Bonjour

Nu har jag och Kriss precis städat lägenheten... Vi sitter nu vid varsin dator och äter varsn persika. Mummsigt!
Skall åka iväg och handla lite ostar nu strax, för imorgon skall vi ha lite franska afton hemma hos mig jag och mina vänner. Ostar, vindruvor, kex, baguetter?, vin, melon? och annat smått och gott.. Ostbricka är bland det bästa jag vet.


Senare ikväll skall vi kolla på en ny lägenhet. Den ligger bara en gata bort och kostar endast 4000kr/mån.. Som hittat! Den är visserligen 10kvm mindre, men bara den har två rum och kök och är någorlunda fräsch så tar vi den (om vi får den).

Ännu senare ikväll skall vi hem till Linda där även Daniel är just nu. Vi skall titta på idol, prata och umgås.. Skall bli trevligt.

Men nu MÅSTE jag plugga.. matteprov imorgon igen.. Värsta ämnet, men jag SKA klara det utan omprov den här gången.

// Au revoir

Ingarö

Sitter hemma nu, har lunch... Blev lite rester från gårdagen. Skall strax iväg och besiktiga bilen.. Frågan är om den går igenom alltså. Tror det blir skrot faktiskt, har dock kanske en intresserad köpare... Vilket är bra då man inte får något för att skrota bilen längre.. Innan fick man pengar från en fond när man skrotade sin bil. Men den fonden är slut så nu betalas inga pengar ut mer... Typiskt!

Fick just ett mail med lite bilder från i sommras då Kriss och jag var på Ingarö i deras stuga.. En av dagarna tog vi en sväng med båten.. Längtar tillbaka till sommaren när jag ser dessa kort.




// Sommar kom tillbaka

Jenny's got a gun...

I helgen har jag som ni redan vet varit i Borås... Det blev en helg full av planering, övning och trevliga människor. Pizza, roliga klipp på youtube, sång, spel, charader, andakt, drama, bildspel, panpizza, shopping, höstmarknad, innebandy (inte för mig dock), tacos, familjen, not antoher teen movie (sjukt rolig), brevskrivning, inget matteplugg tyvärr vilket jag borde, skogspromenad med svampplockning, lek, allvar, skratt, kärlek..

Ursäkta min engelska nu, men detta är bara så kul (i alla fall om man är trött, vilket man bör vara när man ser "Not another teen movie")... Se klippet genom att trycka på versen:

White cheerleadingteam's rutin:
"We are the north compthon wild cats
We're black, we know it
we shake oure big boties and show it
we aint white, we aint white.. we defenitly aint white
break it down nigger"


Nu när jag ändå är farten så kan jag ju även lägga ut länken till ballåten som också är med i filmen.. Jag tror tom jag kan texten utantill... Klicka här!



Nu ska Kriss och jag äta kyckling och bulgur.. Sen ska vi se en film. Kanske hyr vi en, kanske ser vi en jag har på datorn.

// Snart ny vecka

Irritation och klagan

God morgon... Just nu känner jag att jag går på värsta lallar linjen.. Jag verkligen hoppas att det kommer bli ändring. Nu har jag inte haft några lektioner alls på två dagar... Och när jag väl har lektioner så är det jätte slappt. Specielt i de ämnen som jag vill lära mig mest. Vi har en och samma lärare i alla de program på datorn som man skall kunna. Ni vet InDesign, Illustrator, Photoshop, Flash etc... Jag vill verkligen lära mig ngt. Det är inte så att jag redam kan det som lärafren går igenom.. Nej, för han går inte igenom någonting.. Vi sitter först i två timmar och kollar på en skärm där han tar upp bilder och säger ngt i stil med detta "Här ser ni att bilden är lite för mörk, man kan göra den ljusare så som jag gjort här... Då trycker ni på den knappen och sedan skriver ni i siffrorna 234 och 956 här...". Sen tar han upp nästa bild... Jag menar, vad lärde jag mig på det? Vad lärde sig någon på det? Tacka vet jag Claes som vi hade i alla dataprogrammen på Hjälmared... Han var en bra lärare, han la upp uppgifter med noggranna instruktioner som vi fick lösa.. och på så sätt lärde vi oss hur vi skall handskas med liknande situationer sedan. Nej, jag ÄR missnöjd. Jag vill plugga, jag vill lära mig, jag vill bli bäst... Hoppas innerligt att det kommer bli annorlunda i de andra kurserna sedan... För jag vill INTE ta en massa lån på att knappt gå i skolan. Vad skall jag göra?

