It's the end of the party...

...and the morning seams so great...

Snart så kommer Kriss och Jonas..
Och imorgon kommer Laholm. Vi ska fira in det nya året med pompa och ståt vill jag lova. Kvällen till ära har jag även knåpat ihop ett litet musikquize tillsammans med systra mi. Planerna för nyår föll dock i stöten så den planerade festen (festerna) är ej längre aktuell. Så vi fyra, som visserligen är ett gött gäng, får fira själva. Fester letar jag självklart fortfarande efter.. Men känner att det får bli som det blir. Kan lova att jag, Jonas, Laholm och Kriss kommer ha galet skoj ändå. Några spel, en bag in box och lite god mat får hjälpa oss på traven.. 2010 kommer bli ett bra år.. det känner jag på mig. Och nyårslöften det skall jag ha många.. Sen om jag kommer hålla dem, det återstår att se. En mer specifik lista på vad de nya löfterna blir återkommer jag med...
Nu är det bara 40min kvar tills jobbet slutar och jag är en nyårsledig tjej..

// Ring klocka ring

Redan vår



Mycket snygga vårnyheter på H&M's hemsida nu.. Ta en titt!

// Medium

Söndag på Ericsson

Idag ahr jag jobbat.. eller rättare sagt jag jobbar fortfarande. tar mig bara en liten välförtjänt paus. Dagen har gått ganska fort trots allt.. Har väl inte varit hejdlöst mycket att göra precis.. Men jag har tydligen lyckats sysselsätta mig trots allt. Nu är det 1,5 timmar kvar och min förmåga att komma på ya arbetsuppgifter har börjat tryta.. Ska gå ut och hjälpa personalen på linan att städa lite tänkte jag. Det lönar sig alltid att vara hjälpsam.

// B76650

Juldagen

Då var julafton över och de första timmarna på juldagen har passerat. Det har varit en bra julafton, som vanligt. Vid 10.30-tiden var det morgonspårning som vanligt.. Vi fick ett familjespel som heter "helt hysteriskt" och som vi redan har testat, och det var kul. Förutom att spela spel har vi ätit frukost framför brasan, lagat mat, gått en promenad och åkt pulka, ätit mat, godis och fika, öppnat julklappar, "tittat" på Kalle Anka, varit på midnattsgudstjänst i Toarps kyrka och lite till... Nu är jag trött så trött.

Imorgon (idag) är det julfirande hos pappa på förmiddagen och på kvällen blir det utgång på Trägårn.. Förfesten äger rum i Dalsjöfors. Kul ska det bli...

// God jul till er alla

Piss-väder

Moa sitter strandad på Stansted.. Henns flyg som skulle varit framme idag vid 21.00 blev inställt och eftersom det är Ryanair så får hon inga pengar tillbaka (troligtvis). Så det enda flyg som går innan jul till Sverige från Stansted nu är till Västerås imorgon kväll.. Deta flyg är bokat. Men hur hon ska ta sig ner till Borås från Vösterås är ännu oklart. Troligtvis blir det en Swebuss hela natten från Sthlm.. Men hur hon ska ta sig från Västerås in till Stockholms resecentrum är också ännu oklart.. Kanske hämtar Kriss henne med bil i Västerås, kanske tar hon en flygbuss, kanske tar hon en taxi. Alla dessa alternativ gäller ju självklart enbart ifall det gällande flyget från London itne blir inställt det med... Och det får vi verkligen inte hoppas att det gör. För jag vill ha min lilla Moa hemma på Julafton. Hoppas alla håller tummarna att detta skall lösa sig! Jag ska allt be en liten bön för att allt ska gå bra nu...

// Miss my Moa

Juliga saker

Sitter och kollar på Robinson... Idag ska de döda kaninerna.. Ucha!

