Utvecklingsprojekt

Jag arbetar ihop med Laholm och vi har bestämt oss för att göra en tidning som utvecklingsprojekt. Tidningen skall handlar om och ta upp allt (mycket) som har med fester och bjudningar av olika slag att göra. Vett och etikett kring att hålla en fest eller gå på en fest, dukningstips, underhållningsförslag, recept och drinkar, intervjuer, temafest reportage och lite andra tips och trix.
Anledningen till att vi valt att göra just en tidning är för att vi vill lära oss mer och utvecklas inom att just kunna skapa och formge snygga uppslag. Vi vill även bli bättre på att fotografera och skriva artiklar av olika slag.



Tror faktiskt detta kommer bli jätte bra och känner att vi verkligen kommit igång ordentligt redan. Kul kommer det bli också.. För en gångs skull känner jag att ett projekt skall bli kul och lärorikt. Inte alltid man fått sin vilja igenom eller ens fått utöva sina kunskaper (än mindre lära sig något nytt) då de tidigare projektgrupperna varit för stora. Så tror detta tvåmanna(kvinno)projekt kommer bli kanoners..

// Xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0