12.00 skall jag börja tvätta, sedan 16.00 är det synundersökning... Sedan bär det av hemmåt. Ikväll är det tonår och exakt vad som står på schemat det vet jag inte.. Men det brukar alltid blir kul.

// Hancock var kass

HRH

Igår var en rolig kväll.. Jag var som sagt var på hårdrockssittning. Och att säga att den på något sätt skulle vara den bästa sittningen på terminen/året är att ta i... Visst hade jag kul, men det var ju mest pga att jag var med mina vänner. På själva sittningen hände inte så mycket. Till mat var det tre pommes frites och två korvar.. Då är tom paj bättre (som vi fick på insparkssittningen).. Men kanske skulle ha väntat mig det pga att det var just en HÅRDROCKSsittning? Nu låter det som om jag är jätte besviken på kvällen, men det är jag verkligen inte. Jag hade jätte trevlig och det är ju alltid kul att vara utklädd :)




Hårdrocksstilen till ära... Men jag tror nog ändå att jag ska hålla mig till min nuvarande stil i fortsättningen också.

Imorgon skall jag tvätta och göra en synundersökning.. sedan drar jag mig nog hemmåt mot Borås. Saknar min familj. När man gör en synundersökning, får man reda på sitt synfel direkt då? Eller måste man vänta ett par dagar? Anledningen till att jag undrar är för att det vore kul att ta med sig lite bågar hem över helgen och känna in vilka som passar mig bäst. Någon som vet?

Förresten HRH = Hard Rock Halelujah (stavas?)

// Pizza?

En rätt så vanlig dag

Idag börjar jag inte skolan för ens 13.00, men då är det omprov som gäller. Jag är helt säker på att jag kommer klara det, så jag är inte alls nervös eller så. Direkt efter provet är det en vanlig mattelektion som håller på ända till 16.45. Så när den har slutat har vi alla lite brottom för att hinna fixa oss och förfesta lite innan sittningen börjar 18.30... Tror det kommer blir en toppen kväll. Ska försöka ta lite bilder.

// Frukost

RockChick



Så här kommer jag typ se ut imorgon på hårdrockssittningen.. Lite mer nitar och smink dock. Funderar på at göra sönder nätstrumpbyxorna också... Och egentligen har det röda linnet ett tryck två elgitarrer i svart, men orkade inte rita dem... Lägger upp en riktig bild imorgon då jag gjort mig iordning.. Men tror ni det blir okej?

// Håll tummarna för att jag klarar provet imorgon

Heroes

Träningen igår var såååå rolig.. Nilla min klasskompis var våran tränare och hon var superduktig. Det var alltså aerobic dans vi var på och visst gick det fort i stegbytena. Men man kom ändå in i det efter ett tag. Vet att F&S också har något liknande, tror det kallas för danspass. Tyvärr är de passen fullbokade minuten efter de släpts, men skall ändå försöka boka in mig själv på dessa nästa gång.

Idag blir det dock ingen träning för min del. De andra jag umgås med skulle dra till gymmet nu, men jag har fått jätte ont i hallsen och hostar rätt mycket. Bättre jag vilar upp mig. Imorgon är det hårdrocksittning och då vill jag vara fit for fight. Jag undrar ja, ifall jag kommer ha kul? Är trots allt ingen hårdrockspingla.. Och det är inte någon av de andra jag umgås med heller som tur är.

Laddar just nu ner Heroes S03E01-02... Kan knapt bärja mig att få se dem. har längtat jätte mycket efter att de skall släppas. "It's not there abillity thats make them heroes, it's how they use them..." Jag är som ett litet barn på julafton just nu. Spännande!



// Måste köpa hårspray

Me, Myself and I

Nu har jag gjort en illustration utav mig själv... Vad tycks? Jag var faktiskt inte alls noggran den här gången.. Men är så trött och för att klara kursen så räcker det att göra så här. Vet ju att jag kan göra bättre ifrån mig ifall det skulle behövas.



// Lite likt i alla fall va?

Illustrator

Just nu är jag hemma och käkar.. till lunch idag blev det rester från gårdagens middag (kycklingen som jag skrev om i förra inlägget). Gott gott!