Idag har jag och familjen huggt gran, bakat julgodis och slått in en massa paket. Juligt! Just nu sitter vi och väntar på att lammsteken i ugnen ska bli klar.. Jag är väldigt hungrig så det ska bli gott :)

// Rocky Road

Tävlingen avslutad

Då var tävlingen avgjord för er som inte viste det redan... Jag talar förstås om tävlingen som Aladin har haft, där man får rösta på sin favorit i asken för att minska risken för att just den pralinen får lämna asken för en ny nästa jul. Jag röstade på trillingnöt.. Jag tycker det är den pralinen som är absolut godast.. och tur för mig så klarade sig trillingnöt den här gången. Pralinen som får lämna asken nästa år är.... ÄGGLIKÖR!!! Detta gör inte mig något. Ägglikör har aldrig varit en favorit, men inte heller den jag ogilat mest. Nu ser vi fram emot den nya pralinen som kommer till nästa jul.. Spännande!


Ägglikörens lilla avskedstal...


Minst röster fick dessa tre och riskerade alltså alla att åka ut...


Min favorit kom på tredje plats..


På andra plats kom Gräddnogat...


Flest röster fick Körsbärslikör.. Enligt mig den äckligaste.. Men tydligen var det många som var rädda för att den skulle försvinna ur asken...

// Snart bär det av hem till Borås

Nyårs förslag

Idag var jag och Kriss på stan och på A6 för att leta julklappar och kläder till nyår. Hittade inget av större intresse.. Däremot finns det en massa snygga klänningar på nätet.. Ta en titt på dessa heta partyfodral som jag hittat t.ex.




Snygga klänningar va?

// Imorgon drar jag hem

Att göra allt annat än att plugga

har börjat kolla på How I Met Your Mother... Rätt rolig serie. Ska se ifall hanna har rätt nu med.. Ifall jag är som en utav karraktärerna i serien.

Imorgon är det sista tentan för terminen.. Ska bli så underbart skönt att få den avklarad. På kvällen sen blir det lite tentafest med klasskompisarna i form av att vi ska laga mat och dricka ihop och spela lite roliga spel. Vi måste ju umgås nu innan alla drar hemför julledigt i en månad.

Hittade lite fler klänningar och en snygg väst när jag surfade runt lite igår:

Jag ä helt kär i den svarta klänningen...

// 3D-studio Max

Cliniderm

Jag behöver köpa en massa hudvårdprodukter... Min hy ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig.. Får visserligen skylla mig själv. Är en sån där människa som bara inte kan sluta pilla. Tro det eller ej, men min hy mår bättre när jag har smink på mig än utan.. För när jag har smink pillar jag inte, då är jag rädd att förstöra det. Men utan så är mina fingrar där ideligen... Vad ska jag göra åt problemet? Borde få en elchock varje gång jag ens tänker tanken på att lyfta handen mot ansiktet...


Detta är i alla fall något som finns på min önskelista i jul...

// Dags att sminka sig då

Lite saker jag vill ha...


Coola acessoarer...


Snygga parkas...


Underbara kläder...

// Åter till plugg

Higher...

Det regnar ute.. Jag är trött.. Jag tycker Erik sjunger helt fantastiskt bra... Har lite panik inför de kommande tentorna... Klarade den första i alla fall... Daniel och Linda har varit här... Mållga är ute och hoppar på golvet... Det kliar i mitt öga... Nu går jag och lägger mig...

// ...higher higher

In my head

Då var de sista två rapporterna färdigskrivna (Marknadsföring och säljteknik) för den här terminen... Känns ytterst skönt att ha fått det överstökat. Men imorgon är det redovisning som gäller i samma ämne. Då skulle man kunna tro att kursen är slut. Men det är den inte.. För på Söndag är det tenta i ämnet också. Ja jag vet inte vad jag ska säga...


Känner att mina inlägg inte är jätte roliga att läsa nu för tiden.. för det enda jag gör är ju att plugga. Det känns så i alla fall. I helgen var visserligen Matilda här men även då borde jag ha pluggat... Framöver blir det nog inga inlägg av intresse heller... Återkommer om en vecka då jag går på "jullov" med en gnutta roligare inlägg. Kanske blir det till och med inlägg att debatera kring... Ja den som läser om en vecka får se.

// Har du sett en grävskopa skriva?

Julbord

Jahop det är bara den 7:e och jag har redan ätit två julbord.. Jobbade på kåren nu ikväll och gjorde julbord på fritidspersonalen inom kommunen här i Jönköping. Det gick galant.. Men fem timmar som jag hade kunnat plugga till tentorna försvan tyvärr. Men man får ställa upp när man har anmält sig till KUG (kockar utan gränser).

