötig. Längtar efter duschen nu, men det är 1 tim och 20min kvar tills jag får lämna bygget. Men jag kan helt klart känna mig nöjd med arbetsisatsen idag.

När jag kommer hem idag ska jag göra om ett kort på mig så jag blir ett litet sött näbbdjur av något slag... Gjorde även en ful bild igår på mig där jag ser ut som ett spöke med blod som rinner ur ögonen. Rätt sytlig bild faktiskt. Men den lägger jag inte upp här, för den passar inte in på min blogg. Den är för dyster.

Elsborgsmatchen håller på för fullt på radion just nu.. Elfsborg leder med ett mål. Hejja, hejja, hejja...

Varje gång vi jobbar helg (1gång i mån) brukar mitt skiftlag beställa pizza. Och idag gjorde jag det med för första gången. Det var helt klart värt varenda öre. Fick pizzan hela 3kr billigare t.o.m och det ska jag tydligen tacka Nemere för... :)

image374
En stek som får symbolicera hur het jag är...

// Full fart mot lediga veckan...

Fånga mig, jag är en fisk!



image373

Kreativiteten flödar så här på kvällskvisten... Är för trött för att göra den riktigt bra dock. Men den får duga.

// Sovdags

Jag brukar inte gråta för mycket

Jag brukar inte gråta för mycket... Specielt inte för något som är på film eller på tv. Men nu gåter jag.. Mycket! Karinas pianospel var fantastiskt. Jag tyckte först at hela upplägget inför hennes framträdande var så amerikanskt, fjantigt, sorgligt på något sätt.. Liksom "tyck synd om mig"... Hela hennes historia om att hon flytt från kriget och landat här i lilla Sverige med oanad pianotalang. Men när hon satte igång och började spela, ja då bröt jag ihop. Jag tänkte på hur hemskt hon måste ha haft det/har det som förlorat hela sin familj och bakgrund. Karina spelade med en sådan inlevelse så hon berörde allt och alla runt omkring sig. Fantastiskt säger jag bara! Heja Karina!


// Klicka här för att höra...


XXL

En av mina arbetskamrater driver med mitt bloggande lite smått... Han tycker det enda jag skriver är "dagens outfit" osv. Vilket jag ju inte gör, eller hur? Hur som helst så kom han på den brilljanta idén att jag skulle ta ett kort på mig själv i mina arbetskläder (stoooor, blå rock). Det är ju trotts allt den jag går i större delen av dygnet. Nu till kruxet. På Ericsson får man inte ta kort. Jag har en kamera på kontoret som jag också har tillåtelse till att använda och jag tänker ju inte lägga ut spionagebilder direkt. Kan man med att fota sig själv i den underbara blå rocken som får mig att känna som om jag tältar? Den är mer eller mindre en del va mig numera kan man säga.

image371
Jag gjorde det... Och suddig blev den med så jag avslöjar inga detaljer med bilden. Men visst är rocken fin?
Anledningen till att jag med min XS-kropp får ha på mig XXL-rockar är bara för att de få XS-rockar som finns snor killarna föra oss tjejer. De håller på dem i sina skåp för att ingen ska sno dem, tar hem dem och tvättar dem osv. Ja, ja.. Så kan det vat!

// Dubbeldippar du?


Guldkompassen

Kvällen igår var trevlig. Först kortegen och sedan lite plockmat med gott vin hemma hos mig och Kriss.
De flesta drog hem, men vi var några tappra som försökte oss på utgång. Efter Bishop arms, borttappandet av Josse och för lång kö på X&Y så begav vi oss till Trägårn. Lagom mycket folk och god drink.. Kvällen avslutades med mat från Campino.

"Nu bygger vi om Vita huset.. Rösta på Barack Obama!"
Ett av inslagen i kortegen igår...

Nu är jag på Söderkulla. Har sett och lyssnat på Lunds kör på tv och nu blir det strax rabarberpaj och Guldkompassen. Mysigt! Imorgon är det jobb igen..

image370

// I love sailors

RSS 2.0