Skall starx tillbaka till skolan och ha lite Illustrator... Jag har alltid velat lära mig Illustrator.. Jag har ju visserligen jobbat lite i programmet, men bara på egen hand. Så det lilla jag kan är självlärt. Men nu som första uppgift i Illustrator skall vi göra en målad bild utav ett foto.. Eller rättare sagt vi skall typ kallkera. Precis så som jag gjorde t.ex med min syster och med det kyssande paret om ni kommer ihåg? Så det känns ändå som en ganska lätt uppgift.. Skönt!

Ikväll blir det träning igen.. Skall försöka gå på en klasskompis Aerobicpass... Det är dock inte på F&S så om jag inte får/kan träna gratis så blir det gymmet på F&S istället. Sen efter träningen är det mattepluggande som gäller, för på onsdag är det omprov för de som inte klarade förra provet (48% av klassen, däribland jag).. Men det skall nog gå susen den här gången. hade bara gjort slarvfel förra gången som tur var.

// Puss

Söndag

Tråkig rubrik... Men kunde inte komma på ngt roligare.

Sitter just nu här i lägenheten med Kriss och hans pappa som är på besök. Han hade med sig en cykel som Kriss köpt uppe i Sthlm, så idag har vi monterat ihop den. Det var jag som satte fast frambrommsen, så jag hoppas verkligen att den fungerar som den ska nu. Blir lite jobbigt för mig annars att ha det på mitt samvete ifall Kriss skulle krocka :S

Ikväll skall vi käka kyckling fyllda med soltorkade tomater och potatisklyftor i ugnen. Jag längtar redan. Är visserligen inte hungrig nu, men sugen kan man väl få lov att vara. För vist låter det gott?

Igår var det som sagt var fest... Vi drog ner till stan, men jag gick aldrig in på ngt uteställe... Förfesten var i alla fall super trevlig med gott sällskap, vin och roliga spel (Wii och ölspelet). På ondags är det hårdrockssittning och då är det utklädnad som gäller (ja i alla fall om man inte redan är hårdrockare, som jag...). Det skall bli jätte kul och alla säger att det är den roligaste sittningen på hela året. Så jag hoppas på det nu. Jag hoppas också på att det blir bättre mat än på insparkssittningen...



// Kaffe

Boring

Kom aldrig ut... Hittade dock min Kriss utanför Centrum vid korvstånden,,, Blev två choritso med mycket senap och ketchup. Sen drog vi hem. Sitter hemma nu båda två. Funderar just nu på vad vi skall bjuda Kriss pappa på imorgon när han kommer på besök... Några förslag?

// Trött

Time to party

Det blir allt lite party ikväll ändå... Sitter här och väntar på att det skall bli dags att gå. Kriss är redan iväg och firar att tentan r avklarad. Vet inte alls vart vi skall dra ut ikväll, men den som lever får se.

Ett tips: All små bilder som jag lägger ut på min blogg är klickbara för att få dem större. Just so you all know!



Tonight I'm wearing this... Vit klänning GT, Svart klänning Indiska, Strumpbyxor Lindex, Smycken GT...

// Rolig serie "How not to live your life".. Se den!

Wall-E

Sitter här i sängen relativt nyvaken... Väntar på att Kriss ska komma hem. Han är i skolan och gör sin första tenta just nu. Den började redan vid 09.00 så än så länge har har suttit där i 2 tim... Är allt lite nervös för hans kulle. Håller tummarna!

Ikväll verkar det som om det blir lite fest.. Trevligt! Får se om jag ska med dock, vet inte om jag är så sugen på utgång idag. Men kanske hinner ändra mig.

Igår kollade vi på "Wall-E" som sagt var... Det var nog den sötaste roboten jag sett.. Förutom att han var söt, så var väl filmen inte så värst bra kanske. Lite utdragen.. och som Kivve sa så skulle man aldrig om 10-åring pallat att se klart hela.. Söt var han i alla fall. Efter "Wall-E" satte vi tjejer på "P.S I Love You", då stack killarna... Vi satt alla och snyftade oss igenom den, mycket sorglig men fin film. Den rekomenderar jag... Fast det sägs att boken skall vara bättre. Fast är det inte alltid så?