Nu däremot är det tentaplugg som gäller... Antagligen blir det till att sitta uppe hela natten. Tyvärr är jag inte motiverad för fem öre. Men godkänt på tentorna ska jag bara få... Så är det bara.

// Marknadspositioneringsdiagram (Visst låter det kul? Hm...)

Allt annat än plugg

Idag kommer Matilda hit.. Vi ska strosa runt på a6 och sen ska vi äta tacos på kvällen och kanske se en film. Kommer bli mysigt. Linda och Kriss ska vara med också.

Jag gör verkligen allt annat än att plugga just nu. Men stressen sätter väl in efter helgen... sen är det ju veteskapligt bevisat att inlärningsförmågan ökar under lagom mycket stress/press... Då blir man mer snabbtänkt och allt går mycket lättare. Frågan är bara ifall jag hinner lära mig allt ändå.


Tror jag lägger ner det där med julkalendern... orkar och hinner nog inte...

Igår var det lite förfest här i lägenheten.. Vi drack glögg, åt pepparkakor och knäck... Lyssnade på julmusik, i alla fall till en början innan vi bytte till lite mer partymusik. Det var ett gött gäng här och vi hade det jätte trevligt. Sedan drog vi ner till kulturhuset och vakade in tomten. Julbord, sång, komiker och stojigheter. Roligt helt enkelt. På kåren sen tröttnade jag dock och gick hem ganska tidigt. När Nilla undrade varför jag ville gå hem så svarade jag att jag saknade Kristoffer.. för det gjorde jag. När jag kliver innanför dörren har han städat också, han är allt underbar...

// Det går bra nu...

Nu mammas pojkar

Dags för lite låtar igen...









// Halv åtta hos mig

Nu var det klippt


Lucka nr 3...

Idag när jag och Laholm satt och plugga fick vi för oss att gå och klippa oss.. så det gjorde vi. Nu känns mitt hår mycket fräschare igen.. Frisören tyckte också det var bre impulls att klippa sig, mitt hår behövde tydligen det då det var mycket slitet... Fint styalde hon det efteråt också.


Kanske ska jag ha liknande lockar imorgon på Tomtevakan?

// Jag vill ha glögg och Sunes jul

Städa städa...


Andra luckan...

Nu har jag adventstädat (om än några dagar för sent) och satt upp ljusstakar i mina fönster.. Snart ska jag göra apelsiner med nejlikor i med.. ska bara köpa apelsiner.. Åååå vad det kommer lukta gott.

// Nu har vi jul här i vårt hus...

Adventskalender

Snor idén från min syster Moa och kör med adventskalender... Min är lite annorlunda dock... Jag kallar den "Familjen Kaos".. Ska de hinna få ordning på allt innan julafton? Vi får väl se...


Den oäppnade versionen...


Första luckan är nu öppen...

Idag när jag kom hem var det första jag möttes av en hög med kaninbajs och kiss på dörrmattan... Då blev jag lite irriterad över att Kriss inte tagit bort det ifall han haft ute kaninerna i lägenheten. Men ju längre in i lägnehten jag kommer desto mer inser jag att något inte är som det ska. I tv-rummet ligger en massa saker nedvälta på golvet, alla mattor är på fel plats och inne i köket finns inga kaniner. Och lådan som de har är framskjuten ända fram till hindret (tre speglar på högkant för att de inte skall hoppa ut.. Har inte haft tid att köpa något bättre) vid dörröppningen... De smarta små djuren har helt enkelt puttat lådan så att de har kunnat hoppa ut. Hittar dem efter ett litet tag inne i sovrummet i högen med mina kläder som ligger på golvet. De fattar att de gjort fel och blir rädda när jag får syn på dem. De rusar jenast tillbaka in i köket.. och det var väl bäst för dem det. Så i eftermiddag skall de inte får vara ut någonting de små rackarna. Straffas skall dom... Ber till gud att inga sladdar är avbitna dock. Det är dyrt med busiga kaniner vill jag lova...

// Swish

RSS 2.0