// Frukost

Ny klänning och nytt träningspass

Det informerande talet igår gick super duper bra.. Och min skiss på en mobilannons blev också klar. Idag har vi haft matte mellan 08.00-11.45, det gick också bra. Fattade allting för en gångs skull. Nu sitter jag här i lägenheten och kollar på Idol på tv4:as hemsida... Att en del folk inte fattar att de inte kan sjunga alltså. Själv skulle jag nog inte heller gå vidare, tror jag är mitt emellan.. Alltså kan sjunga, men inte tillräkligt bra för att bli idol.

Vid 15.00 skall jag iväg till F&S och träna Yoga. Har aldrig tränat det innan, så det skall bli spännande. Efter träningen är det tacos på kåren som gäller. Längtar redan... Efter tacosen blir det film hemma hos Hanna. Wall-E, som jag skrev om i förra inlägget. Blev alltså ingen film igår, så vi tar den idag istället.

Kriss ska bara plugga hela kvälln/natten.. Han har sin första tenta imorgon. Ja, jag skrev rätt... han ska ha tenta på en LÖRDAG. Vilket jag och många andra tycker är helt sjukt. Då borde vi ha OB på studiebidraget, som Kriss sa. Och det är ju faktiskt sannt... Varför på en Lördag? Galet!


Vad orangest mitt hår är... Hm...

// Finn klänning/långtröja jag köpt från GT va?

Tal och nudlar

Capsen igår var kul... Blev dock lite för mycket alkohol för min del, så följde inte med ut sedan.. Utan jag åkte hem och försökte sova ruset av mig.. Idag mår jag bra igen och skall snart hålla ett informerande tal i skolan, det skall nog gå bra. Har faktiskt övat en hel del.. Ikväll snackas det om innebandy, får se om jag orkar gå på det. Men ännu senare sedan blir det antagligen filmen "Wall-E" hemma hos Hanna. Det verkar vara en mysig och söt film... Nu ska jag käka nudlar.

// Bilder kommer

Me on the runway



// Vad tycks?

Scouten

Idag i skolan hade vi lite gruppövningar... Vi fick bla ett papper med 15st olika föremål (det var t.ex. sextant, karta, 25liter dunk med vatten, sittdyna, rep, fiskeutrustning etc..) och sedan skulle vi rangordna dem i en skala från viktigast till oviktigast att ha med sig om man förlist och sitter i en livbåt. Våran grupp hade många starka viljor, men tycker ändå att vi lyckades enas ganska bra...
Vi fick även en uppgift som gick ut på att välja olika alternativ om vi hamnade i en viss situation.. En situation var t.ex att vi satt insnöade i ett tält, med endast en gaslampa. Frågan som löd var såhär: vad har gaslampans låga för färg då du skall börja oroa dig. A) gul B) blå C) röd.. På denna fråga råkade jag veta att om lågan är blå så är den syrerikast och varmast (alltså ingen fara på taket med syren i tältet), för det har jag nämligen lärt mig i scouterna när jag gick där för x-antal år sedan... Så nu kallar alla mig för scouten istället för White Trash.. Vet inte vad som är värst faktiskt.. :S


Själv var jag dock en grönskjorta... En mycket stolt sådan :)

Är precis hemkommen från ett medel-pass på F&S.. det var skönt att får svettas lite tycker jag allt. Nu skall jag öva lite på mitt informerande tal om "Plan Sverige" som jag skall hålla imorgon, sedan skall jag göra mig iordning för kvällen. Vi ska ha hemmagjord caps och temat för kvällen är vit t-shirt/top och hatt... Jag äger dock ingen hatt, men får väl låna av någon.

// Spettslegginsarna från GT var slut.. buhu!

Magnus Betnér

Magnus Betnér är bra... Har du inget att göra en dag, eller bara är trött på att plugga.. så kan du kolla på Magnus Betnér. Hans nya program "I ditt ansikte" är sjukt roligt också.



// Plugga kanske?

Träningsdax



Mina relativt nya träningsbyxor... Dessa är av märket Röhnisch och är köpta på Team Sportia. Köpte ett annat par också, men bild på dem får ni se en annan dag.

// Dags att cykla till F&S

1960-1990

Tack Emma för att du la ut denna sida på din blogg.. Sjukt rolig! Så tänkte även jag lägga ut några fina exempel på hur Kriss och jag skulle ha kunnat se ut.



1960-talet


1970-talet


1980-talet


1990-talet

// Snygga vi är va?

Core

Grattis Moa... :)

Idag har vi haft skisstecknink igen i skolan... Så tills på fredag har vi fått en uppgift. Vi skall skissa en mobilannons. Kan nog bli ganska kul.

Ikväll är det dags för lite F&S igen..
den här gången blir det Core. Vet faktiskt inte riktigt vad det innebär, men har hört att man tränar mage och rygg. Och det kan behövas!

// Hade förresten namnsdag igår... Ida heter jag nämligen bla i andranamn

Fet mat

Modevisningen igår gick bara bra... Det var kul också för den delen. Verkar som om det blir något i november igen. Men vi får väl se...

Igår firade vi Linda lite.. hon hade födelsedagsfest. Vi försökte oss på ett spel, körde öl-spelet, prata skit, åt chips, rökte vattenpipa och hade allmänt trevlig. Senare på kvällen försökte vi komma in på ett ställe som heter Slivers, men det var åldersgräns 85 så vi drog till Donken istället och käkade.

Idag skall vi alla äta bakispizza här på Torpa någonstans.. Jag har än så länge bara duschat och kommit upp ur sängen, men sedan är det väl tänkt att lägenheten skall återställas till normalt igen.. (inte städat sen förfesten i Onsdags, så finns lite glas att diska i köket). Just i detta nu spelar Daniel (Lindas kille) och Kriss innebandymatch.. Sin första match i korpenserien. Hoppas de vinner! I eftermiddag kommer Mamma och Moa hit också, de skall övningsköra hela vägen från Borås nämligen.

// Kan inte lägenheten städa sig själv?

Allergier och vampyrer

Sitter här i sängen och är ganska sleten från igår... Det var en kul kväll med lite "fia med hutt", "hur fan viste du det?" och "sanning eller konsekvens-kortlek"... En av tjejerna som var med igår (Fia) fick att hon skulle ge mig ett sugmärke. Som tur var blev det inget märke... Men idag kliar det skit mycket och är rött. Antagligen hade hon ett läppglans eller något som jag inte tålde. Bara jag som kan råka ut för sånt.



Imorgon åker jag hem till Borås igen.. Men bara för en natt, för på lördag blir det födelsedagsfest hos Linda här i Jönköping.

// True blood (en ny vampyrserie som jag börjat kolla på)

Jag lever

Nyss vaknat.. ställde klockan på 10.00 idag, men trodde inte att jag verkligen skulle gå upp då. Men nu har vi ett vägbygge precis utanför fönstret så när väckarklockan väl väckt mig så kunde jag inte somna om. Måste ha sovit väldigt hårt.. vaknade nämligen inte ens av att Kriss gick till skolan vid 07.30. Nu känner jag mig i alla fall utvilad och ganska pigg. Min kropp är rätt mör från igår dock... Träningsverk i HELA kroppen verkligen. Men då vet man att man lever...

Senare idag när jag kommit igång lite, tänkte jag ta en sväng på stan. Har liksom inte kollat någonting i affärerna här i Jönköping än. Bara gått förbi stan otaliga gånger och gjort enstaka ärenden som jag varit tvungen till.. Men idag blir det nog en närmare titt på utbudet i diverse affärer.

Ikväll är dey utgång som gäller... Kåren. Förfest hemma hos mig och Kriss. Kriss skall inte vara med dock, han skulle tydligen kolla fotboll hos någon polare. Första gången någon får se min lägenhet. Kul!

// Nu Gossip Girl S02

Bowling

Träningen idag var jobbig... Hade nämligen träningsverk från igår så kunde inte göra så många övningar fullt ut. Men kul var det i alla fall. Fick köpt två par nya tränings byxor med... Team Sportia hade, som jag skrev innan, 20% rabbat för alla F&S-medlemmar. Mycket nöjd med mina inköp.

Bowlingen å andra sidan gick bättre.. Eller ja, till en början.. Då fick jag ner alla käglor fem gånger i rad... Kallar jag flyt! Sen gick det utför. Men kul var det med.



Nu är det sova som gäller.. Är super trött. Gick upp vid 09.00. Hade ingen skola idag, så tycker det var ganska abitiöst att gå upp så tidigt. Kriss har dock två vänner hemma i lägenheten så får vänta lite med sängen tills de gått.

// Imorgon blir det Kåren

Redo för träning



// En bit mat först

F&S

Ganska nyss hemkommen från F&S.. Har äntligen köpt kort där nu. Jag och linda tog ett varv på gymmet.. känns riktigt skönt faktikst. Skönt att äntligen ha kommit igång. Och imorgon har de 20% rabatt på Team Sportia för F&S-medlemmar, tänkte köpa mig ett par nya träningsbyxor. Tror jag haft mina nuvarande byxor sen högstadiet faktiskt. Dags att byta då kan man tycka...



Idag i skolan har vi skissat.. Vi har skissat hus, vi har skissat frukter, burkar, kartonger, bollar och flaskor. Seg dag med andra ord. Känns skönt att matteprovet är avklarat i alla fall. Vet dock att jag har fel på en av uppgifterna... Men ett fel dör ingen av.

Imorgon blir det uppackning av det sista lådorna (skriver inte jag så hela tiden?), ett medelpass på F&S och sedan bowling med "gänget". Blir nog en bra dag.

// Nu ska Kriss och jag kolla på film, igen...

Vänner

Idag har jag inte gjort så mycket... Jo, jag har varit i kyrkan där jag agerade kyrkvärd.. Tog upp kollekt och lite sådant. Det var trevligt. Alltid kul att träffa sina vänner.

Efter kyrkan blev det en riktig söndgasmiddag (stek) med de delar av familjen som var hemma.. Gott! På senare eftermiddagen blev det matteplugg och vännertittande..

Nu är jag nyss hemkommen (till Jönköping) och Kriss och jag har hyrt en 10-kronorsfilm som vi skall kika på nu.

// Natti

Vin och bål

Just nu.. Förfest.. Moa fyller 19 år idag...



// Party

Skiss

Då var man på plats i Borås igen.. Av de tre veckor jag nu bott i Jönköping så har jag spenderat varje helg i Borås (ja församlingslägret var visserligen i Steninge, men med Borås-folk). Men vad gör väl det? Jag skall ju antagligen bo i Jönköping i tre år fram över, så jag hinner väl tillbringa många helger där.

Idag har jag köpt lite skissgrejer som vi behöver ha till en kurs i skolan. Skisstecknink rättare sagt.. Det blev två skissblock, både A4 och A3. Fyra olika sorters pennor.. Grafit 2b och 4b, Monolit? 6b och 2b. En stomph, en klämma, akvarellpennor och radergummi. Att detta införskaffades just idag var bra då jag (och lillasyster Malin) skall på målarkurs i kyrkan. Det skall bli kul tycker jag.. Älskar ju att rita, så lite nya tips och att måla med akvarell skall bli bra att lära sig.

Kvällen spenderades på följande vis.. Först blev det avsked av Matilda på flygplatsen, hon skall som bekant åka till Asien och vara borta i nästan 4 månader. Det var allt lite sorgligt.. Men hon kommer nog få fruktansvärt kul och tiden går ju trots allt ganska fort. Efter detta åkte jag och de andra systrarna till kyrkan och kören.. Där sjöng vi lite. Där efter stod Tonår på schemat.. Vi lekte lekar, gick tipspromenad åt pasta- och tonfisksallad och några av dem är fortfarande kvar. Själv var/är jag för trött för att orka vara uppe mer. Därför ligger jag nu här i sängen och skall sova...

// Om 20min fyller Moa år

Matgalen

Nu är det inte mycket kvar att packa upp faktiskt... Skall bli skönt när det är klart. Förutom att packa upp flyttlådor så har jag lagat en massa mat idag. Vet inte vad det har tagit åt mig, men jag finner plötsligt en stor lust i att laga mat. Mixa med ingredienserna och hitta på lite egna recept. Till brunch idag gjorde jag pannkakor eller ja creps.. med champinjon och rödlöksfyllning. Sedan till middag lagade jag tvårätters. Till förrätt blev det champinjonsoppa med rostat bröd och hemmagjort vitlökssmör. Till huvudrätt blev det honungsglacerad lax i ugn med potatisgratäng, citron- och dillsås samt sparris. Gott blev det.. Alltihop!

Ser det inte gott ut?


Denna bild på mig, Sandy och Fia hittade jag på jnytt.se... Tror det är andra kvällen på Kåren.


// Imorgon är det hem till Borås som gäller

Villa Margareta

Tyvärr så blev det inte så mycket bilder på själva inflyttningsfesten.. Jag fotade en massa på förfesten hos Nilla, men sen kom jag av mig lite när vi väl kom till festen. Det är ju faktiskt trevligare att gå runt och umgås med de som är där, än att fota alla hela tiden. Eller hur?

Festen var i alla fall rolig, pizzan hos Nilla var god, Wii är kul och skottskrutig kort kjol (dessutom rosa- och svartrutig) är inget jag brukar ha på mig.



Idag är det ingen skola för min del. Så jag skall försöka ägna hela dagen åt att packa upp våra flyttlådor. Sedan så har jag lite matte att plugga. Vi skall ha vårat första test för att se om vi klarar G-nivå, på måndag. Testet kommer att vara på både kapitel 1 och 2 så det är en hel del att lära sig under helgen.

// Min hårbotten kliar

Ny färg igen

Sitter hemma (på torpa) och färgar om mitt hår nu.. Det skall fortfarande vara rött, men mera brunt.. Så det ser lite mer naurligt ut.

Om 1 timma och 20min skall jag på förfest hos Nilla.. Vi skall dricka lite vin och käka hemmagjord pizza några stycken innan vi drar vidare till Villa Margareta där inflyttningsfesten skall hålla till. Skall blir tiktigt trevligt och kul. Kameran skall med.

Nu hostades det utanför, kan det vara min kära Kriss som är på intåg? Ja, det var det.. Hihi, jag har lärt mig känna igen just hans hostande nu. Själv är jag i stort sett frisk, bara lite förkyld nu. Men Kriss blir inte bättre.. Stackarn!

Klockan 13.00 och 15.00 den 13:e September skall ni alla inbefinna er på Stora torget i Borås, för då är det dags igen.. fashionMARKET skall ha modevisning (skall hålla i en modevisning). Och gissa vem som skall få gå på catwalken igen? Jo, jag så klart.. Plus några till då förstås. Tror vi skall visa kläder som tagits fram på ett miljövänligt sätt, den här gången. Hoppas som dagt var att mitt smink och hår blir bättre/snyggare än förra. Kan väl inte blir annat än bättre i för sig.. Hehe!

// Dags att tvätta ut färgen

Finaly!

Idag vaknade vi av att gatukontoret fått för sig att asfaltera om våran gata.. Visserligen bra, men störande när.

Idag skall jag och Kriss flytta in alla våra saker i nya lyan.. En soffa, våra sängar, tv:en och alla SAKER! Typ kläder, lakan, billiga vinglas som "gärna" får gå sönder, lite tavlor etc.. Allt annat finns redan då vi som sagt var hyr i andra hand och delvis möblerad. Så vid 12.30 bär det av till Borås och Preem för att hyra släpkärra.. Skall bli skönt att få slippa flytta runt nu på ett tag (ja, tills nyår i alla fall).

Imorgon är det inflyttningsfest (Highschool team) i Villa Margareta.. Skall bli skoj. Frågan är bara vad man skall klä ut sig till.. Några förslag?

// Stolarna är fula och äckliga

GOSSIP




Inte mycket jag behövde ändra på min lillasyster, för hon är ju redan så snygg!

// Vad tycks?

Ny färg och ny lägenhet

Tillbaka i Jönköping, den här gången i lägenhet.. Känns skönt måste jag säga. Slippa den trånga husvagnen, slippa gå ut till servicebyggnaden på morgonen för att duscha eller gå på toaletten. Men visst har vi haft det mysigt i våran husvagn, absolut. Men två veckor räckte gott och väl.


Badkarsrace... Mitt lag är de på sista bilden

I helgen som har gått har jag varit på församlingsläger på Steningegården.. Det har varit underbart väder, gott umgänge, bra talare, god mat, roliga lekar mm.. Jag är verkligen glad att få tillhöra en församling. Det är som min andra familj på något sätt..



Igår färgade jag håret... Jag har inte riktit vant mig ännu.. Det är ganska rött.. nästan lite lila om man kolla noga (så det skall ni inte göra). Vet inte om jag är nöjd än heller...


På den här bilden är håret mer orangest.. Men i verkligheten är det typ mörkrött..

Nu skall jag snart till skolan och retuschera en bild på Malin.. Kul!

// Imorgon går flyttlasset från Borås

RSS 2.0